Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa fiołkowa

Nie miałam okresu od 46 dni :O

Polecane posty

Gość agawa fiołkowa

Mój cykl to 35 dni więc spóźnia się już 11 :O Miałam ostatnio dużo stresu, spałam po kilka godzin i miałam wahania wagi, czy mam się obawiać? Ciąża absolutnie odpada. Wkurza mnie to, często miałam nieregularnie, raz miałam chyba 17 dni spóźnienia, ale kurcze- nie chcę iść do gina Po pierwsze jestem teraz w innym mieście a wolę pójść do kogoś zaufanego i polecanego, nie mam czasu, do domu wracam dopiero w lutym. Help laski! Mam poczekać jeszcze?

Gość agawa fiołkowa
tak, zbliża się sesja i przeżywam (moja pierwsza). miałam dostać okres jakoś przed wigilią. ale jestem dobrej myśli bo kilka dni temu zniknął śluz i zaczęły mnie boleć piersi, także czekam z niecierpliwością na okres. myślicie że się pojawi? zawsze przed okresem mój stan cery się pogarsza, i teraz właśnie mam taki stan, pojedyncze wypryski itp. MIESIĄCZKO PRZYBYWAJ!

ja też tak miałam, spóźnił mi się o cały miesiąc. Już miałam się wybrać do lekarza, ale się pojawił. I też tu zadział stres,spadek wagi (akurat się odchudzałam).

Gość agawa fiołkowa
uważacie że jak mam objawy to się pojawi? przecież piersi nie mogą mnie boleć w nieskończoność

Gość walczyyykklh
ja tez mam problem z okresem, ostatnio mialam okres 22 listopada ktory trwal tydzien i teraz nic :O ylko dzis wyleciala mi z pochwy taka wodnista zolta ciecz...

Gość JK na 100% jestem kobietą
żółta? to niedobrze, 22 listopada tak? a spójrz jaki dziś miesiąc! musisz iść gdzieś! a ty autorko jeszcze poczekaj, jak masz objawy to powinien się pojawić