Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajfcajfklafjl

pytanie do wszystkich: macie tatuaz/-e, podobaja wam sie?

Polecane posty

Gość lajfcajfklafjl

zamierzam sobie zrobic maly tatuaz, ale jestem ciekawa opinii ;)

ja mam 3 :) pierwszy ktory byl zrobiony to znak zodiaku na ramieniu z tylu nad lokciem drugi to duuuzy kwiat lilii na lewej stopie plus jakies esy floresy, cala stope obejmuje a trzeci to takie pioro z ktorego wylatuja z boku ptaki na lopatce prawej wciaga to jak bagno!:D mysle nad czwartym ale chyba przystopuje bo juz slyszalam ze wygladam jak z wiezienia :o:P

Gość RAMIKAA
ten z piórkiem i ptakiem wydaje sie fajny ale znak zodiaku i lilia ? ja mam napis i kruka przemyślane i nie żałuje :)

chyba wiem jak to twoje piorko wyglada, widzialam na necie takie. ja chce sobie zrobic na boku (mniej wiecej na nerce) cos w rodzaju galazek targanych wiatrem, ale sie jeszcze zastanawia, bo widzialam u kolezanki stary tatuaz i strasznie wyblakl, boje sie ze po kilku latach tandetnie bedzie wygladac

znak zodiaku byl pierwszy i wlasnie go chcialam w sumie niektore madre osoby pytaja czy to plemnik ;] wiecie jak wyglada znak zodiaku lew a jak wyglada plemnik :P lilia tak poniewaz znalazlam swietny obrazek a facet zrobil mi doslownie jakby wlasnie malowal obrazek znazlalam zdjecia wiec jakos je zaraz wrzuce:)

Gość RAMIKAA
zawsze można odświeżyć 🖐️

Gość RAMIKAA
to pokaż bo kwiaty i takie tam pierdoły zawsze wydawały mi się strasznie tandetne :)

Ja mam skorpiona na prawym posladku Nie zaluje ze zrobiłam,ale nigdy niezrobilabym w miejscu cały czas widocznym np ramie,lydka Brzydko to wyglada jak jestes w sukni slubnej,na waznym spotkaniu itp.

Gość RAMIKAA
piórka fajne :D ale lilia sory do mnie nie przemawia 🖐️

a ja wlasnie bym sie bala robic w takich miejscach jak udo, piersi, tylek czy brzuch jestesmy kobietami, wiekszosc z nas bedzie miala dzieci, nie wiadomo jak to pozniej bedzie wygladac jak nam piersi urosna od mleka, czy brzuch

Mnie się ta lilia bardzo podoba :) Podobnymi kwiatami będę sobie kończyć ramię.