Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozizisosos

czy moze isc na policje?oszukalam faceta z internetu

Polecane posty

Gość ozizisosos

ze umowie sie znim na seks ale najpierw chce zeby wplacil pieniadze na konto 100zł wpłacił a ja ozywiscie nie przyszłam bo nawet mi przez mysl to nie przeszło juz 10 tak oszukałam reszta nie chciala placic przed seksiem...I siostra mnie nastraszyla ze moge isc za to siedziec

Gość ozizisosos
prosze bo sie teraz boję:( nie mialam wyrzutow sumienia bo tlumaczylam sobie ze oszukuje wkoncu zboczencow napalencow co oszukuja zony wiec dobrze im tak ale boje sie ze pojde do wiezeienia bo jede sie odgrazal

Gość ozizisosos
a policja co moze mi zrobic??????zaplace kare czy dostane wyrok w zawieszeniu czy naprawde mnie wsadzą? czy bede mogla starac sie o prace czy bede miala wpapierach ze bylam karana?

no ale co oni ci zrobia,nie ukradlas tych pieniedzy,wplacili dobrowolnie.. poza tym prostytucja w polsce jest nielegalna wiec jak juz ty bedziesz miala problemy to oni tez:)

Gość ozizisosos
acha uffff dzięki:):)

Gość sruttutu majtki z drutu
ej dobry pomysl;d jak tego dokonalas ze wplacili> tzn gdzie ich poznalas na necie

Gość może bo
oszustwo jest oszustwem nawet za 1 zł. Chociaż z drugiej strony w Polsce sex nie może być przedmiotem umów, dlatego sa agencje "towarzyskie" a nie burdele. oficjalnie oczywiście płaci się za co innego... oficjalnie jak się uprze to może coś zwojuje :P prostytucja w polsce nie jest nielegalna. NIelegalne jest czerpanie korzyści z czyjejś prostytucji. Prostytucja jest praktycznie nieuregulowana

Gość ozizisosos
na poczatku myslalam ze to sie nie uda bo wielu nie chcialo wplacac wczesniej ale potem jak pare razy porozmawialam z nimi przez telefon pobawilam sie na gg i powiedzialam ze wiele razy mnie oszukano wiec nie ufam...To niektorzy zwlaszcza mlodzi byli tak napaleni ze wplacali...a potem czekali w umowionym mieiscu a ja wylaczalam juz komorke

Prostytucja jest w Polsce legalna a panienka za pomocą wprowadzenia w błąd i w celu osiągnięcia korzyści majątkowej doprowadziła dziesięciu Panów do niekorzystnego rozporządzenia własnym mieniem. Za to grozi do ośmiu lat paki (art. 286 k.k.) :)

Gość sruttutu majtki z drutu
a korzystalas ze swoejgo kompa czy chdozilas do kafejkki zy cos zbey cie nie namierzyli po adresie, a telefon komorkowy do tego mialas specjalny nuemr i teleofn czy ten sam ktorego uzywasz na codzien?

Gość ozizisosos
czytalam o kobiecie ktora twierdzila ze mieszka w rosji i potrzebuje pieniadze na przyjazd do Polski bo musi uregulowac sprawy spadkowe ma chorego ojca i dziecko i wogole i oszukiwala mezczyzn twierdzac ze sie w nich zakochala a oni jej placili na przyjazd do Polski i dzialala tak dwa lata.. i pisali oniej w prasie ma wyrok:(

Gość ozizisosos
korzystalam ze swoje konta i przeslali mi kase na moje konto w banku wiec chociazby po koncie mnie złapać mogą bo nie mialam lewego:(

Gość dala przerobione zdjecie
co za roznica z czego korzystala jak na konto jej wplacali kase i po numerze konta mozna dojsc kto jest wlascicielem:D

Gość ozizisosos
ze swojego komputera:(A telefonu na karte kupionego w kiosku bo nie chcialam zeby napalency mnie nekali potem

Hahahaha dobra jesteś :D:D:D pełen podziw nawet gdybys mialaprzez to problemy to nie przejmuj sie raczej na Twoim miejscu bym sie bala, ze oni cie znajda i dojada, w koncu musialas podac im swoje dane do przelewu prawda?. nazwisko, adres... o to sie boj

Gość prawie adwokat34
nie boj się, siedzieć nie pójdziesz ale w zawieszenie na pewno dostaniesz:) I pieniązki tez bedziesz musiała zwrócić:) Więc głowa do góry:)

Gość ozizisosos
najbardziej sie boje bo chce w banku pracowac a tam chcą zaświadczenia o niekaralności...:(

Gość prince polo XXL
ja sie tak bawilam 3 lata temu i nic z tego nie wyniknelo. pomysl.. facet ogotwy zaplacic za seks spora sumke robilby wielkie halo za 100zł? narazajac przy tym swoje dobre imie, osmieszajac sie itp. a i jeszcze zona by sie dowiedziala. nie sadze ze cos ci bedze

Gość ozizisosos
mam 24 lata nie podawalam im prawdziwego adresu..podalam tylko konto i fikcyjne imie i nazwisko..Powiedzialam ze adresu boje sie podawac i pieniadze doszli wiekszosc z nich to mlode chlopaki wiec oni napewno do sadu nie pojda bo sa niegrozni ale ostatni byl starszy nie mial zony wiec moze isc...bo byl bardzo wkurwiony

jeden koles tylko chce sie ubiegac o swoj pieniadze, wiec to dla niego 100 zl, chociaz jaki glupi poszedlby z ta sprawa do sadu o 100zl, przeciez to wstyd haha. moim zdaniem tylko cie straszy, wkurwil sie ze dal sie nabrac :)

Gość dala przerobione zdjecie
nikt ci o 100zl sprawy nie wytoczy:D nie masz czym sie przejmowac

Gość prince polo XXL
cathy ames gorzej ci czy cos? wcale nie trzeba podawac adresu i innych danych robiąć przelwew. wystarczy sam numer konta.

Gość prostytucja w polsce
nie jest legalna :P znaczy nie jest nielegalna ale nie da się legalnie zgłosić dochodów z prostytucji bo nie wolno brać kasy za seks. Ale nie grożą za to kary więzienia z KK. No poza podatkowymi :P.

Gość yth yth yth
hehe ^^ dokładnie seks nie może być przedmiotem umów! nic ci nie grozi! a za 100 zł w dodatku żaden frajer nie będzie szedł na policję bo go ludzie wyśmieją że chciał takie coś zrobić plus jeśli ma żonę to nie bedzie chciał rozgłosu :P

Gość kwestia co ona z nimi
pisała. Bo jak ma... "prześlij mi stówkę to się spotkamy i będzie miło" to co innego niż "oral 50 zł" :classic_cool:

Gość ozizisosos
mam nadzieje..specjalnie chcialam 100zl od nich bo pomyslalam ze o 100nie beda szli na policje.. ALe jak uslyszalam grozy to sie przestraszylam. chyba juz zrezygnuje ztego biznesu 1000zl sie trafilo ale mam psyche troche zrytą bo musialam ich troche ponakrecac rozmowami telefonicznie i na gg wiec to nie dokonca kasa za darmo:) Poza tym mam niechec do mezczyzn bo wydaje mi sie ze kazdy to taki sfrustrowany zboczeniec...I nie moge nikogo na stale poznac bo sie brzydze kazdego myslac ze pewnie chce seksu