Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozizisosos

czy moze isc na policje?oszukalam faceta z internetu

Polecane posty

Gość krotko i na temat ci napisze
to ze nie jest pelnoletnie o niczym nie swiadczy. Seks mozna uprawiac z dziewczyna od 15 roku zycia

Gość ggrggfdg
powiedz ze twoi rodzice sie dowiedzieli bo jestes maloletnia i lepiej zeby nie zadzieral bo tato jest prokuratorem

Gość ozizisosos
mnie martwi to ze nie oszukalam jednego ale jakby policja doszla ze 10 to juz jest 1000zł wiec nie jednorazowy wybryk ale sposob na zycie... Po numerze konta faktycznie mam ich dane i moge ich nawet na naszej klasie sprawdzic a oni mnie nie:):)Odesle ostatniemu w takim razie tą stówkę poczta

Gość ozizisosos
ok to genialny pomysl..npisze ze mam 15 lat i jednak nie jestem wstanie robic takich rzeczy...ze sie rozmyslilam...TO napewno bedzie sie bal o swoją dupe

Gość ggrggfdg
odeslij poczta i zaadresuj do Szanownej Pani X i dolacz liscik ze to na waciki, zwracasz bo maz nie zdolal cie wyruchac

Gość ggrggfdg
ja bym napisala ze jestem małoletnia na bank sie sploszy

Gość krotko i na temat ci napisze
nic mu nie osylaj, nie badz glupia. Postrasz go jego danymi. Nawet jak nie ma zony to ma prace i znajomych:D A to jednak wstyd, ze facet umawia sie z prostytutka i jeszcze sie wykloca o stowe:P

Gość co sie tyczy
jezeli cie ktorys oskarzy-to pojdziesz do pierdla-czego ci suko zycze z calego serca !!!

gdybys chciala odsylac, to nie poczta, chyba ze poleconym albo przekazem ale tam trzeba podac wszystkie dane. bo jak by chcial isc na policje to pojdzie i poda powod z dupy a ty nie bedziesz miec dowodu ze kase zwrocilas.

Gość ggrggfdg
ale on ci ta kase wplacil na konto??

Gość co sie tyczy
sobie mozesz pisac co chcesz-jezeli ktos to zglosi na policji-oni sprawdza ile masz lat.Wszystkim pozostalym sukom doradzajacym glownej suce w zlym-radze sie dobrze zastanowic.Co wy robicie?Czy naprawde nie mozecie sie wyzbyc solidarnosci jajnikow nawet wtedy jesli jest mowa o zwyklej oszustce?

Gość ggrggfdg
nie nie mozemy!!!

Gość ozizisosos
co sie tyczy ci faceci mieli swoje kobiety czesto zony i dzieci..albo byli samotni ale odrazu zastrzegali ze szukaja tylko seksu ze zadnych uczuc i zadnych zwiazkow..UWAZASZ ZE NIE BYLI ZLI? a moze ich to czegos nauczylo...to jak poczuli sie jak sfrustwowani frajerzy ze swedzoacymi fiutami ktorzy mysla tylko penisem..moze poczuli jak siegneli dna robiac z siebie debila...moze im pomoglam...

nie, bo potencjalny mężczyzna umawiajacy sie na ten sex to moze byc np moj wujek zdradzajacy moja biedna ciocie. wiec niech ma nauczke ciul :D:D:D:D

Gość kika32
pójdzie na policje sprawdzą ile masz naprawde lat i za kolejne oszustwo beą paragrafy.....brawo brawo:D dalej jej doradzajcie głupie suki:D

Gość prince polo XXL
bazienka... co ty pieprzysz. a czy przypadkiem czerpanie zysków z nierządów to nie jest to samo co prostytucja? :o

Gość prince polo XXL
a tym kutasom tak dobrze :D

Gość prostytucja nie jest legalna
bo gdyby była legalna to mozna by prowadzić działalność "prostytutka" i się opodatkować a nie można bo za sex nie wolno płacić. Nie jest karalna ale tylko jak się "uprawia na własny rachunek". Oczywiście co innego jak się US przyczepi do majątku który masz a nie wiadomo skąd :P

Gość A prawda jest taka, że...
Zrób to tak, żebyś miała w razie czego dowód wpłaty, a on żeby nie miał twoich danych, będziesz spokojna, choć nie do końca. I nie narażaj się nigdy więcej! Jesteś młoda siksa i nie wiesz z czym igrasz! Zrób, to jak najszybciej, bo sama się o ciebie boję!

Gość dziekuje
Zainteresowała mnie twoja wypowiedź :) Nagłośnię sprawę :)

Gość scarlett33
Dziewczyno,niczym sie nie martw i nie odsyłaj żadnych pieniedzy!!!Przede wszystkim ci faceci wpłacali te pieniądze DOBROWOLNIE i nikt nie udowodni ci czy do spotkania doszło czy nie.A po drugie,który facet pójdzie na policje i zezna,że był umówiony z dziewczyną na seks,wpłacił jej wczesniej 100zł a ona nie przyszła.Policjanci mieli by ubaw,jak już wcześniej ktoś napisał.Jedyne czego możesz się bać to to,że któryś z nich w jakiś sposób znajdzie Cię osobiście.

Gość kika32
żeby cie zajebali głupio suko....najpierw w lesie zgwałcili a potem porąbali na kawałki i w snieg:P w lato by cie znalezli:D

Gość polcjant
art 286KK od 6msc do 8 lat, tyle że żaden frajer nie pójdzie na policje bo zapłacił za sex.

Gość kika32
te polycjant debilu przeciez do sexu nie doszło:P powinni ją zajebać i już:D

Gość //.....//
autorko-ty mopwisz o jakiejs nauce?Czy moze o zwyklym oszustwie?Twierdzisz ze mozna jedno zlo leczyc innym zlem?To tak jak leczenie grypy za pomoca ...komory gazowej.Twierdzisz ze to dobry pomysl?Naprawde tak uwazasz?

Gość //.....//
scarlett33-kazdy facet pojdzie na policje z taka sprawa-kazdy rozsadny facet.Ja bym poszedl na 100 %.

Gość //.....//
bazienka-nie pisz bzdur.Prostytucja jest wlasnie czerpaniem zyskow z nierzadu!!! A wiec jest KARALNA.Jezeli policja udowodni jakiejs koorwie ze dawala za kase to idzie do pierdla.I skonczcie z ta mitologia.

Gość //.....//
Kazdy sad ja skaze za po pierwsze-prostytucje-czy za proponowanie odbycia stosunku seksualnego za pieniadze,dwa-za oszustwo.