Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozizisosos

czy moze isc na policje?oszukalam faceta z internetu

Polecane posty

Prostytucja nie jest zabroniona pod groźbą kary w ustawie, ale powszechnie przyjmuje się, że jako działalność co do zasady sprzeczna z zasadami współżycia społecznego, nie może być przedmiotem skutecznej prawnie umowy. Innymi słowy nie można zawrzeć ważnej umowy o czynności seksualne, płacić z tego tytułu podatków, prowadzić w tym zakresie działalności gospodarczej itp.

ja bym juz wiecej tego nie robila, temu co sie czepia ew zwroc kase a za pare lat opoiwiadaj to jako smieszna anegdotke na imprezach ze znajomymi albo dopracuj pomysl zebys sie wiecej ni ebala i cie nie znalezli:D nie wiedzialam ze nie trzeba adresu i nazwiska

Gość ozizisosos
to ja im powiem ze do stosunku doszło...ale pan chcial za 100zł za duzo i byl niezadowolony z uslugii ze kłamie bo to nie bylo oszustwo kto to sprawdzi?

Gość ozizisosos
ok racja to mu przesle to 100zl na konto ze tez wczesniej nie wpadlam na to

Gość mefistooooooooooooo24
powinien którys z gości isc na policje:) nauczyłabys się głupia suko z z pracą w banku byś sie pożegnała:) Ja bym np poszedł na pewno:)

Gość A prawda jest taka, że...
To jest jawne oszustwo, wykorzystywanie niewyżytych, albo nieśmiałych, zakompleksionych facetów i narażanie siebie na konsekwencje własnej głupoty, bo nie wierz, co ci grozi, jeśli któryś z nich cię odnajdzie!!! W sposób nieuczciwy naciągasz i znalazłaś łatwy środek na zarabianie, narazie tak, a później ..... to na pewno koliduje z prawem. Jeśli się wyda, to będziesz miała za swoje! Do głowy by mi nie przyszło taki pomysł. Najpierw odeślij te pieniądze, a potem śpij spokojnie!!! Podałaś przecież nuner konta, więc ich numery też tam istnieją!! To jest tak głupie, że nie może być prawdziwe, na pewno jakieś provo wyssane z palca!

Gość komu by sie
chcialo o 100 zl wojowac?? na prawnika wydalby wiecej a bez niego cie nie ukaara bo wplacil dorowolnie

Gość ozizisosos
Staszek Kolasa-masz racje:)Dzieki o tym nie pomyslalam:)

Nic Ci nie zrobią, bo będą się bali. 15letni kolega moego brata naciąga napaleńców na doładowywanie komórki udając dziewczynę i też wątpię, żeby ktoś go za to ścigał.

Gość ozizisosos
niesmiali nie umawialiby sie z obca baba na seks i nie mowili takich sprosnych rzeczy...niesmiali to co najwyzej popisac chca na czacie a nie w realu sie bzykac

Gość i jeszcze powinnaś
podatek od darowizn zapłacić :P bo 1000 rocznie tu już przekracza próg, czy nie? Nawet nie wiem :D Sprawdź sobie :P

Gość ozizisosos
ale to nie doknca bylo za darmo bo ja z nimi gadalam przez komp i telefon powiem ze za to bylo 100zł a kolejne 100 mialo byc za stosunek ale nie przeslal i ze sie nie dogadalismy

Gość ozizisosos
albo w kopercie mu przesle ..racja ale adresu to mi nie podal..i po tej akcji juz nie poda napewno..

Gość maniekkkkkkkkkka
dobrze zgłosi ze do stosunku doszło, gośc bedzie się upierał ze nie następnie trafi sprawa do sądu i mamusia i rodzina się dowie o córci "kurwie" :D

Gość ggrggfdg
no wiec zmartwie cie ale gdybys zażądala 99zł to mialabys swiety spokoj policja podejmuje sie poszukiwan oszusta jesli narazal osoby na straty pieniezne w wysokosci conajmniej 100zł, wiec sie kwalifikujesz :)

Gość nie biore
laska a ja ci powiem: nie masz sie jeszcze co strachac. wkurzyl sie to i pogrozil, normlka. gorsze sie rzeczy robilo i przypalu nie bylo. pogroz mu tez troche, przestraszy sie i nic nie zrobi :D szacun mala :D

Gość staszku kolaso
staszku uwazaj zeby tobiue nie nawrzucano na tym korytarzu jako temu ktory musi placic za sex,no i jest frajerem hahah

Gość ggrggfdg
ale jest wyjscie! powiedz gosciowi ze jestes niepelnoletnia, wystraszy sie

Gość massssaaaa
ahahhaha a dokladnie ja tez watpie ze jakis frajer bd chcial isc na policje zttym mysliscie ze co powie 'umowilem sie z jedna laska, wplacilem jej kase a ona nie przyszla?' prosze cie!:D moga cie tylko postraszyc!:D a policja mialaby z niego ubaw jak cholera;d bardziej bym sie bala tak jakjuz ktos napisal ze to oni cie doriwa:D po adresie itd

Gość krotko i na temat ci napisze
jak ci przelew zrobil to mozesz chyba miec jego dane prawda? A jesli tak to jak zacznie cie straszyc to mu napisz z imienia i nazwiska, ze wiesz gdzie pracuje itd i jak chce miec afere z prostytutka to mu to szybko zalatwisz:D Na pewno nie bedzie tak glupi by o 100zl reputacje ryzykowac.

Gość ozizisosos
ide spac..Dzieki za wpisy...Ja to sie teraz i policji boje ale i tego ze on mnie znajdzie:(bo mi grozil a ogladalam o takich dziewczynach co oszukiwaly i konczyly pomordowane... Wczesniej o tym nie myslalam dopiero jak trafilam na tego starego... Dzieki za rady mam nadzieje ze sprawa sie skonczy bezbolesniejuz nie bede tak zarabiac chociaz nie ukrywam ze fajne to mi sie wydawalo... DOBRANOC:)

Gość ggrggfdg
mogliby cie oskarzyc za nielegalna prostytucje

Gość massssaaaa
o wlasnie!:D powiedz ze jestes nie pelnoletnia hahah albo jak cos mow ze doszlo do spotkania tylko on chcial wiecej i dlatego cie straszy NIKT TEGO NEI SPRAWDZI;D