Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozizisosos

czy moze isc na policje?oszukalam faceta z internetu

Polecane posty

Gość ja odpowiem ci szczerze
zwroc im spowrotem te pieniadze...przecez masz dane na koncie id kogo i jakiego nr bankowego zostaly przelane pieniadze...

raczej jedno z drugim sie wyklucza, o 2 ja nie oskarza :D albo o proponowanie albo o oszustwo :D

Gość //.....//
Zrobila jedno i drugie-wiec podpada pod dwa artykuly.Co cie powstrzymuje przed oddaniem tej kasy.Bedziesz wtedy miala spokoj i czyste sumienie.Co?

Gość nikt za prostytutcje w polsce
nie kaze debilu jeden:Dnielegalne jest sutenerstwo, proponowac seks za kase, dawac dupy za kase MOZNA LEGALNIE. Nie wprowadzajcie wiec nikogo w blad, nikt nie skaze prostytutki w naszym kraju za prostytutcje debile:D Nawet nie wiecie w jakim kraju zyjecie:O

Gość milllanna
hehe dobrze debilom nie martw się, nie pójdzie, wstydziłby sie z powodu 100 zeta :)

Nie wiem, czy to nie podpada pod wyłudzenie. Tyle, że ci faceci musieliby najpierw udowodnić, że mieli proponowany seks (na podstawie rozmów tel trochę ciężko, treść SMSów na żądanie prokuratury od biedy można uzyskać, za to mail i zrzut z chata chyba nie są dowodami przed sądem), po drugie nikt się nie przyzna że chciał płacić za usługi seksualne, po trzecie 100 zł to i tak niska szkodliwość społeczna i pewnie jakby się jeden facet zgłosił, toby i tak umorzyli. Musieliby się wszyscy zebrać i udowodnić, że prowadzisz oszustwo regularnie i na dużą skalę, wtedy co najwyżej z nielegalnym zyskiem 1000 zł stałabyś się podejrzana jako osoba dorabiająca sobie na czarno w tajemniczy sposób. Albo zwyczajnie mogą cię podkablować do skarbówki - dostałaś 1000 zł od obcych osób i za co? Nie zgłosiłaś do US?