Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot kobieta

Dlaczego faceci nie chcą byc moimi przyjaciółmi ?

Polecane posty

Gość facet tez cos dodam
To ja moze powiem od siebie. Dlaczego taka przyjazn jest niemozliwa? Bo zdrowy, normalny facet nie zechce wysluchiwac wyzalen i potoku mysli, slow i damskich pierdolek z zycia codziennego, bo po2 minutach zaczyna boleć głowa. A dla kobiet zazwyczaj słowo przyjazn wlasnie oznacza wygadanie sie. Ale znajda sie moze i tacy faceci co to lubia. Ja nie bardzo

Gość gfaerg
A ja bym chciał mieć koleżankę-przyjaciółkę z którą mógłbym sobie pogadać, pośmiać, pójść na piwo... ale jak na razie nie spotkałem dziewczyny wierzącej w taki rodzaj przyjaźni.

Gość bo to durnie
Tylko ruchanie im w glowie.

czy wspólne picie piwa, szczere rozmowy, miłe spedzanie czasu musza od razu przekreślac rznięcie?

Kobiety nie są od tego, żeby się z nimi przyjaźnić.

Gość do warchoł
ty z pewnością do nich nie należysz , polecam bardziej twórczy nick , może tym razem "nawalony knur"

Taka prawda, że od gadania i picia piwa mamy kolegów a dziewczyny słuzą do dymania co im w wiekszości nie przeszkadza :classic_cool:

We wloszech zdaje sie stancjonuje Benedykt, który tuszuje ruchanie przez księży dwunastoletnich chłopców :D

Gość warchoł ciebie i tak żadna nie
zechce, może spróbuj na ogólnym dziale, tam jest poziom w sam raz dla takich jak ty marny prowokatorze:Da teraz idź zrób kupę:D

zgłodniałas? Skoro dla ciebie prowokacja jest fakt, ze wiekszość facetów woli młodsze doopy to Ci współczuje :D Tak samo jak wiekszośc facetów udaje przyjaciele atrakcyjnej laski żeby ja zaciagnąc do wyra :) No ale ty widac zyjesz w swiecie bajek i fantazji

Gość faceci chca sie przyjaznic
z kobietami, ale tylko z tymi atrakcyjnymi fizycznie. a przyjazn w tym wypadku oznacza, ze chca taka laske zaciagnac do lozka. nie w glowie nam gadki o dup.ie maryni, czy wysluchiwanie zalow i lamentow o niespelnionych milosciach kobiety. chyba, ze na poczatku. dla mnie szczera przyjazn miedzy facetem a kobieta nie istnieje!

Dla mnie tez. Kilka razy próbowałem ale zawsze albo mnie wzieło na amory albo przyjaciółke i zawsze to sie konczyło do bani

Autor tematu pisał o 16 letniej, która wygląda na 18 więc to chyba ty masz coś z banią skoro to dla ciebie pedofilia :)

Gość warchoł ciebie i tak żadna nie
oferma daruj sobie ta szmatę:D🖐️

To ja może niedokładnie znam polskie prawo, które okresla piedofilia seks z osoba ponizej 15 roku zycia :D

Gość gfaerg
Ja jestem normalny, ale zaraz muszę wyjść.

Gość Pawel79.
Ja jestem wolny:D

Gość Pawel79.
Ale kobity uciekly.

Pisz sobie co chcesz ale prawda jest taka że 70% woli pukac młode laski, 25% sie do tego nie przyznaje a pozostałe 5% to impotenci :D Osobiście nie znam faceta, który by nie chiał puknąc nastolatki. Poza tym mlode laski tez wola starszego kolesia niz rówieśnika, który sie interesuje grą w CS. Nastolatki coraz chetniej zamieniaja neoplana na wygodne samochody :D

Gość do ofermy
a ktora by sie zaintaresowla kims o nicku warchol albo zbereznik bo i taki jest..moze nienormalna