Capricornus 0 Napisano Styczeń 7, 2011 O maj gad, dajcie spokój, bo wygląda na to, że bardzo chcecie być w ciąży, skoro doszukujecie się wszelkich objawów i to takich, które pojawiają się np. w 7-8 tygodniu. Nie jesteście w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 Dziewczyny ja - Kobieto jak nie było pełnego stosunku to się nie stresuj... okres na pewno przyjdzie... U mnie to już inna sprawa, bo u mnie doszło do pełnego stosunku, tylko że skończył pozamną... na razie się nie martwię, mam niepłodny śluz ( tak mi się wydaje ) rano mierzylkam temp w pochwie i mam niecałe 37 stopni... jesczze 13 dni do okresu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 no to czekamy na okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 Wszystko będzie dobrze, musi być!! ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 7, 2011 zobaczycie że dostaniemy wszystkie :D trzeba tylko w miarę możliwości jak najbardziej się odstresować i mysleć pozytywnie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 Dokładnie, stres tylko pogorszy sprawę :) ehh szkoda że dni tak wolno lecą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 7, 2011 troche mnie nie było a ile zaległosci.. Ehhh własnie mija tydzien od tego "wspaniałego" dnia. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aisog4427 Napisano Styczeń 7, 2011 ja bardzo czesto wspolzyje w dni plodne, nie stosuje zadnej antykoncepcji, oprocz stosunku przerywanego ale to nie jest zabezpieczenie i jakos nie zaszlam w ciaze jeszcze:) nie martw sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 7, 2011 Witam. Chciałam wiedzieć czy pierwszy dzień miesiączki jest dniem płodnym czy nie? Otóż dzień po miesiączce (7dniowej) uprawiałam peeting z moim partnerem. Po wytrysku on zaczął pieścić mnie (po paru minutach, ok10). i włożył mi palec do środka. Palec był suchy (przynajmniej tak mi się wydaje, że zdążył już wyschnąć). Czy plemniki w wyschniętej spermie bądź pod paznokciem dalej żyją? Dodam, że na drugi dzień miałam śluz mętny (nieprzezroczysty), dość skąpy, wodnisty i nieklejący się. A w dniu zdarzenia był minimalnie ale to naprawdę minimalnie różowawy(chyba z miesiączki). Czy możliwe jest zajście w ciążę w tym czasie? Wiem, że plemniki żyją nawet 7 dni w drogach rodnych kobiety, czy przeżyłyby w takim śluzie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 7, 2011 Dodam jeszcze, że przez 1,5 roku brałam tabl antykoncepcyjne i teraz właśnie przed tą miesiączką skończyłam ostatni blister (robię przerwę). Do tego w tym m-cu brałam antybiotyki obniżające skuteczność anty i przez to w ostatni dzień cyklu wzięłam tabletkę awaryjną (escapelle) mimo że lekarz powiedział, że potrzeby nie ma, ale zawsze jest ten 1% niepewności. I dlatego trudno jest teraz kalendarzykiem dni płodne mi określić, więc skupiłam się bardziej na śluzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 Panikara wg mnie szanse są znikome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 7, 2011 Firankla Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że masz rację i niespodzianki nie będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 7, 2011 żadnymi kalendarzykami czy nie daj boże kalkulatorami dni płodnych w internecie- nic się nie wyliczy po odstawieniu, wiem to własnie teraz po sobie. też myślę że szans nie ma jakiś. tym bardziej że nie wiadomo kiedy wystąpi owulacja u Ciebie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 Te kalkulatorki są do niczego, sama patrzałam i dni płodne mi wyliczyło jakoś od 5 stycznia tymczasem gdy miałam już już je 29 grudnia... bez sensu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 7, 2011 syska143 No właśnie ciort wie jak teraz te cykle będą wyglądały. Tym bardziej, że tydzień temu tą tabl awaryjną wzięłam z dużą dawką hormonów. I teraz cuda nie widy mogą się zdarzyć. A na podstawie śluzu wiecie czy to dni płodne? A i jeszcze jedno: podobno plemniki do przeżycia potrzebują wilgoci, jak mój chłopak rękę wytarł i palec był suchy(tak mi się przynajmniej wydaje) to czy plemniki mogły dalej na owym palcu żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 7, 2011 no i jedna z drugą sie zasugerują kalkulatorem takim, a potem jest rozpacz. ;| Panikara2: ja odstawiłam na początku grudnia, dziś jest 30dc no i nadal nic. śluz płodny zaobserwowałam w święta. no i czekam. nooo, jak wzięłaś tą awaryjną tabletkę to namieszałaś bardzo. więc możesz poczekac jeszcze dłużej.. ja sobie wmawiam cały czas jak pewna dziewczyna mi napisała na tym forum kiedyś że ciąże przez palec teoretycznie są możliwe, ale praktycznie to bardzo rzadko. potrzeba by było do tego dużo baaardzo duuużo świeżej spermy. a skoro Twój partner rękę wytarł to nie powinnaś się nie potrzebnie denerwować. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 No dokładnie, to jest na prawde bardzo mało prawdopodobne... kiedyś ktoś mi powiedział : żeby zajść w ciążę trzeba mieć albo zaje**** szczęście albo zaje**** pecha :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 7, 2011 Wielkie dzięki. W mojej wytuacji to byłby zaje**** pech:/ Mam nadzieję, że na tym paluchu czy pod paznokciem już nic mokrego nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 jak okresu nie bylo tak nie ma :D:D:D pociesza mnie fakt ze na jednej stronie wyczytalam,ze im wiecej cech sluzu plodnego tym lepiej, bo swiadczy o wzroscie estrogenów i spadku progesteronu ktory podtrzymuje ciaze :D i ze u niektorych Pan sluz plodny zwiastuje okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 7, 2011 Wróciłam właśnie od ginekologa. Zbadał mnie dokładnie i powiedział, że możliwości zaciążenia nie ma. Po pierwsze szyjka jest za wąska. Po drugie w pochwie jest sucho i plemnik nie dałby rady. A śluzówka nie przyjęłaby plemnika. To tak jakby rzucić go na kamień:) Pęcherzyki są wzrastające bez dominującego. Tak więc rozwiał moje wątpliwości. Mam nadzieję, że pecha nie mam i wszystko będzie ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 a ja chyba mam :( okresu nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Styczeń 7, 2011 czesc mam pytanko moja kumpela miała okres 27-28.12.2010 ( dokładnie niepamieta czy 27 28 ) trwał 3 max 4 dni odbyła stosunek ze swoim facetem 5 i 6.01.1011 i tu rodzi sie pytanie czy mogła zajsc w ciaze. bardzo by chcieli miec juz dzidziusia. mówiła ze ja jajniki bola czy jest mozliwe zapłodnienie?? czekam na " normalne " odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olcia_dab Napisano Styczeń 7, 2011 dziewczyny im bardziej się stresujecie i im więcej nocy nie prześpicie tym później dostaniecie okres... stres, antybiotyki, przeziębienia opóźniają okres. Uwierzcie wiem o czym pisze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Styczeń 7, 2011 czy ktos mi odp.??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablablablawrwwr Napisano Styczeń 7, 2011 dziewczyny wejdzcie na strone women on web. tam sa tabletki do przeprowadzenia aborcji farmakologicznej. 400 zł ale problem z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misaaaa89 Napisano Styczeń 7, 2011 Anka spierdalaj. dziewczyny tu czekaja na okres bo nie chca dzieciaka a ty kurwa sie pytasz czy jakas kolezanka zajdzie, pytaj gdzie indziej. nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 misaa ma rację :D Anka robisz tu off topa i szczerze mowiac jakos teraz malo mnie obchodzi Twoja kolezanka ktora chce dziecko! :/ Kurczeee GDZIE JEST TEN OKRES!!!!!!!??!?!?!?!??!?!?! zaraz sie chyba wsciekne!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Styczeń 7, 2011 misaaaa89 przeczytaj temat dyskusji i zastanów sie co i do kogo piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misaaaa89 Napisano Styczeń 7, 2011 To z łaski swojej zaloz sobie wlasny topik , bo z tego co widze dotyczy on problemu dominiki!! a nie Twojej pozal sie Boze kolezanki! Powiedzialam cos chyba :"NARA" napisac to jeszcze po chinsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Styczeń 7, 2011 ty myslisz ze mnie wystraszysz takimi tekstami??? życze pozostałym formuowiczkom upragnionego @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach