Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 misa spokojnie. chyba jestes przed okresem bo taka wkurzona :D Anka przepraszam,ale juz mnie to przerasta,caly miesiac w niepewnosci i teraz! Ale jeszcze zebym wspolzyla bez zabezpieczenia to ok-moja glupota! ale nie. :( zaraz przeczytam o tej kolezance i napisze swoja opinie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 a wiesz moze iludniowe kolezanka ma cykle? bo bez tego nie jestem w stanie nic powiedziec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Styczeń 7, 2011 ja Was dziewczyny rozumiem i to bardzo dobrze. [przechodziłam przez to i wiem jak Wami " nerwy " targają:(( ja tak sie denerwowałam że @ spóźniła mi się prawie miesiąc, apteka zarobiła na mnie krocie:(( a to wszystko przez stres. poczekajcie a napewno dostaniecie :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Styczeń 7, 2011 27-28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 Z tym dzieciakiem to nie na miejscu... przynajmniej nie przy nas. Słuchajcie a może się spotkamy i jakieś tańce wkoło ogniska na wywołanie okresu?:D ahh jescze 2 tyg. Musi byc ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 wydaje mi sie ze to byly jej nieplodne dni... bo owulacje miala gdzies w okolicy 13-14 dc. jesli wspolzyla 5-6 to raczej nie mozliwe zeby plemniki tyle przetrwaly. jajnik moze bolec przed zblizajaca sie owulacje. Ale ja oczywiscie ekspertem nie jestem. pomoagam jak mogę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misaaaa89 Napisano Styczeń 7, 2011 no przynajmniej Firankla ma rację :D Mi sie spoznia juz 10 dni. jaka glupia i nieodpowiedzialna jestem to nawet nie bede mowila,ale koniec tego kupilam test. rano zrobię :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Styczeń 7, 2011 dzięki życze wam wszystkim i sobie tez pieknego i niebolącego okresu:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 mnie nigdy nie boli,a skzoda bo jakby mnie teraz bolało mocno to przynajmniej bym wiedziala ze sie zbliza :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 missa89 - trzymam kciuki :) dobranoc kibietki, jutro nowy dzien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 7, 2011 Dobranoc:*** :( Misa napisz jaki wynik :) a tak btw skad jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 7, 2011 Ja okolice Katowic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 8, 2011 misaaaa89 Po odstawieniu tabletek anty okresu można nie mieć nawet i 3 miesiące. Oczywiście cykl może być taki sam jak czasie brania tabletek. Ale oczywiście po odstawieniu gospodarka hormonalna zostaje zachwiana i z tym okresem różnie może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Witam was :) Kolejny dzien do przodu, coraz blizej do okresu :) Co u was?Ja się db czuję, widzę, że już mam niepłodny śluz. Czuje się na razie ok. Miłego dnia wam życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 dziewczyny! dostałam dziś okresu. :D wstałam bardzo wcześnie- temperatura jak wczoraj- 36,6 i myślę że nie ma bata i okres musi się pojawić dziś. :) pospałam chwilę, jak się nie zerwałam z bólem brzucha to koniec. ;| patrze- jeeeeest.! :D czuje się tak fatalnie, ale widok okresu mnie tak ucieszył. :) jestem na jakiś mega tabletkach i udało mi się właśnie teraz wstać.. zawsze miałam straszne problemy z bólem miesiączkowym, nikt mi nie umiał pomóc, przy tabletkach troszkę zmalało, a teraz sobie przypomniałam jak to było wcześniej. dziewczyny, kochane- trzymam kciuki teraz za was.! :) i pamiętajcie- no stress. :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 ja nie mam ;/ dziewczyny zycie sobie zniszczylam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 btw. to jak wiecie już pewnie mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek- 30dn. życzyłabym sobie takich już dalej. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Syska - cieszymy się razem z Tobą :)) Ja jeszcze musze czekać niecałe 2 tyg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 dziewczynyya jaaa: ale przecież pisałaś że nie było ani wytrysku ani nic. więc na pewno dostaniesz. tylko za bardzo się denerwujesz. :) pamiętasz? pisałam ostatnio że mam śluz prawie taki sam jak Ty i w końcu okres się pojawił. :) Firankla: pojawi się na pewno. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Eh mnie zaczynaja jakies mysli nenak ze jakos plemniki mogly sie dostac czy cos... Przerąbane, a okres przesuwa się po pierwszym razie czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 no ja juz mam 28 dc ,a 28 w nocy zawsze dostawalam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Nie stresuj się... ja jestem w gorszej sytuacji i staram się trzymać spokoj.. Wszystko bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 8, 2011 dziewczyna, weź już się opanuj, bo to naprawdę robi się żałosne :O Zadaj sobie pytanie: jakim CUDEM miałabym być w ciąży? Po co na siłę robisz jakiś dziwny szum wokół czegoś, co nie istnieje (no sory - istnieje w twojej głowie i jak psychika to podłapie, to masz ciążę urojoną, ale to się leczy u psychiatry)? Chyba, że będziesz obdarzona niepokalanym poczęciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misaaaa89 Napisano Styczeń 8, 2011 czesc dziewczyny, nie pociesze was, zrobilam test z samego rana,wstałam o 6 specjalnie, bo nie moglam spac ze stresu. niestety 2 kreski.jedna wprawdzie bardzo jasna. nie napisalam bo przeplakalam caly ranek.nie wiem co robic, chloapak nie wie.rodzice tez nie.nawet siostrze jeszcze nie powiedzialam.trzymajcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra duszyczka89 Napisano Styczeń 8, 2011 misaa przykro mi :( moze powtorz test. idz na bete! Kiedy mialas ost @?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Misa na pewno powtorz, albo faktycznie idz na tą betę... Jeśli mogę wiedziec, jak doszlo do stosunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 8, 2011 Hej dziewczyny. ja nadal czekam 10 dni jeszcze. Nerwy mnie zjadają, i nawet nie mam z kim pogadac. Cieszę sie razem z wami z waszych sukcesów ! misaaaa89- ile ci sie okres spózniał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Kwiatuszekdomi - jak chcesz mogę Ci wysłać na mejla moje gg to pogadamy ;) Ja jesczze 12 dni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość japan styleee Napisano Styczeń 8, 2011 kwiatuszekdomi a czemu nie ppjdziesz na BETE????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 8, 2011 nie bardzo wiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach