syska143 0 Napisano Styczeń 10, 2011 aha. :) no może faktycznie przesadziłaś trochę z ćwiczeniami i tak twój organizm zareagował. :) ale zrób test jutro i koniecznie daj nam znać. :) będzie dobrze. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 10, 2011 Daj znac koniecznie ! ;) w który to był dzien cyklu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 wtedy miesiąc temu akurat wypadałby przeddzień dni płodnych. Z tym, że wydaje mi się, że ta choroba trochę przesunęła. Bo po miesiacu miałabym chyba jakieś objawy. Pozatym wtedy gumka pękła, ale wytrysku nie było, i jak tylko pękniecie zauważyliśmy to koniec juz był :) myśle o tym"wejściu na chwilkę" 4 dni temu.Wydawało mi się, że juz dostane okres i wiec dni niepłodne. Teraz prawie śluzu nie mam, więc chyba powinno byc ok. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 pociesza mnie tez, że podbrzusze tak delikatnie czasme pobolewa w różnych miejscach. I krzyże tak troszeczkę bolą jak przed okresem. :) eh jesli wszystko bedzie okej to juz nigdy nie bede narzekala ze mnie cos boli podczas okresu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 Boisie - to przetrenowanie na pewno ma na to wpływ... ja sama tak kiedys mialam ze sie odchudzlama, cwiczylam, trzaskalam po 200 brzuszkow na dzien i taki efekt ze w jednym miejscu w ogole nie mialam okresu... Ahh ja jeszcze jakies 10 dni.. zobaczymy, mam nadzieje ze tez mi sie nie przesunie, staram sie nie stresowac, jeszcze 4 dni i mam ferie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 Musisz Kochana na spokojnie, jeśli jesteś przed to nie martw się ;) najgorsze to schizować. Ja zaczęłam dopiero przedwczoraj sie denerwować, bo mam objawy okresu, a go nie ma, chociaż te objawy tak po kolei przychodza i odchodzą ;p teraz kolej na piersi jest, wypryski na twarzy juz byly ;p czekam az mi temperatura spadnie,r ano meirze i mam 36,7 ale po poludniu juz 37,1-2. Ale wiem, że ta popoludniu to normalne że jest wyższa. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 A mierzysz pod pacha w buzi czy w pochwie? No mi tempka dzisiaj spadła mam jakies 36,8... a wczoraj i przed wczoraj 37 i wyzej.. bd dobrze, tylko wiara mi pozostała i optymistyczne myslenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 Pod pacha ;) wiem, że powinno byc w pochwie, ale nie chce się nakręcać :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 10, 2011 Tez zaczełam robic brzuszki od tyg.. Zalecacie przerwanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 Ahh nie wiem czy to ma jakis wplyw, ale u mnie tak bylo, ze sie przemęczałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 Ja przerwałam siłownie na razie :) rób jak uwazasz, możesz ćwiczyć, tylko nie za bardzo :P ja przesadziłam. Mimo wszystko ruch to zdrowie :) jak dostaje okres to lubie biegac, wtedy szybciej "spływa" ze mnie wszystko ;p na odstresowanie: macie sukienki na studniówkę? ;> nie wiem ile z nas to maturzystki, ale wydawało mi się, że co najmniej dwie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 Tak mam już kiece ;D kupiłam niedawno, jeszcze buciszki dodatki i wsio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 opowiedz jaką :D:D:D proszę:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 Fioletowo czarną, z ramiączkami i różyczką :) a Ty też maturzystka tegoroczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 Dopasowana, luźna? :D tak :) jutro lece do krawcowej zanieść materiał :) szyję klasyczną małą czarną :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 Hmm taka dośc dopasowana, ogóem dopasowana do mojej figury, bo nie jestem zbyt szczupła, jest idealnie skrojona, zakrywa to co ma zakryć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 najważniejsze żeby dobrze się czuć i bawić :D a Kiedy masz studniówkę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 10, 2011 dziewczyny! jak Wam zazdroszczę. :D tak bym poszła jeszcze raz i jeszcze raz ;( hah. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 ja mam dopiero 5 lutego :) od razu po feriach... jak policze sobie koszty to całą studniówka wyniesie mnei 800 zł az, ale coz raz w zyciu taka impreza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 o qrczę, co tak drogo :D ? mnie ok 500 zł ;) to za niecały miesiąc :) syska wezmę Cię jako osobę towarzyszącą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 10, 2011 yeeeeeeees! :D sukienkę, wszystko mam bo miałam w tamtym roku, więc tylko powiedz gdzie i kiedy zabieram samochód pakuje się i jadę. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 łiiii :D u mnie sie dziewczyny w klasie zamartwiaja bo 10 wypada okres wtedy :) chcą opóźniać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 U mnie 500 zł kosztuje za pare... :/ ahh jakby mi sie sponil okres 2 tyg to by mi tez wypadlo na studniowke i bym przezyla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 10, 2011 u mnie z tego co pamiętam też jakoś drogo to było wszystko. mój tata to się za głowę złapał że ja jedną noc tyle pieniędzy ;p co do okresu na studniówce tez miałam u mojego chłopaka w tamtym roku, ale to któryś dzień więc nie lało się jak z kranu i przeżyłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 u mnie niecałe 400 ;) ale masz rację - raz w życiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 10, 2011 Ja lece juz spac :) Dobranoc lasencje ;):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 10, 2011 dobrej nocki ;):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 10, 2011 no dobranoc kobietki, i miłego jutrzejszego dnia.! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieki za tlumaczenie Napisano Styczeń 10, 2011 wooo wy mlodziutkie :) ja juz na 3 roku :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieki za tlumaczenie Napisano Styczeń 10, 2011 dziewczynyya jaaa jakby co to ja :D po prostu komentowalam i nie zmienilam nicku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach