Gość to jakaś paranoja Napisano Styczeń 12, 2011 ja też czekam z Wami dziewczyny ten sam problem,ale ja się nie nakręcam w końcu mam 29 lat,jednak dziecka bym nie chciała.Strasznie mnie bolą piersi,ale okres powinien być 20 około :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 12, 2011 O to fajnie, witamy :)) i trzymay kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jakaś paranoja Napisano Styczeń 12, 2011 Nie wiem czy tak fajnie :( byłam trochę pijana i się zdarzyło ale to dosłownie na parę sekund :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 12, 2011 Nie martw sie kochana, tez jestem w dziwnej sytuacji, ale badzmy dobrej mysli! wszystko skonczy sie dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 12, 2011 zabezpieczyliście sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jaka paranoja Napisano Styczeń 12, 2011 Niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 12, 2011 To tak jak u mnie... nie martw sie wszystko bedzie OK, jestesmu tu razem, i razem sie wspieramy :) Wszystkim milego wieczorku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 13, 2011 dobrej nocy kochane :* nie dałam rady zajrzeć przez cały dzien. ;| ale wszystko wyczytałam. trzymam kciuki nadal, ciągle, niezmiennie. bo niedługo nadejdą te tak wyczekiwane i najważniejsze dni. miłego, bezstresowego jutrzejszego dnia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 Syska jak exam?? U mnie dziewczyny jest fatalnie... wczoraj płakałam dzisiaj tez sie jakos dziwnie czuje... ehhh nie umiem nawet myslec pozytywnie :( milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 Syska jak exam?? U mnie dziewczyny jest fatalnie... wczoraj płakałam dzisiaj tez sie jakos dziwnie czuje... ehhh nie umiem nawet myslec pozytywnie :( milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 13, 2011 no oczywiście ja to mam zawsze takie szczęście że jest to czego albo się nie nauczę albo nie doczytam. :P trochę byłam wkurzona i w ogóle, ale coś wykminiłam i mam nadzieję że nie będzie źle. :) firankla, kochana.. ;* tylko proszę Cię nie płacz. wszystko będzie w porządku, zobaczysz! jeszcze tylko kilka dni.. miłego dnia również :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 13, 2011 nie placz firanklo :*:*:*:* wspomnisz moje slowa:)nie jestes w ciazy, wiem jak to jest bo jeszcze 2 tyg temu stosunek przerywany to dla mnie byla 100% ciaza i JUZ! ale teraz jak na to patrze to naprwde musialby byc to wielki pech, osobiscie nie znam nikogo kto w ten sposob zaszedl,ani na forum nie wyczytalam ani z zycia,tak wiec ... nie martw się! Juz niedlugo :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 Kochane jestescie dziewczynki :** Dam radę, musze dac, najgorsze jest to ze wszedzie widzie dzieci i wózki, a w mojej bliskiej rodzinie już 4 kobiety są w ciąży... Wszystko musi być dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 13, 2011 Firankla : Kochana! Nadchodzi nasz wielki dzień. Ograniczmy stres do minimum ! Buziak ;*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panikara2 Napisano Styczeń 13, 2011 Firankla Widzę, że mam to samo co Ty. Wszędzie tylko widzę ciąże. Na jakieś ploty wejdę-CIĄŻĄ, czytam ogłoszenie jakiejś kliniki to doczytałam się tylko podtytułu -KLINIKA POŁOŻNICTWA, mama do mnie: MOŻE TY W CIĄŻY JESTEŚ ŻE TYLE JESZ. Kurde zeschizuję niedługo. Nawet nie wiem czy brzuch i jajnik to mnie z nerwów boli czy z jajeczkowania brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 13, 2011 Dziewczynki mialam to samo :) uszy do góry ;P nie wime czy to ta czarna malwa czy juz czas byl, ale dostalam @ :) trzymam teraz kciuki za Was:* a ta malwa ma podobno zbawienny wplyw na cykle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 Boisie - gratulacje kochana!! :) Cieszymy sie razem z Tobą... ja jeszcze tydzien... miłego popołudnia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 13, 2011 ja tez wszedzie widzialam male dzieci, zabawki dla dzieci :/ masakra i kobiety w ciazy;/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antoś.... Napisano Styczeń 13, 2011 Witam , mamy ten sam problem , razem z moją dziewczyną przeżyliśmy swoje pierwsze razy . od 1.01 do 05.01 kochaliśmy się bez zabezpieczenia , był to stosunek przerywany .. Jednak wyszedłem z niej sekundę przed wytryskiem i boje się że za późno . Jutro idziemy do ginekologa , gdyż mamy poważne obawy . Moja ciągle teraz chodzi do toalety siusiu , brzuszek ją boli , i ciągle je . Więc stajemy sie oboje już kłębkiem nerwów . Dodam że okres skończył się 30 grudnia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 13, 2011 facet! Gdzie Wy mieliscie głowy?! Po 1 miala dni płodne! i to najbardziej mega plodne! Po 2 - przed wytryskiem jest kropelkowanie,w ktorym sa plemniki!!! daje spore sznase na ciaze ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 13, 2011 ginek nic nie poradzi, bo ciaza za wczesna aby ja wykryc,ale tez juz za pozno na tebletke "PO". Okres nastepny bedzie miala jakos pewnie około 20. poczekajcie do tgeo czasu,jak nie dostanie to niech zrobi test! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antoś.... Napisano Styczeń 13, 2011 Wiem , to samo pytanie sobie zadaje , ale liczyliśmy dni płodne i wyszło ze ma mieć od okolo 10 stycznia do 15 16 ? Wiem że zawaliliśmy , ale trudno stało się i trzeba będzie ponieść konsekwencje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 Antoś to zdecydowanie za wczesnie na takie objawy... pewnie za bardzo sie stresuje... Od 10 styczna? jak dlugie Twoja kochana ma cykle? Skoro 30 grudnia miał okres, to od 1 do 5 8-13 dzien cyklu wiec raczej dni płodne... obserwowala sluz? Na tabletke po juz za pozno, a zeby wykryc ciaze za wczesnie... czekajcie do 30 grudnia i niech zrobi test z moczu albo idzie na krew, ale jeszcze jest za wczesnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 W jakim wieku jesteście? Cieżka sytuacja, cięższa niż moja ogolnie wg mnie jest bardzo duze prawdopodobieństwo na ciążę, ale nie będę osądzac.. bo nie chce was dobić... może akurat wszystko skonczy sie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antoś.... Napisano Styczeń 13, 2011 Mamy po 18 lat . Więc nie za dobry moment. Nie wiem czy to napewno dni płodne były , liczyliśmy i wyszło że dni płodne były by właśnie dziś . Ale może i ja się myle .. Pytanie do was , czy możliwe że już w pierwszym tygodniu ciąży mogą być jakieś objawy ? czy to tylko obsesje mamy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 Nie na pewno nie ma zadnych objawów... Nie wiadomo czy trafiliscie na owulacje, zanim zapłodnienie to kilka dni, a zanim zagniezdzenie to nastepne kilka dni... Skoro okres miała 25grudnia, zrobie test 25 grudnia. No ja mam prawie 19 :( Eh wszystko bd dobrze... tutaj sie wspieramy i razem czekamy na okres! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 A pozatym dni plodne to nie 2 dni, tylko kolo 6... Ja mialam cykl 32 dniowy i juz 6 dni po miesiączce miałam dni płodne... wiec na prawde niech obserwuje śluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antoś.... Napisano Styczeń 13, 2011 dzięki . Okres zaczynał się 27 a skończył w sylwestra rano . Od 1 do 5 współżyliśmy . Cykl ostatnio miała 33 dniowy . Więc już głupieje i kłębkiem nerwów jestem .. Powiedzcie mi kobiety jak mogę psychicznie wspierać moją dziewczynę ? bo ona przeżywa to 5 razy gorzej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 13, 2011 okres 3 dniowy?? Ej to nie powinno byc tak zle... badz przy niej przez te 2 tyg teraz, wspieraj ją, mów ze wszystko bedzie okej ... przytul... uwierzcie ze bd okej! My same jestesmy w roznych sytuacjach i kazda czeka na @ jak na zbawienie :) Wszystkiego dobrego dla was, powodzenia i dobranoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antoś.... Napisano Styczeń 13, 2011 Dzięki za wsparcie . Jutro napewno z nią pójdę do ginka , bomi spokoju nie da ;) Cały czas z nią siedze z przerwami na siusiu oraz komp i szukanie informacji . Staram się zmieniac tematy . Dzięki wielkie , odezwę się i wam także powodzenia ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach