Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszekdomi

kontakt seksualny w dni płodne czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość Firankla
Ulka nie chce Cie dołować ale no wg mnie szanse są spore :( Ja sama wspolzylam bez zabezpiecznia, wytrysk poza mną i to nie na styk... w 10 dniu cyklu, i czekam jak głupia na okres a dzisiaj jakies plamienie :(

Gość Firankla
Mam przewaznie co 32 dni.. a dzisiaj 29... eh zobaczymy co z tego wyniknie, wzielam gorącą kąpiel i jutro robie test.

no faktycznie mamy podobna sytuacje bo przy twoich cyklach 10 dzien nie powinien byc płodny ale to tylko wyliczenia jeszcze od paru dni mam wyzsza temp ponad 37 gdzie nigdy mi sie to nie zdarzało a chora nie jestem..... nie wiem tez sie chyba pokusze na test daj znac jak tam wynik

powiedzmy ze tak :d bo rano to nie jest wstaje o 12 :d wiem ze na objaw ciazy jest za wczesnie chyba zreszta nie wiem ale nigdy nie miałam tak podniesionej temp bo po za tym nic mi jest mam tak juz o 4 dni chyba

Firankla trzymam za Ciebie kcuki , mam nadzieje ze to poczatek okresu . Mnie to ostatnio brzuch boli ale nie jak na okres ... ; / Masaaakra takie oczekiwanie. Daj znac jak zrobisz test co i jak . Ja trzymam kciuki za Ciebie i czekam do mojego okresu .

Gość dziewczynyya jaaa
Firankla ale nie zamienilo sie to w nic wiecej??? tylko lekkie plamienie???

kurcze strasznie się denerwuje razem z wami dziewczyny ;| Firankla i w ogóle wszystkie, róbcie te testy i odetchnijmy spokojnie już.. straszna nerwówka się zaczyna robić im bliżej waszych okresów a powinno być właśnie odwrotnie, heh. ;| kochane, musi przecież być dobrze! spijcie dobrze wszystkie i żebyście miały udany dzien jutro. :*

Gość kejtiino
Firankla! nie masz sie czago bać, mi każdy okres zaczyna sie od plamienia! a później caraz intensywniej i klops! wszystko będzie w normie zobaczysz rano;)

Gość mad world
hej dziewczyny..chcialabym sie do wad dolaczyc. otoz sypiam z facetem od 4 mies bez zabezpieczenia. w dni plodne takze..ostatnio okres miałam 23 grudnia,ale tylko 2 piersze dni byl obfity a pozniej tlyko lekkie krwawienia..cykle mam 26dniowe przewaznie.wiec dzis powinnam dostac..ale martwie sie troche bodzien przed sylwestrem wymiotowałam przez cala noc i miałam biegunke. piersi bola mnie strasznie,ale w sumie mam tak przed okresem. chlopak nie konczyl we mnie przez te 4 mies,ale i tak boje sie,ze zaszłam bo kochalismy sie w plodne..jak myslicie,jest duza szansa,ze zaszłam?? dodam,ze podbrzusze mnie boli..

Gość jak można być tak
nieodpowiedzialna? oczywiście że możesz być w ciąży, ile masz lat?:O:O

Gość mad world
mam 23 lata,to,ze zajde nie bedzie tragedia.pewnie,ze wole jescze poczekac z tym,ale jestesmy tez swiadomi,ze jakas mozliwosc zajscia jest.mamy wlasne mieszkanie wiec bedziemy niezalezni.. zycie we dwojke nam sie podoba;) ale z dzidzia moze byc jescze lepiej!

Gość mad world
prosze,pogadajcie ze mna! doradzcie!;(

Gość Firankla
Mad - Kurcze bardzo możliwe że jesteś w ciąży, po pierwsze nie schizuj... Zrób sobie test, kup w aptece, jeśli on cie nie zadowoli to zrób badanie krwi na obecność hormonu ciążowego... Ja rano nic nie miałam, teraz już cieknie mi krew, i brązowy śluz i boli brzuch, na dodatek się trzęsę wiec na 90 % to okres, ale nie chce się przed wczesnie cieszyc.. kupiłam test i pomyslalam ze odczekam do 19 kiedy miałam dostać okres i go zrobie. Trzymajcie kciuki. Miłedo dnia.

wierzę w to że to wszystko z każdym dniem będzie coraz bardziej przypominało okres. :) ! trzymamy kciuki. :) Mad również wydaje mi się że szansę na ciąże są skoro w ogóle się nie zabezpieczacie. dobrze że chociaż ciąża w razie czego nie byłaby jakąś wielką tragedią u was. :) idź na betę i będzie wszystko jasne. :) miłego dnia kobietki. :)

Gość mad world
dzieki za odp..myslałam,ze te wymioty to grypa zoładkowa,miałam do tego biegunke przez kolejne 2 dni..ale poczytałam troche w necie i biegunka to tez moze byc objaw..poza tym na grype to trwało za krotko..poczekam do jutra i jak nie dostane to kupie test i zrobie w srode..

Gość Firankla
Tak zrób test i zobaczysz... nie wmawiaj sobie objawów na siłe... Bo idzie się na prawdę zjechać psychicznie bardzo mocno.

Gość mad world
a Ty dostałs ten okres? bo wspominiałas o jakims lekkim brazowym krwawieniu..a w moim przypadku to uwazasz,ze jest duze prawdopodobienstwo,ze ejstem?? okresu nadal nie mam..

Gość Firankla
Mad - tak mam chyba okres, cieknie mi krew i brzuch mnie boli, zobacze jak bedzie jutro i pojutrze. Jestem dobrej myśli. Jakaś możliwość na pewno jest... musisz zrobić test i się przekonasz. Sama zgodziłam się na stosunek przerywany, ale naprawde nikomu nie życzę tego przez co przechodzę, bo dzień wdzień płacze, od 2 tyg chodziłam jak trup, wczoraj już w ogole przepłakałam pół dnia, a dzisiaj już sie uspokoiłam, odczekam kilka dni i zrobie test żeby się upewnić na 100 %.

Gość mad world
firanla a ile masz lat?ciaza bedzie dla Ciebie duzym problemem? kurcze,chcialabym miec tego dzidziusia juz..na pewno bysmy sobie poradzili moim zdaniem..ale moj partner patyrzy na to bardziej racjonalnie i dlatego chcialby jescze poczekac..to czekanie ejst straszne...

Gość e-cinka
po jaka cholere Wam te stresy teraz,nie mozna sie bylo zabezpieczyc,teraz mozecie sie nabawic stresow zwiazanych z seksem-niechec do niego i schizy przed kazda spodziewana miesiaczka :o ... a wszystko to na wlasne zyczenie

Gość e-cinka
mad world >>>>>>>>> nie widzisz ze ona napisala ze dostala okres?

Gość Firankla
Mad - mam prawie 19 lat wiec dla mnie ciąża to by była porażka życiowa, ja bym się załamała na maksa... Dokladnie nigdy więcej stosunków bez zabezpiecznia bo psychicznie się można wykończyć.

Gość takaaa maala jaaa
hej;* wiecie okres spoznia mi sie juz 2 dzien ;) ciagle mam mokro... ale okresu nie ma ;p tylko ten test 2 dni przed spodziewana miesiaczka negatywny ;/ teraz juz 4 dni od tego testu minelo ;p oby nie zawital okres!! ;d co u was??

Gość Firankla
O dziewczynki to na pewno okres... krew widocznie ściemniała i cieknie ze mnie ostro... ide spać bo nie mam siły siedziec... mam nadzieje, że wszystkie nerwy spłyną z okresem...

Gość erwu
a niby co innego jak nie okres?!!! mialas wiecej szczescia niz rozumu,wyciagnij z tego wnioski na przyszlosc!

Gość Firankla
Wiem, wnioski już wyciągnęłam... koniec takich numerów... Dziewczynki dziekuję Wam za wiare i wsparcie!

Gość mad world
taaka malaaaa- ja powinanm dzis dostac okres..narazie go nie mam..brzuch mnie boli i mam taka biała wydzieline..najchetnije poszlabym juz teraz po test i zrobila..ale wole poczekac do jutra..

Gość takaaa maala jaaa
no wlasnie mam tez ogrom sluzu bialego czasem troche zoltawego nic nie swedzi nie smierdzi ale mam bardzo ktotkie cykle - 21 dni a dzis 22 dc i nic poczekam jeszcze tydzien ;) a Ty chcesz dzidzie?