Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iqwurhgdnhjwehiru

HISTORIA KAFETERII. Najważniejsze wydarzenia od dnia jej powstania

Polecane posty

sexy girl Bezpardonowe ataki stulejarzy z f23 Sam kilka z nich jako wódz poprowadziłem :P dawne czasy. I zanękałem ponawiaczkę :D

I jeszcze podszyłem się pod samantę lisiczkę i Tamari mi się e-mailach zwierzała ze swoich puszczalskich erotycznych przygód po pijaku, ze szczegółami. jak się dowiedziała, że jestem podszywaczem to przeżyła silne złamanie nerwowe :D

Gość tobylo dopieroo
toaletowe wpadki!! topik stulecia ! :D

Gość bellla tampony i podpaski
o jaszczompiu na 100 stron była tu akcja laska pisała że ją tata zgwałcił i chyba powkrecała sporo ludzi nie spali po nocach i przezżywali i teraz akcja z przerbaianiem fot sossss

Gość sexy girl
Coś ściemniasz Bimbałek! Jaki szanujący się stulejarz nazwałby siebie Bimbałkiem :P Ja osobiście znam jednego z "Was". Na uwagę zasługuje też tate i zabawy w wannie, pytongi i wiele wiele innych. Naprawdę nikt nie pamięta wałów z kołdry???

ja pamiętam z daaaaaaaaawnych czasów taką jedną mądralińską iwosię z oleśnicy, która potem chciała sprzedać swoją pracę magisterską. ktoś wytropił w necie jej zdjęcie z forom dla puszystych, ktoś chciał pisać do uczelni którą kończyła... i w ogóle wesoło było :) ciekawe czy ktoś tu jest od tak dawna jak ja i tp pamięta... ;)

I jeszcze organoleptycznie usunąłem Glona B z Kafeterii :D 2 przejęcia Kafeterii i długie jej zawieszenie. Wojna z modkami, najwięcej zbanowanych moich nicków historii, znów rozwalona Kafeteria, że do dziś nie działa skrypt poprawnie :D Udziała w nahjwiększych kacjach i prowokacjach, mam tego setki na koncie, dlatego jestem, przepraszam, byłem największym złem Kafeterii, banowanym za samo wejście na Kafe :D

a pamietacie barbarzynce z miekkm serce czy cos takiego? Jak opisywala co sie z nia dzialo po śmierci jej partnera? Wszyscy sie w to zaangazowali a okazalo sie ze to sciema:O podobno ktos to zglosil na policje

W ogóle kiedyś tu były takie tematy że płakałam ze śmeichu jak czytałam, a teraz nuda 🖐️

Moja macica już dobrze, trochę się pomęczyłam, w sumie kupę czasu :(bo nikt nie potrafił mi pomóc, w końcu koleżanka podkradła mamie jakąś maść z lodówki i kazała sie smarować. Pomogło, uff. Ale co przeżyłam to moje...

Gość faszystka lubi blondynow
w zeszlym roku listopad grudzien 2009 to non stop sie wieszało wszystko i nie działało kafe:( trauma :(

To była moja robota, ale wcześniej wszem i wobec uprzedziłem, że tak będzie, bo to była część wojny z modkami.

Gość byl jeszcze swego czasu
niejaki sedes vel sedese vel Opierdziane Gacie. zakladal na raz po kilkanascie topikow. dosc oblesnych. wklejal (rzekomo swoje) fotki penisa itd. ale on chyba byl bardziej znany na uczuciowym. Krystian z Lodzi chyba.