Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iqwurhgdnhjwehiru

HISTORIA KAFETERII. Najważniejsze wydarzenia od dnia jej powstania

Polecane posty

Gość powiescv milosza
z maszewa.

Draż "turlaj draża do garaża". Atak na topik papierowych nożyczek, zapomniałem jego tytuł. Tam się udzielała Tamari, Kreda i nawet przez chwilę Jareczek. Po ataku f23 pod moim dowództwem, papierowe nożyczki tak się zdenerwowała, że niechcący usunęła kilkaset stron topiku :D

Ja przestałam się udzielać ponieważ wiele osób ze mnie kpiło. Mój tatuś, gdy się o tym dowiedział wstał i nerwowo trzymając się za głowę chyba przez godzinę chodził dookoła sieni. Okrzyczał mnie bardzo i zabronił wypowiadać się na tym "pierońskim forumie". Ale teraz, gdy zobaczyłam jak miło mnie wspominacie, pozwoliłam sobie przesłać wam moc całusków 👄

Gość a pamietacie matylde srylde
i lubelaka sraka ? :D

Gość Mptmg
Ponawiaczka i jej Macius, Fansowka, Andrzej z Bilgoraju

I pamietam moc topikow z 2009r. o tym jak to chlopak chce rzuci dziewczyne bo ona nie moze od tylu- ma jakis swiatlowstret czy jakis tam skret i nie moze od tylu. Co tydzien ze 4 tematy sie pokazywaly i ludzie odpisywali ze takich powod rozstania to tylko by cham wymyslil

Gość świrologia
A co się stało z przerwą między palcoma?

Gość ło la błoga
:D a nie pamiętacie FATALNYCH ZAUROCZEŃ ? Fatalne zauroczenie, on jest księdzem, instruktorem, murzynem, a na końcu kosmitą :D rok 2005 no i diabeł pod miom łóżkiem mieszka pomocy :)

Gość sexy girl
Kokosowe draże i rodzyny wiszące tam i ówdzie ;) :D I wiecznie niezadowolony z siebie Tomek.

najlepiej tu było jak udzielali się użytkownicy, A mi kabel USB, UK SUBS, Myrevin ,ale to kiedyś , teraz trochę gasną.. było też pare nicków od nazwisk polskich kopaczy mila, rasiak,

Gość D.te.
Oranzadka:)

Gość sexy girl
ja pamiętam Janusza :D

A pamiętacie wybory miss ziemi ......(nie pamiętam jakiej)? Głosowało się na miss przez internet i ludzie z kafeterii się umówili żeby głosować na najbrzydszą, tą która ma najmniej głosów, efektem czego dziewczyna zajęła wysokie miejsce. To było słodkie :)

Gość sexy girl
Autorze, niełatwe zadanie przed Tobą!

Gość sexy girl
PUCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do tej pory nie wiem czy to był wytwór stulejarzy czy był prawdziwy. I wszystko było w nim słodkie.

no pamiętam pucia, zazwyczaj udzielał się na uczuciowym a komiczne jeszcze gdzies sie udziela? Mr K.l.o.t.z ? ciekawe co u ciupagi i jej łoscypkowej mafii :classic_cool:

Witajcie, tak dawno mnie tu nie było i co widzę? Za każdym razem jak zaglądam na Kafeterię, to akurat jakiś temat o wspomnieniach starych czasów.