Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iqwurhgdnhjwehiru

HISTORIA KAFETERII. Najważniejsze wydarzenia od dnia jej powstania

Polecane posty

Gość sexy girl
Był nawet topik, na którym "fani" Pucia gromadzili wszystkie jego wpisy z użyciem słowa słodki :D Było tego od cholery :D

Gość też pamietam
aaaaaa pamietam sexy girl teżJanusza i tez pamietam kolesia, któremu wstawili głowę ze zdjęcia w animację takiego kowboja, który tańczył:)

Gość sexy girl
i niejaka lusią dolores czy coś tam :D

Gość też pamietam
sexy girl i Ty tu od tamtych czasów cały czas? Ja dwa dni temu tu weszłam z ciekawości, sentymentu i aż dobrze się składa, że ktoś zaczął ten temat :)

Gość też pamietam
lusię dolores no właśnie :D to facet był:P

Gość też pamietam
była też prosta, pewna, cacharel i salut i frywolny wikary. Kilka ślubów :P ta dolores wczesniej pod nickiem męskim była, ktoś przechwycił jego zdjęcie i miał przechlapane na forum

Gość sexy girl
Ja tu 4 lata temu trafiłam na jakieś pół roku (wtedy oczywiście miałam swój czarny nick), później zniknęłam a od kilku dni zaglądam i ta cholerna kafeteria wciąga mnie znów :D No ale co robić ;)

Gość też pamietam
a najbardziej znany to był chyba zbanowany kloc pisane przez tz i wszędzie gdzie tylko mógł dawał zdjęcia kup i o kupach pisał.

Gość sexy girl
Lusia dolores to facet?!!! :D Nie wierzę! Ona miała czarne włosy i córkę :D Tyle zapamiętałam. Byłam pewna, ze to jakaś niedopieszczona babka :D :D :D

Gość sexy girl
No właśnie. Jem kupę to sztandarowe hasło tamtych czasów :D

Gość też pamietam
sexy girl- no to nieźle :D No ja widzę, że wciąga i już się niepokoję ;) Była też 1977 Cholera, nie mogę sobie przypomnieć nicka tego co tańczył w stroju kowbojskim :P

Gość sexy girl
tego akurat nie pamiętam.

Gość też pamietam
Było też sporo o sklepie biedronce i panach co to pod tym sklepie stali z reklamówkami :P Ale to o czym piszę, głównie się działo na erotycznym :P

Pamiętam prowokacje Marysie co na piórnik zbierała :D niezłą wojnę wywołała. Owca (fanka Bachledy) wypowiada się głównie u Janki. Jance też się projekt znudził bo ostatnio pisałą że jest umierająca.

Gość a pamietacie orenzadkę?
i jej tematy, że daje dzieciaczkom kasztany do jedzenia i liscie i inne pierdoly

Gość sexy girl
Taaak, o panu Mietku co jeździł widłakiem i obciągał pod monopolowym :D A akcję z TESCO pamiętasz? Że wszyscy zbierają się w tesco i krzyczą DUŻO, TANIO TESCO :D

Gość Nie rozumiem co jest zalosnego
Był idealistsa z Marsa i Komiczne i Brat Niedxwiedz...

Gość a pamietacie orenzadkę?
i andrzej z aleksandrowa taki pierwowzor terazniejszych prawikow:P

Gość Nie rozumiem co jest zalosnego
I Kabel USB pamiętacie?

Gość sexy girl
A UK SUBS tu jeszcze pisuje?

Gość też pamietam
sexy girl- to my się na pewno znamy ! Ja jeszcze długo po tym jak już mnie tu nie było, utrzymywałam kontakt mailowy z kilkoma osobami, a z niektórymi spotkałam się nawet w realu :classic_cool:

Gość widzieli
ta uposledzona co pisała o bahledzie i o swojej matce, ze jej psa w garazu zamknela bo mu gromnice w dupe wsadzila. kafe prawiki co szukaja dziewicy i nie moga przebolec ze tyle kobiet ma juz anal za soba.

NIc autorze nie będzie z twojego topiku. Marne te wspomnienia.Nikt nie wspomina wielkich wydarzeń, podszywów napędzających kafeterię, tylko jakieś idiotyzmy o których nikt nie słyszał, albo niedawne nicki. NIe ma tu już starych nicków pamiętających najlepsze prowokacje, albo świetne projekty żyjące długo własnym życiem.

Gość sexy girl
Cóż, ja z jednym osobnikiem utrzymywałam BAAARODZO bliski kontakt ;) Miło spotkać "kogoś znajomego" z dawnych lat :)

Czesc ;) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! Czytam Kafeterie od kwietnia 2005. Milo wspominam topiki Lorda Eomera (tesknieeeee), rozmowy Cacharel i Wikarego, kultowa Iwosie i Zoche (z macica), super podszywy o wyglodnialym lamparcie i cukierkach kokosowych z Biedronki, ech, to byly czasy... Czy to ja juz taka stara jestem ;) hmmm