Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość risk

chcialbym sie zrealizowac sexualnie a niewiem jak to zrobic

Polecane posty

Gość risk

chcialbym sie zrealizowac sexualnie a niewiem jak to zrobic, ludzie przeciesz robia to bez zwiazkow, milosci, sa takie ekscesy jak sloneczka, w szkolach dziewczyny z chlopakami imituja sceny sexualne czy nawet to robia a ja nic, czy to ze jestem starszy(30lat) oznacza ze wszystko przepadlo? ze nie jestem panem w garniturze z furą i kasą to zadnej galerianki niezainteresuje? pozostale dziewczyny wiadomo chcą miec mena wychodzącego naprzeciw ich oczekiwaniom, a ja tyle ze ładny choc smutny chlopak (znaczy gdybym mial dobre samopoczucie bylbym i to taki dosyc ladny a tak to taki przygnebiony zmarnowany) juz duzy mieszkajacy z rodzicami, czyli wszystko skonczone?

Gość nie masz przyszlosci
prawiku

Gość jak mieszkasz z rodzicami
to może już najwyższa pora zastąpić tatusia :D zaczniesz od mamusi potem zaniedbane przez mężów panie sąsiadki i tak pomału zaczniesz sie realizować seksualnie odzyskasz radość i werwe zrobisz sie ładniutki atrakcyjny to i jakaś galerianka da sie zbajerować :P

Gość risk
to aż tak strasznie? dlatego ze mezczyzna, ma 30lat, przecietny status materialny, przystojny i ladny ale zesmucony, to smiec??

Gość kachnaaa;;;;;
juz nie powtarzaj tak ze jestes taki ładny, np. mnie jako kobiecie taka cecha w mężczyźnie by się nie spodobała, ale zakładam że nie chwalisz sie tym na randkach;) znam facetów w Twoim wieku którzy nie tenteges i nigdy bym nie pomyslala ze cos z nimi nie tak;środowisko tak Ci wmówiło ze trzeba dziewictwo predko utracic i stad Twoje zmartwienia; Twoim problemem głownie jest chyba samoocena a nie brak kontaktów seksualnych; pomyśl co z rzeszą katolików;) którzy czekaja az do ślubu- nie jestem katoliczka ale nie uwazam tez zeby byli gorsi przez brak seksu Pozdrawiam i trzymaj się!:)

Gość problem na pewno nie tkwi
w smutku

Gość risk
kachnaaa twoj komentarz napewno niebyl jak twoja koncowka pozdrawiajaca, tylko byl w celu by odebrac mi nawet jakiekolwiek poczucie przyjemnosci np to ze jestem ladny, poprostu jako kobieta uwielbiasz dobic zycie meskie do konca, pozbawic uczuc i niech sie stanie facetem ktory zyje by kobiety mialy z niego korzysci. Niestety ale twoj komentarz to tylko zapewnienie o okrutnej rzeczywistosci ze ladnego chlopaka czeka los smiecia lub musialbym zbrzydnac a tego niechce, bo kobiety oczekuja od mezczyzn spelniania wlasnych zachcianek. a te teksty w stylu ze wcale nie jest takie złe zycie bez sexu to niech cieszy sie jak glupi do sera a sama uzywasz a na koniec pozdro i fajne zycie jest nie.twoje

Gość kurcze, posluchaj siebie
ja Cie nie widzialam, wiec nie ocenie, jesli jestes ladny to super - na pewno nie dla tego nie masz powodzenia, bo to by bylo glupie gdyby ladni mezczyzni odstraszali. tylko nie wiem czego oczekujesz, chcesz byc napastowany przez kobiety czy co? jesli chcesz kogos poznac to musisz zdobyc sie na odwage i probowac, a nie ubolewac nad tym, ze zadna za Toba nie gania jak gimgowna za biberem. z drugioej strony chodzi ci tylko o seks? masz zle pojecie o kobietach, skoro wszystkie wkladasz do jednego wora, bo nie kazda taka jest. pare takich sie znajdzie to jasne, ale na pewno nie wiekszosc nas czy nic w tym stylu. mieszkasz z rodzicami i nadal jestes prawiczkiem - to dwie bardzo niemeskie cechy, ktore odstraszaja potencjalne kandydatki.

Gość risk
wlasciwie to chcialbym byc napastowany przez kobiety albo wykorzystywany no ale wiadomo, tak mają tylko nieliczni. konkretnie to tak jak napisalem, poprostu pozostaje mi byc smieciem, bo jako mezczyzna tak jak postarałem sie swoimi słowami opisac zdrowy, dosc przystojny itd bedacy wlasciwie w sile wieku 30lat jedynie moge w smutku zyc przez ktorego niemoge zasnac bo nie mam mozliwosci miec kobiety - chodzi o to ze: podobno mezczyzna chce kobiety, kobieta mezczyzny, wiec wszedlbym na czat no i czekam 2godziny i nic, bo zadna kobieta nie zagada, wiec ja zagaduje, spotkamy sie? ignor., wiec tu nic z tego. Nierozumiem, za co zostałem potepiony bedac mezczyzną.

Gość nikoj
niestety tylko one maja przywilej bycia napastowanymi