Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka8555555555555

Fryzjerki....

Polecane posty

dlaczego fryzjerki, kiedy idziesz podciac koncowki odcinaja zawsze z 5 cm??? nie potrafie tego pojac

ja zawsze mowie ze 2 cm a obcinaja mi wiecej i wchodzac z wlosami dlugimi wychodze z poldlugimi

w sumie masz racje, jak teraz patrzę na moją długość włosów a długość z przed świąt:P nie zwracałam uwagi. przynajmniej nie sa już takie sponiewierane.

mi zawsze też za dużo obcinały jełopy, one mnie potrafią pojąc ile to 2cm. dlatego teraz podcinam sobie sama, grzywke też. fajnie mi wychodzi

to zalezy na jaka fryzjerke trafisz, bo dla niektorych koncowki znaczy 5cm, jak ktos ma bardzo zniszczone, czamami zdarzylo mi sie ze przyszla do mjie klientka (bo ja jestem fryzjerka) powiedziala mi prosze o same koncoweczki wiec jej ten centymetr podcinam a ona pozniej awanture zrobila ze za co ona ma placic jak nawet jej nic nie podcielam takze zawsze jak idziesz podciac to mow dokladnie ile chcesz :)

mi sie nie raz zdarzylo ze dokladnie pokazywalam o jaka dlugosc mi chodzi a i tak obcinala ze 3 razy wiecej. w tych szkolach fryzjerskich zdecydowanie powinni wprowadzic jakis przedmiot ktory im wyjasni jak wyglada 5 cm i czym sie rozni od 10 cm:O

Gość wiekszosc ludzi
no to jest odwieczny problem polskich fryzjerek- one nie rozumieja roznicy miedzy ''podcieciem koncowek ''a ';obcieciem wlosow''- nieco to dziwne bo prawie kazda dziewczyna ,ktroa nie ejst fryzjerka wie jaka jest roznica miedzy tymi dwoma pojeciami ,a same fryzjerki NIE. najelpsza rada- to albo poszukac fryzjerki ,ktora jakims cudem wie ,ze jka klient mowi ze chce obibac 3 cm to zanczy ze chce 3 cm i gowno go obchodzi ,ze moze i powienien obciac 15 cm bo wlosy suche czy znsizczone ,ale wazne jest to co klient chce .....albo sie z tym pogodzic , ewentulanie wyejchac zangranice ,tak jak ja i o ile sie nie pojdzie do polki to takich problemow nie mam.

np ja teraz zapuszczam wlosy bo w lato mam swoj slub , jutro ide podciac koncowki , jak mi obetnie za duzo to nie zaplace