Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doswiadczony_mezczzna

udzielam porad partnerskich dla kobiet i mezczyzn

Polecane posty

jestem doswiadczonym mezczyzna i udzielam tu na forum darmowych porad dla kobiet i mezczyzn. chetnie podziele sie moim doswiadczeniem i odpowiem na pytania. pozdrawiam

komu pomóc?

Gość mi pomoc mi mi
Odpowiedz mi na pytanie dlaczego moj facet wlazi na profil "kolezanki" ktorej ja nietrawie i to bardzo??Nie rozumiem po co??

Gość głos z oddali
zobaczymy czy taki lanser czy cos jednak umie:P

Gość Ładna, mądra i co z tego
Dlaczego facet chce czekać z seksem skoro jest między nami chemia?

Gość zdezorientowanaxxx
Witajcie! Postaram się streścić moją historie z NIM. Znamy sie juz prawie 6 lat .. ale mielismy ok 3-letnia przerwe w znajomosci..bylismy wtedy jeszcze nastolatkami.. odświeżylismy znajomosc w kwietniu '10. Mile spotkanie.. na pozegnanie pocalunek - z jego inicjatywy. Potem smsowalismy pisalismy na gg.. ale on musial wyjechac do stanów na pół roku. W tamtym czasie początkowo gadalismy sporo na gg.. ale poźniej kontakt jakos umilkł. Wrócił w październiku spotkalismy sie, ale byl wtedy bardziej zainteresowany rozmowa z kumplami ktorzy tez tam byli niz mną. Pożniej gadalismy na gg.. to on najczesciej do mnie zagadywal.. ale niewiele bylo tych rozmow. Na poczatku grudnia zaproponowal spotkanie.. ale odwolal je w ostatniej chwili bo wjechal do rowu :/... wyslalam mu zyczenia na swieta ale nie odpisal... w przeddzien sylwestra zgadalismy sie na gg.. okazalo sie ze oboje mamy plan "ogladania filmow" i zaproponowal mi zebym wpadla do niego. Zgodzilam sie.. bylismy sami... w pokoju na podlosze swiecie.. mily klimat.. ale przez caly wieczor.. zero calowania.. jedynie bitwa na poduszki i temu podobne bijatyki.. czekalam az mnie pocaluje bo widzialam ze szuka okazji do zblizenia..i mial sporo takich okazji!!! przed 1 zadzownili jego rodzice i poprosili zeby przyjechal po nich za jakis czas.. i wtedy ruszyl do akcji. calowanie mizianie tu i ówdzie.. mial ochote na sex ale bylo za malo czasu na takie akcje .. cholera caly wieczor zwlekal i zebralo mu sie nagle jak rodzice zadzwonili!.. a do nieśmialych on raczej nie nalezy! Odwiózł mnie do domu i na pozegnanie zaproponowal spotkanie nastepnym razem kiedy przyjedzie tzn pewnie w lutym (studiuje w miescie oddalonym o ok40 km).. No i nie napisal potem nic! Wiem jestem glupia bo po trzech dniach przeslalam mu smsem buziaki na dobranoc.. ale nie odpisal .. czy zalezy mu na mnie? dlaczego nie pisze do mnie? czyzby ostygly w nim emocje?

Gość idz na erotyczny
jak widac kretynow nigdzie nie brakuje a tu sami psychologowie siedza :D

1. wchodzi na profil kolezanki bo moze mu sie podoba a nie jest przy tym pantoflarzem, ktory bedzie robil wszystko co mu jego panna kaze ty jej nie trawisz to nie wchodz, jemu sie podoba to bedzie wchodzil proste 2. facet moze chciec czekac z sexem po mimo chemi, zebys sobie nie pomyslala, ze on chce ciebie tylko do lozka, moe mu po prostu zalezy na tobie, ale macie inne podejscie to tego, ale nie znaczy to ze on o tym nie mysli

polecam filmy z netu sciagac i aie wyleczyc

Gość udziel mi troszku
Więc powiedz mi drogi udzielaczu rad jak sprawić żeby facet chciał rozmawiać jak jest jakiś problem a nie zostawiał sprawy samym sobie? on się boi rozmów jak ognia!

Gość mi powiedz
czy powinnam się związac z meżczyzną starszym o 19 lat? bardzo się kochamy i nie czuję tej różnicy wieku? czy takie zwiążki mają sens?

Gość umcyk cyk
dobrze wiec sie pytam bo statystyke prowadze 1] w jakim czasie najkrócej 'trysnołes' 2] a jak najdłuzej ile czasu Ci to zajeło? dziekuje za uwage:)

Gość wytlumacz_dlaczego
mnie zostawił po 4 latach mowiąc ze nie kocha, blagając o przyjaźń. z NIKIM ze swoich przyjaciół nie chce o tym rozmawiać dlaczego sie rozstaliśmy. przyszłam do naszych znajomych gdzie sie spotkalismy wiec udawałam ze sie dobrze bawie a on uciekł. to on chcial przyjaźni więc czemu ucieka teraz ;] i czemu z nikim nie chce rozmawiać o tym czemu mnie zostawił

13:36 [zgłoś do usunięcia] udziel mi troszku Więc powiedz mi drogi udzielaczu rad jak sprawić żeby facet chciał rozmawiać jak jest jakiś problem a nie zostawiał sprawy samym sobie? on się boi rozmów jak ognia! to jest ciezka sytulacja bo takie zachowania wychodza z domu rodzinnego. musisz go prowokowac, i robic tak zeby sam chcial wyjsaniac, rozmawiac. przykladem takiego zachowania moze byc np. wypowiedzenie glosno przy nim czegos z czym on na pewno sie nie zgodzi i dodanie: nie sadzilam ze tak wlasnie myslisz. bedzie wtedy chcial ci udowodnic ze jest inaczej 13:37 [zgłoś do usunięcia] mi powiedz czy powinnam się związac z meżczyzną starszym o 19 lat? bardzo się kochamy i nie czuję tej różnicy wieku? czy takie zwiążki mają sens? na poczatku kiedy partnerzy sa zauroczeni nie widac tej roznicy, pozniej jednak bedzie mialo to znaczenie, moim zdaniem nie powinnas, ale wybor nalezy wylacznie do ciebie

wytlumacz_dlaczego mnie zostawił po 4 latach mowiąc ze nie kocha, blagając o przyjaźń. z NIKIM ze swoich przyjaciół nie chce o tym rozmawiać dlaczego sie rozstaliśmy. przyszłam do naszych znajomych gdzie sie spotkalismy wiec udawałam ze sie dobrze bawie a on uciekł. to on chcial przyjaźni więc czemu ucieka teraz ;] i czemu z nikim nie chce rozmawiać o tym czemu mnie zostawił to ze ci powiedzial ze chce przyjazni nie znaczy ze tak bylo, a co mial zrobic po 4 latach? myslal ze to cie nie zrani tak bardzo. a teraz mu glupio bo nie wie co powiedziec, skoro cie zostawil. kobiety tez spalaiwaja tak facetow, wiec powinnas wiedziec. zostanmy przyjaciolmi nie oznacza czesto wlasnie tego co powinno, tylko: nie ma szans zeby cos z tego bylo.

Gość wytlumacz_dlaczego
wlasnie nie. to nie bylo "zostanmy przyjaciolmi" tylko realnie tego chciał. plo kilku dniach od rozstania przyjechał zaplakany ze zalezu mu na tej znajomosci. ze chce sie przyjaźnic.

Gość umcyk cyk
oj a moje pytanie do autora >topiku? kiedy?

Gość pyska9999
jak sklonic faceta do wykonywania domowych obowiazkow? gotowanie itd?

Gość udziel mi troszku
podpisuje się pod poprzednim

13:50 [zgłoś do usunięcia] wytlumacz_dlaczego wlasnie nie. to nie bylo "zostanmy przyjaciolmi" tylko realnie tego chciał. plo kilku dniach od rozstania przyjechał zaplakany ze zalezu mu na tej znajomosci. ze chce sie przyjaźnic. -to co tu napisałaś najlepiej pokazuje to jak kobiety są naiwne -faceta rozpoznaje sie po tyb co robi a nie co mówi, gdyby mu zalezalo to by byl z toba -jestes podatna na manipulacje 13:53 [zgłoś do usunięcia] umcyk cyk oj a moje pytanie do autora >topiku? kiedy? -prosze napisac tu, bo nie wiem o ktore pyt chodzi, i najlepiej zeby bylo krotkie i konkretne 13:54 [zgłoś do usunięcia] pyska9999 jak sklonic faceta do wykonywania domowych obowiazkow? gotowanie itd? -nie robic tego samej przez jakis czas, jak nie bedzie komu zrobic, sam zacznie 13:59 [zgłoś do usunięcia] udziel mi troszku podpisuje się pod poprzednim -j/w 13:59 [zgłoś do usunięcia] zdezorientowanaxxx zalezy mi na Twojej opinii wejdz na temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4702216 -tak jak wyzej, prosze o pytanie w tym topiku i krotko i konkretnie 14:02 [zgłoś do usunięcia] utruy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4702244& start=0 przeczytaj i polec -tak jak wyzej, prosze o pytanie w tym topiku i krotko i konkretnie

Gość Młoda30latka
moje pytanie: dlaczego dojrzali faceci tacy 35letni lecą na dziewczny duzo młodsze o 10 i więcej lat?

Gość Młoda30latka
odpowiesz?

Gość umcyk cyk
13:40

Gość kajatakaja
Kocham 4 rok faceta który jest z kimś kto ma dziecko. On nie jest ojcem. Mam walczyć o niego? sa ze sobą juz 2 lata. A wiem ze miedzy nami jest chemia. NIe chce zranic tamtej dziewczyny. Mam czekać az sie rozejdą?

16:04 [zgłoś do usunięcia] Młoda30latka moje pytanie: dlaczego dojrzali faceci tacy 35letni lecą na dziewczny duzo młodsze o 10 i więcej lat? -sami sie mlodziej przy takich czuja, mlodsze sa naiwniejsze, ladnijesze, romantyczniejsze, moga je podrywac na teksty na ktore starsze nie da rady

16:13 [zgłoś do usunięcia] kajatakaja Kocham 4 rok faceta który jest z kimś kto ma dziecko. On nie jest ojcem. Mam walczyć o niego? sa ze sobą juz 2 lata. A wiem ze miedzy nami jest chemia. NIe chce zranic tamtej dziewczyny. Mam czekać az sie rozejdą? -moim zdaniem mozesz przeciez byc szczesliwa z innym facetem, wiec po co sie katowac albo wtracac w takie dziwne uklady poznaj kogos innego to zapomnisz o tym

Gość kajatakaja
probowałam. byłam w dwoch innych związkach. niestety nigdy nie przestałam o nim myslec...