Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyścigówka

zazdrość, brak samoakceptacji czy co?

Polecane posty

Gość wyścigówka

Nie wiem czy to ze mną coś nie tak, czy rzeczywiście tak wyglądają związki, bo już się pogubiłam...Jesteśmy ze sobą 6 lat, mieszkamy razem, razem kupujemy, prowadzimy dom, po prostu żyjemy, ale mi zaczyna brakować miłości, błysku w oku, namiętności... Chodzi o to, że jak poznaje jakąs moją koleżankę o wszystko mnie wypytuje na jej temat, potrafi tak dzień w dzień, wypytuje czy dzwoniła, pisała, co teraz może robić itd. Strasznie się podnieca jak jakaś miła Pani w banku, sklepie, czy gdzie kolwiek jgo obsłużyła, gada i gada bez przerwy o niej. Do Pani w Banku łazi tylko po to, żeby wypłacić choćby 100zł, a można to zrobić w bankomacie... O sexie nie go wspomne, bo prawie go nie ma, a jak jest to tylka ja robie mu dobrze,a on nawet całusem nie podziękuje...Ostatnio stwierdził, że chciałby bzykać Żmudę-Trzebiatowską, bo to ideał! Wkurzył mnie niemiłosiernie, już nie raz słyszałam od niego słowa" co ja w Tobie widzę", twierdzi, że mnie kocha, choć wyglądam jak wyglądam... dbam o siebie, ale coraz czuje się we własnej skórze:( a jak czasem się rozpłacze to słyszę tylko wulgarne wyzwiska w moją stronę. Co ma zrobić, doradzcie coś?

Gość puść kretyna wolno
na co ci taki debil?

Gość wyścigówka
jak pokochać siebie?

Gość diobra rada1234
zmien faceta

ja mialam mnostwo kompleksow,, po tym jak poznalam mojego chlopaka czuje sie najpiekniejsza kobieta swiata. non stop slysze ze jestem piekna ,cudowna ,madra ,kochana ,troskliwa. przy znajomych zawsze mowi gdzie moja pieknosc? to moja cudowna żonka. przytula, całuje. twoj facet jest zalosny. nie chcialabym takiego miec nawet jeden dzien. pozdro

Gość wyścigówka
:( ciężko zaczynać życie od nowa,samej,ale gdyby moglo być lepiej...chyba warto

Gość echochocho
warto, warto

Gość wyścigówka
Proszę, napiszcie czy Wasi faceci też mają takie teksty, eksytują sie nową bluzką czy fajną czapką u waszej koleżanki.. wiem, że to śmieszna, ale prawdziwe..

Gość pooooodnosze
up

Gość kastea
po co ci taki imbecyl, nie trzyma takiego tylko dla zasady że lepszy taki niż żadny bo szkoda i darmo

Gość jeah jeah
jeah

Moja droga, bardzo Ci wspolczuje. Wcale sie nie dziwie ze irytuje Cie to jak on wypowiada sie na temat innych kobiet. Moj facet robi podobnie. Jak tylko przyjdzie do mnie jakas kumpela odrazu traci moja osoba zainteresowanie i przezuca sie na kolezanke. Wkurza mnie to niezmiernie. Moze z nim pogadaj i powiedz co czujesz? Oddalacie sie od siebie to widac... Wytlumacz mu to...