Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce_mama

Poród Elbląg, jaki szpital polecacie?

Polecane posty

Gość wkrótce_mama

Ktoś ma jakieś doświadczenia? Jestem ciekawa Waszych opinii na temat elbląskich szpitali: jak z opieką lekarzy i pielęgniarek (w trakcie porodu i po, na oddziale), czy mąż może być przy porodzie i za co trzeba płacić (poród rodzinny, za znieczulenie), jakie warunki sanitarne? Rozważam poród na Żeromskiego, ale liczę na wasze opinie i odczucia , za każdy wpis będę wdzięczna :) Pozdrawiam i dziękuję :)

Ja dwa razy rodziłam w Wojewódzkim i jestem zadowolona. Lekarze i pielęgniarki ogólnie ok. Zawsze się jakaś nie miła trafi ale w każdym szpitalu taka jest. Jeśli chodzi o czystość w szpitalu to narzekaćnie mogę nie było źle choć sama bym lepiej posprzątała. Dla mnie najważniejszy był oddział ratunkowy dla dzieci bo w razie jak by się coś działo to odrazu mogą działać a i z innego muszą dzieciątko przewieść. A Twój lekarz prowadzący pracuje w którymś szpitalu?

Gość wkrótce_mama
a jak ze znieczuleniem? płatne? orientujesz się może? moja lekarka jest z wojewódzkiego, ale ma też dyżury na żeromskiego, (zresztą mówiła, że mogę prosić o jej obecność przy porodzie w innym szpitalu).

Nie wiem jak ze znieczuleniem bo rodziłam bez i nawet niemyślałam o nim. Mam wysoki próg bólu i nie było to dla mnie straszne.

Gość wkrótce_mama
Filipinka88 - to znaczy, że nie myślałaś o czarnej pałce?

Gość wkrótce_mama
nawet tutaj podszywy :/ dziecko neo spać!

Gość wkrótce_mama
Filipinka dziękuję za odpowiedź.

Gość jeszcze nie mama
SZPITAL NA ŻEROMSKIEGO W zmodernizowanym oddziale znajduje się obecnie 19 łóżek w salach jedno- i dwuosobowych z pełnym węzłem sanitarnym oraz klimatyzowana sala porodowa, a także przebudowany całkowicie trakt porodowy, w którym znajduję się sala cięć cesarskich. Oddział wyposażono ponadto w nowoczesny sprzęt medyczny. Dzięki tym inwestycjom, które wyniosły ponad 5,2 mln zł, elbląski oddział stał się jednym z najnowocześniejszych w województwie. dział Ginekologiczno-Położniczy naszego Szpitala został wyposażony w nowoczesne łóżko porodowe AVE PPA-AX wraz z wyposażeniem. Koszt zakupu łóżka wyniósł 41 890,50 zł, z czego 17 000 zł zostało sfinansowane z Funduszu Prewencyjnego PZU Życie SA. Nowy sprzęt poprawi komfort pobytu rodzących w nowej, oddanej po remoncie Sali Porodowej naszego Szpitala. Podnoszenie usług medycznych i warunków pobytu jest bowiem głównym celem w podejmowanych działaniach na rzecz naszych pacjentów.

Gość jeszcze nie mama
JA WŁAŚNIE ZACZĘŁAM STARANIA O DZIECKO I ZAMIERZAM RÓWNIEŻ RODZIĆ NA ŻEROMSKIEGO - na szczęscie moja dr przyjmuje w obydwu szpitalach ( I. Macinkiewicz)

Gość anna anna anna
autorko, czy ty zaozyłaś podobny temat na gazecie w dziale Elbląg? Jeśli tak, to ja już tam odpowiedziałam i nie chcę się powtarzać

Gość wkrótce_mama
anna anna anna - nie, to nie ja założyłam tamten wątek, ale zobaczę co tam napisałaś. jeszcze nie mama - powodzenia w staraniach, moją ciążę też prowadzi Pani dr. :)

Gość wkrótce_mama
anna anna anna - czy mogłabyś podać link do tego tematu na gazecie? jakoś nie mogę znaleźć.

ja rodzilam na zeromskiego i bylo super.mile pielegniarki i polozne.wszystko wporzadku.nikt na mnie nie krzyczal.

Gość wkrótce_mama
up

Cześć dziewczyny. Wiecie może jak się nazywa starsza lekarz w krótkich, dość jasnych blond włosach w starym szpitalu w Elblągu na oddziale położniczym? Jest bardzo niemiła

Gość qazplmedcokn
O jak miło, ktoś z Elbląga jest

Gość gość
Nazywa się dr Dominikowska i jest rzeczywiście niemiła. Jeszcze bardziej niemiła jest pani Wójcik. Bez noża czy brzytwy nie podchodź

Gość Ja tez na Zeromskiego
i tez sobie chwale bardzo ;) to moj drugi potod tam i nie mam zastrzezen.