Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qpra113

niedlugo powinnam nie dostać miesiaczki, a staram sie o dziecko..

Polecane posty

Gość qpra113

czy czulyscie cos na kilka dni przed?

ja zawsze czułam w 2 ciążach w czasie miesiączki miałm takie dziwne wrazenie że jest cos wemnie pięknego pryskałam enerią kurde nie da sie tego opisac

ja zawsze czułam w 2 ciążach w czasie miesiączki miałm takie dziwne wrazenie że jest cos wemnie pięknego pryskałam enerią kurde nie da sie tego opisac

Gość qpra113
ale dopiero czulas to w terminie spodziewanej miesiaczki, czy tez wczesniej, na kilka dni przed terminem?

teraz też sie staram o dzidziusia i nic nie czuje cóz nie udało sie mam nadzieje że miesiączka nie przyjdzie a ty jle masz do miesiaczki

Gość qpra113
3-5 dni piszesz, ze nic nie czujesz, wiec pewnie sie ne udalo, ale przeciez w poprzednich ciazach czulas "cos" dopiero w czasie miesiaczki..wiec jeszcze masz czas, prawda?

no niby tak wiesz z tym to róznie bywa bo każda kobieta przechodzi kazdą jedna ciąże innaczej i tak naprawde nikt ci tu nie powie jak to jest jedni ci napisza ze nic nie czują a zas inni ze mieli motylki w brzuchu zrób test to sie przekonasz

mi jakieś 4 dni przed spodziewaną miesiączką wyszedł test pozytywny, objawy: płaczliwość, piersi się jakby zmieniły i dużo białego śluzu. ada :) gdzie się włóczysz?

Katie84 cos tam klimat sie zmienil i mam dosyć tych pomarańczek kochana

ada dziś z tego co widzę to ich nie było, niestety atmosfera niefajna ale nie trzeba się przejmować :) kiedy masz termin @?

Katie84 na jutro mam termin ale ww tamtm miesiącu spóżniła mi sie 8 dni to w tym też moze nie robie testu niechcem się nakrecac :(

ada to będę trzymać mocno kciuki by ta paskuda miesiączka się nie pojawiła

ada :) to że nie masz objawów teraz nic nie znaczy :) zawsze jest szansa że się udało. Ja teraz mam 3 cykl starań pewnie jak przyjdzie miesiączka to znowu się rozryczę. No cóż nikt nie mówił że będzie łatwo...ale też nikt nie mówił że będzie tak trudno

Katie własnie nikt nie mówił że bedzie latwo cóż pożyjemy zobaczymy choc tam w głebi nadzieje mam taka mała że może akurat że się udało zobacze jak to bedzie u mnie to 2 cykl staran wiec ja tylko czekałam do @ i juz moglam

wiesz słyszałam że właśnie lepiej po pierwszej miesiączce po zabiegu zacząć starania - że jest duża szansa. Mi lekarze zabronili od razu. W sumie troche załuje że nie zaczęłam po 2 @ :(

napewno każda załuję sluchaj doczekamy sie dzidzi napewno w ym roku nie ma bata no bo w koncu jle to juz mozna co to czekanie doprowadza do obledu

ada też tak myślę że w tym roku kochana nam się uda :) nie może być inaczej :) ale nie odchodz z naszego forum :( uciekam lulać bo padam :) buziaki 👄

ada powodzenia:) sama jestem po stracie Aniolka i wiem jak to boli, wiem tez ze po takiej stracie, dzidziusia chce sie jeszcze mocniej, skoro wczesniej bylas juz w ciazy na pewno nie dlugo bedziesz w niej znowu;) to tylko kwestia czasu:) powodzenia dziewczyny:)

Gość AmaniAmaniAmani
U mnie było tak, że mnie potwornie piersi bolał, były tkliwe i takie cięzkie obrzmiałe kilka dni przed terminem spodziewanej @, a nigdy przedtem tak nie miałam.