Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżka*

dukanka- od dziś kto się przyłączy?

Polecane posty

Dzisiaj początek II fazy :) chowam wagę na 2 tyg i zaczynam szamac warzywa 5 dni warzywnych, 5 proteinowych pozdrawiam, szkoda ze prowadze monolog sama-mogla by sie jakas odchudzaczka przyłączyć bo w kupie razniej!

jezeli ktos tu zaglada- dziewczyny co myslicie zeby od czasu do czasu zjesc sobie na Dukanie ten deser co reklamuja Satino 0,9 porcent tluszczu wprawdzie weglowodanow bedzie wiecej mial niz trzeba;( DUKANKI ZYJECIE!!!!!!!!!!

Hej,ja tu jeszcze zaglądam,tylko ostatnio bardzo mało czasu mam,Nola też się zastanawiam nad tym deserkiem, chyba trzeba wybrać się do sklepu i przeczytać jego skład-czy oby napewno taki sam jak w reklamie. A ja dzisiaj zjadłam biszkopta małej aletylko 1 więc mam nadzieję,że to nic złego:)

WItam kochane jak co dnia rano :) 2 dzien II fazy z warzywkami bede jednak stosowac system 5 na 5- juz kombinuje co na obiad sobie zrobic ciagle mnie korci by sie isc zważyć wczoraj weszlam w spodnie rozmiaru 40-jeszcze mi faldki na brzuchu z nich wystają ale pamietam czasy gdy w ogole za nic nie moglam dopiac zamka w tych spodniach :)

Nola powodzenia i wytrwałości życzę, ja jestem na 1/1 bo 5/5 to chyba bym nie dała rady ale może wtedy są szybsze efekty?

śnieżka* a powiedz mi jaki mialas rozmiar na poczatku odchudzania a jaki nosisz teraz ciekawi mnie to bo zaczynalas z mniej wiecej taka waga jak ja a tak na marginesie to BAAARDZOO Ci zazdroszcze wyników :)

Nola niewiem,przeważnie około 42-44!,a teraz niewiem kupiłam tylko 2 pary spodni bo stare ze mnie spadały a większe zakupy planuję po skończeniu diety.A wchodze we wszystkie spodnie sprzed ciąży:) Póżniej się pomierze to Ci napiszę wymiary moje:)

Nola Ty też pewnie schudniesz,ja tak naprawdę to dziwię się sama sobie,że tak długo wytrzymuję na tej diecie,to chyba tylko dlatego,że widzę efekty, bo inaczej to pewnie byłoby już po diecie. Już tak się przyzwyczaiłam,że boję się,że jak zacznę normalnie jeść to będzie jojo,a szkoda by mi bylo znowu przytyć.

Nola ostatnio trochę grzeszę,tzn;dukanowską nutellę jem prawie codziennie,dzisiaj zjadłam kawałeczek mięsa z sosu a wczoraj pomarańcza,ale wcześniej trzymałam się zasad diety i jadłam tylko dozwolone produkty no i nie piłam żadnego alkoholu, a ostatnio już lekko zmieniłam dietkę i piłam drinki co prawda z colą light ale jednak. Bałam i dalej boję,że jak tak zacznę probować "normalnych" dań to zaraz będzie po diecie i efektach.

Cześć.... U mnie waga stoi... Czekam i mam nadzieję,że w końcu ruszy..:) Powiem Wam ,że wczoraj nie miałam ochoty na żadne jajko.. Miałam chemię i doświadczenia z białkiem jaja kurzego...Dolewaliśmy do niego kwasy,zasady i alkohol.... :).Wiecie jak to "pięknie pachniało"..:|.. ..;D Trzymajcie się..:)

Nola nie skusiłam się,jak chciało mi się czekolady to robiłam sobię nutellę i jest naprawdę dobra:)

Witam ;) baaardzo pasuje mi faza naprzemienna-za mna trzeci dzien warzywa plus proteiny :) jednak wybralam system 5 na 5 nie wytrzymalam i zważyłam sie- 72 kg!!! jestem niesamowicie zadowolona z tej diety

Nola gratulacje:) U mnie trochę gorzej,tzn: w weekend jadłam frytki a to raczej mało dukanowska potrawa,wszystko przez męża,dopóki byl tylko w weekendy to miałam mniej pokus a teraz jest codziennie w domu i kusi dobrym jedzonkiem.

Dukanki melduję się! Rano na wadze miałam 71 kg- euforia i dalsza motywacja! Wczoraj usłyszalam od rodziny ktora mnie ok miesiac nie widziala ze ''sporo schudłam'' jednak jeszcze duużo przedemną- 11 kg :) a i dzisiaj pierwszy raz w lumpeksie bo uwielbiaaam sie w takich sklepach ubierac kupilam spodnie rozm 40 i mam je dobre :):) poprzednio nosilam 44

...A ja nadal czekam...Nie przejmuję się,bo niedługo @ >:) .Ale trzymam się... Tylko...w ten weekend jadę na wycieczkę i będę musiała na chwilę przerwać dietę...:( Ale ciesze się,że Wam się udało już tyle schudnąć...>:) Gratuluję..:)

maniataxi chciałabym ważyć tyle co Ty :) dzisiaj rano na wadze 70,5 plus ciepłe wiosenne sloneczko i czego chciec wiecej!!!

nola pegri... Przecież będziesz ważyła 66 kg,a może nawet mniej..:) ...Dasz radę... Ja od następnego tygodnia zacznę się w końcu ruszać... Bo moje lekcje w-f'u nie są za specjalne..;| No jedynie we wtorki jest coś lepszego , bo mamy basen.. Naprawdę świetna sprawa...Polecam...;)

helllloo! maniataxi ja tam na wf zawsze sie obijałam a co do basenu masz racje swietna sprawa tylko ze ja wazac prawie 80 kg bo z taka waga zaczynałam miałam opory by sie rozebrać do stroju! dzisiaj jakby 0,5 przyrost wagi-pewnie po warzywach wiec nie ma co panikowac! musze zaczac wreszcie cwiczyc-kazdego dnia obiecuje sobie ze pocwicze ale jakos nic z tego nie wychodzi :( bo skora na brzuchu zaczyna mi wisiec i po ciazy i z odchudzania pozdrawiam

nola pegri ... Dla mnie w-f jest za słaby..:)..No czasami jest wycisk,ale rzadko... A na tą skórę może jeszcze jakieś kremy ujędrniające lub nawilżające pomogą...? Albo masaże,które możesz wykonywać sama... Ja na moją wagę jestem obrażona i na razie na nią nie wchodzę..;D.Za 2 tygodnie wejdę...;p

Chwalę się najaktualniejszą stopką :) pozdrawiam Was wszystkie i dodam ze na poczatku nie wierzylam w skutecznosc tej diety- jestem do tej pory w szoku ze udalo mi sie zgubic 7 kg w tak krotkim czasie no i rozmiar 40 znow wszedl do łask :) jeszcze 11 kg przedemną ale wiem ze mi sie uda!

Nola gratulacje,ja też na początku nie wierzyłam w dukankę,aż zobaczyłam efekty,u mnie mało czasu więc tylko życzę miłego dnia:)

Cześć dziewczyny... Niedawno wróciłam z wycieczki..Było świetnie...Wróciłam "oczyszczona" pełna energii..;).... I dzisiaj sobie weszłam na wagę po tych grzechach...I powiem Wam,że jest mniej..:)..Rano będzie dokładniejsza..:)..Później się pochwalę..

Hej maniataxi,już myślałam,że nikogu tu nie znajdę:( Ja zrobiłam sobie małą przerwę od dietki i jadłam prawie wszystko nawet frytki i o dziwo nie przytylam:)ale już się awróciłam i dalej dukam,a Tobie jak idzie???

Bez zmian.... Cały czas stoję w miejscu....Nie wiem co się dzieje...:( Mam nadzieję,że się nie poddam....

Gość nowa dukankaa
hej żałuje żesie ta pózno obudzialm z tą dietą u mnie cala rodzina na niej jedzie i kazdy schudl ponad 10 jestem 3 dzien chce byc 5 potem 5/5 i 1/1 po poerwszym dniu kilo mniej teraz stoje ale to dlatego ze zbliza sie okres śnieżynka pieknie schudlas

Hej, maniataxi to strasznie długo waga Ci nie spada,może na początku szybko Ci spadała i dlatego teraz stoi, niewiem,chociaż mi im dłużej byłam na diecie tym wolniej spadło,ale namotałam.Wutam nową dukankę- nie martw się,że za późno lepiej póxno niż wcale i powodzenia życzę:)