Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .brak.

Nie wystarczy zwykły sex?!

Polecane posty

Gość .brak.

Czy miłość francuska , anal to jest norma? Bo dla mnie jest to trochę nie do ogarnięcia :/ Nie wystarczy zwykły sex?!

Gość .brak.
no tak wiem ,że to tez sex. . . Ja się chyba nie przełamię. Czyli co mam być sama? Bo nie zrobię chłopakowi "loda" ?

tez tak mowilam, przelamiesz sie kiedys, ja teraz jestem na etapie seks analny? no way

Gość narkołyk
a to jest twój pierwszy chlopak?

Nie każdy facet od razu będzie chciał, żebyś zrobiła mu loda na dzień dobry. Oral nie jest zły.. ale przede wszystkim zaufanie i higiena :)

Gość ile masz lat ?
:O

Gość .brak.
17

takze musisz poprostu do tego dojrzec, zrob to wtedy kiedy Ty sama nabierzesz na to ochote a nie dlatego ze inne to robia lub ze chlopak tego chce, trzymam kciuki!

Gość ile masz lat ?
uuu to wszystko przed tobą !!!!!!! :) jak cie dobrze w kroku przypali to i loda zrobisz z polykiem !!!!! :D ale nic na sile ! 🖐️

Gość .brak.
mi się na razie nie spieszy do sexu. Ja się tylko martwię jak będzie w przyszłości bo sobie tego nie wyobrażam

oj ja w Twoim wieku jeszcze virgin bylam, widocznie nie dojrzalas jeszcze do tego, nie przyspieszaj tego bo mozesz potem zalowac

Gość ile masz lat ?
z palca juz strzelalas ? :O

Gość .brak.
nie

To naprawdę nie śpiesz się :) Wszystko przyjdzie z czasem a jak spotkasz faceta przy którym będzie Ci dobrze.. Który będzie potrafił odpowiednio Cię rozgrzać to uwierz... zrobisz to i to pewnie z własnej inicjatywy :)

Gość ile masz lat ?
mysle podobnie jak Frank1988 -- wszystko przyjdzie w swoim czasie :)

Gość .brak.
raz tylko zbrandzlowałam swojego psa, dla ciekawskich-był to jamnik szorstkowłosy

Gość .brak.
To ostatnie to oczywiście podszyw. No ale to już norma na tym forum... :/ No właśnie na dzień dzisiejszy to raczej nie ... i boje się ,że się nie odważę do takich rzeczy. I że jestem jakaś nienormalna.

tez tak myslalam, ze loda robia dziewczyny tore sie nie szanuja ale z czasem wiesz nabierasz ochoty zeby poznac faceta doglebnie wiec jestes jak najbardziej normalna tylko poprostu jeszcze niegotowa

Normalna jesteś :) I uważam, że do dlatego tak Ci się teraz wydaje...:) ukochany mężczyzna, całkowite zaufanie ... takie pełne oddanie się tej drugiej ... jedynej osobie ... i uwierz.. dała byś mu zrobić ze sobą wszystko :) Wspomnisz kiedyś moje słowa :) Tak że głowa do góry :)