Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moxito

może któras mama może wspomóc

Polecane posty

Gość faxaba
ttttakkkk odpowiadam na twoje pytania (w bardzo napastliwym tonie...Dlaczego? ;-) ) Pomagam osobom potrzebujacym juz dosc dlugo, nie daje sie naciagac cwaniakom :D Na kafeterii nie ma mozliwosci zweryfikowania kto naprawde pomocy potrzebuje a kto po prostu naciaga. Na forach pomocowych, kiedy jest taka potrzeba, organizowane sa zbiorki pieniezne i kupowane sa najpotrzebniejsze rzeczy (odziez, jedzenie) dla osob potrzebujacych. Uwazasz, ze to glupie? Powinnam na kazdy apel w necie reagowac wysylka dobr osobistych? ;-) Oczywiscie ty masz prawo wyslac co chcesz i gdzie chcesz. Ja podaje dlon, mowiac gdzie jest miejsce w internecie, gdzie mozna uzyskac pomoc. Jeden warunek - szczerosc :-) Uwazasz, ze to duzo za mozliwosc uzyskania tego co potrzebne tobie lub dziecku?

Gość moxito
aha i dziekuje tez za to ze są wsród was osoby ktore potrafią zrozumiec moją sytuacje

Gość nie przejmuj sie kochana bo
mame trojaczków tez tak potraktowali,az kilka osób osobiscie zawiozlo jej rzeczy dla noworodków i problem sie skonczyl.moze to i dla ciebie dobre rozwiązanie????pomysl :)

Gość moxito
pewnie masz racje, to było by najlepsze rozwiązanie, chociaz spotkałam sie kiedys z odpowiedzią ze są osoby w gorszych sytuacjach niz moje 200zl wiec czasem zastanawialam sie co tak naprawde jest brane pod uwage