Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona w domu

NUDZE SIE odkad wyszlam za maz! Jak spedzacie czas z facetami?

Polecane posty

Gość znudzona w domu
ok bazienka dziekuje ci za uswiadomienie ze jestem glupia, tepa pizda:) Tylko dlatego, ze nie podoba ci sie to, ze moj maz lubi gotowac, a ja zapytalam grzecznie o to jak inni spedzaja razem czas w zwiazkach. Mysle, ze juz przekazalas co mialas do przekazania chyba ze masz ochote dalej sie powyzywac i mnie sprowokowac? Wybacz, ale nie bede dla ciebie rozrywka na odreagowanie frustracji:)

Gość Gygghvc
Ja to bym byla szczesliwa gdyby moj maz chcial pojechac gdzies ze mna za miasto gdziekolwiek. Uwielbiam jeździć, zwiedzać ale niestety on to typowy lew kanapowy i nasze małżeństwo jest Przez to do dupy

Gość kozia dupa
jaką głupotą ??? każdy ma problemy jej problemem jest nuda, dla Ciebie to śmieszne dla niej problem jako wykwalfikowany psycholog powinnas to rozumieć a nie wyzywac ją od najgorszych!! szukała porady

Gość Gygghvc
Znudzona nawet nie wiesz jak cię rozumiem. Ja mam mnóstwo pomysłów które mi mój mąż regularnie wybija z głowy. A i tak uważam ze w domu to ludzie umierają..

Gość Kamila XXX
Ptasiek roszczeniowy i bazina to ta sama kobita

Gość ludzie czemu tak na nią
"malo masz pomyslow? wspolne hobby kino/filmy spacery NIE WIEM ry komnputerowe to coi robicie w wekendy" bardzo pomysłowe bazienko :D każdym wpisem udowadniasz jaka wariatka jestes, wyzywasz dla samego wyzywania, a sama tak naprawde NIE MASZ POJĘCIA o konstruktywnym spedzaniu czasu z druga osoba, no ale oczywiście wszystko u ciebie cudownie i w samych superlatywach, to inni nie mają pomysłów :) może być sie dowiedziała co ciekawego można robić razem, ale dzieki swojemu chamstwu twoja wyobraźnia pozostanie na poziomie filmów spacerów i gier komputerowych :D leże.

Gość 167cm, 73kg
autorko proponuje kupic gre nintendo wii:) mozna swietnie sie przy tym bawic:)

Gość violetttttttta
Bazienka a gdzie można umówic sie z tobą na wizytę? Prywatnie czy na NFZ? Ile bierzesz?

Gość wiem o co ci chodzi ;)
Autorko jesteś jeszcze? :)

Gość violetttttttta
Bazienka proszę, pojadę w każde miejsce by z Tobą porozmawiać... Jesteś wybitnym specjalistom:-)

Gość Kamila XXX
Bazienka nie pisz ze jej nie wyzywalas bo tak(np. tepa pizdo w jakiejs dziwnej pisowni z ksiezyca). I napisz gdzie przyjmujesz jako wielki psycholog bym wiedziala kogo unikac ( o ile bede potrzebowala psychologa). Autorko pojdzcie na ping ponga :)

Gość violetttttttta
dlaczego??????????

Gość Bazienka idź
na swoje topiki z wróżbami, wszędzie się już chyba wpisałaś, nie masz co robić tępa strzało?

Gość Kamila XXX
Zebys wiedziala ze chcialabym wiedziec.

trzeba miec naprawdę nie pokolei w głowie żeby wyśmiewać nudzących się, pisać że tylko głupcy się nudzą, a samej zaproponować ( po 6 stronach wyzywania) spacery i gry komputerowe :D

Gość violetttttttta
bazienka odpowiedz mi na pytanie. Dlaczego nie? Dlaczego nie chcesz powiedzieć gdzie pracujesz?

Gość grgrgrgd
" ehh ale jestescie tepe dzidy" "nie no elokwencja autorki mnie poraza" " k**wa do 15 spisz" "seks, rozmowa a tepy lachon wybrzydza" "maz z pracy i obiadek jasnie pani pod nosek" "jak sie nudzisz tepa peesdo to won do roboty" "rozrywki sie ksiezniczce zachciewa :/" "wspolczuje mezowi chociaz moze dobrze mu z utrzymanka. pracuje kase przynosi a ty mu seks w zamian.. to sie sponsoring nazywa " "chlop sie wk**wi lenistwem zostawi i bedziesz w dupie pani wygodnicka" "niech sobie siedzi babsko w domu skoro je stac" "ale tepa peesda jeszcze wymaga codziennych rozrywek" "ruszylabys dupsko czasem" taaaa, Bazienka, w ogóle nie wyzywasz, nic a nic. :O. Pani psycholog o losie. I ten język.

Gość Dajcie spokój BAZIA
to taki psycholog jak ze mnie baletnica. Siedzi całe dnie i noce na kafe, kiedy niby ma pracować co? To zdziczała, niedowartościowana kobieta, której zostało tylko dowartościowywanie się kosztem innych w necie. To tyle w temacie. Dziękuję za uwagę:-)

Gość Dajcie spokój BAZIA
hahaha dobre, wszystkie posty we wszystkich tematach? Dziewucho my pracujemy a nie siedzimy 24h w necie na kafe tak jak ty. To zajeło by z rok chyba:-) hahaha śmieszna jesteś.

Gość racja racja racja
z bazienki taki psycholog jak z koziej dupy trąba :D Pewnie ma podpisaną jakąś umowę ze znajomym psychiatrą, że będzie swoim debilizmem niszczyć psychikę swych pacjentów, a następnie ich wysylać do psychiatry :D hahah. żałosna kobitka

Gość grgrgrgd
Bazienka, wypisalas 7 okolo 11 cytatow. te 7 moze nie zawieraja wyzwisk,ale sa ponizej poziomu, brakuje ci klasy, czlowieczku maluczki.

bazienka już odpowiedziała autorce na pytanie :D wszystkim polecam tą błyskotliwą odpowiedź, rewolucjonizuje życie, naprawdę :) pamiętaj że to ty za przeproszeniem spieprzyłaś temat swoimi atakami agresji, to 90% wpisow w tym temacie :D

Gość Dajcie spokój BAZIA
Bazia a ktoś już u ciebie skączył terapie czy wszyscy w trakcie od lat?

Gość ehhhhhhhh
Spośród wszystkich 56 pacjentów bazienki, 50 popełniło samobójstwo, a 6 od lat siedzi w szpitalu psychiatrycznym :( Nie pytajcie skąd wiem ...

Gość Dajcie spokój BAZIA
Człowiek który PRACUJE w pracy nie ma czasu by siedzieć na kafe non stop. Czy się myle???

Gość KochanaMalowanaLala
Inni wyrazili swoje zdanie w "przyjemniejszy" sposob,a nawet jeśli bluzgali to zrobili to raz i poszli out. Po co wiec to komentowac? A Ty siedzisz tu i jątrzysz, jak żmija.

Gość KochanaMalowanaLala
Inni wyrazili swoje zdanie w "przyjemniejszy" sposob,a nawet jeśli bluzgali to zrobili to raz i poszli out. Po co wiec to komentowac? A Ty siedzisz tu i jątrzysz, jak żmija.

Gość Dajcie spokój BAZIA
UWAGA BAZIA UŻYŁA SWOJEJ TAJNEJ BRONI!!!!!!!!! WYGARNIA BŁĘDY W PISOWNI:-) to by sprawdzić twą czujność wykształcony człowieczku:-)

Ale sie usmialam z tego topiku.... Zenada, wszystkie zaraz zagryza biedne dziewcze, z zazdrosci ze maz gotuje... Wg mnie kwestia nie tyle co robic z mezem, ale co robic kiedy go nie ma = z nadmiarem wolnego czasu. moze jakies hobby? Albo chociaz spacery z psem... nauka czegos, np. innego jezyka Ja mam strasznie czasochlonne hobby- jazde konna. Jak ktos nie probowal to polecam.

Gość Dajcie spokój BAZIA
Przypomniało mi sie powiedzenie mojej babci: MOŻNA MIEĆ WIELE FAKULTETÓW I ZOSTAĆ TYLKO WYKSZTAŁCONYM CHAMEM" zgadnijcie o kim to?????