Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona w domu

NUDZE SIE odkad wyszlam za maz! Jak spedzacie czas z facetami?

Polecane posty

Gość znudzona w domu

Po slubie przeprowadzilam sie do innego miasta. Nie mam tu znajomych. przez pierwszy miesiac nie szukalam pracy, bo chcialam sie urzadzic i zaklimatyzowac. Teraz rozgladam sie za czyms w zawodzie, ale przyznaje ze troche z tym cienko, a nie brac pracy byle jakiej. Moj maz pracuje i nasz dzien wyglada tak: On idzie do pracy ja przewaznie spie, on wraca robi obiad, jemy, ogladamy jakis film, potem seks lub rozmowa o wszystkim i niczym. Nastepnie jakies winko lub herbatka i kolacyjka, film i spac. Strasznie to dla mnie monotonne i nudne. W weekendy jest lepiej, bo jezdzimy na wycieczki, chodzimy do kina, ale w tygodniu? To oszalec mozna. Kupilam i karty (wiem smieszne) i juz z tych nudow namowilam meza by czasami ze mna pogral, ale ilez mozna grac w karty??? Jak wy spedzacie czas ze swoimi mezczyznami? Moze ktos mi podsunie kilka fajnych pomyslow?

Gość slaba plec
on pracuje i jeszcze robi obiad? to chyba prowokacja :D wez sie za jakies prace domowe to nie bedziesz sie nudzic :D 🖐️

Gość braaaaapik
a dlaczego on gotuje, skoro Ty siedzisz w domu????

Gość braaaaapik
a dlaczego on gotuje, skoro Ty siedzisz w domu??????

Gość Ann Summers.
On wraca i robi obiad? Hehe, fajnie.

Gość znudzona w domu
coscie sie tego obiadu czepili? Robi, bo lubi. Przewaznie on gotuje, ale zdarza sie ze i ja to zrobie jak musi dluzej zostac. Nie bede klamac, ze to lubie, bo raczej gotowanie to moja najslabsza strona, ale czasem cos przyrzadze. A skoro on chce to w czym problem? Nie pracuje fizycznie by wracac z pracy nie wiadomo jak zmeczony. I chyba nie o tym jest temat

Gość prosze, litościii
Nic dziwnego ze Ci sie nudzi, skoro nawet Ci sie obiadu nie chce ugoptować. To, porzepraszam bardzo, co Ty robisz oprocz tego ze leżysz i pachniesz? Pewnei zakupy po drodze też mąż robi...

Gość slaba plec
ksiazke poczytaj :o krzyzowki rozwiazuj :o muzyki sluchaj :o

Gość znudzona w domu
a co do dziecka to jeszcze za mloda jestem

Gość Ann Summers.
A jak długo jesteście małżenstwem?

Gość znudzona w domu
ja robie zakupi i odczepcie sie od tego obiadu! Zazdroscicie czy co? Chce gotowac to niech gotuje przeciez nie bede mu zabraniac tylko dlatego, ze wam sie to nie podoba. I nie pytam co ja mam robic tylko o jakies wspolne zajecia

Gość notorno
zaraz wracam?

Gość znudzona w domu
jestesmy malzenstwem 5 miesiac.

co za leń patentowany:o tylko patrzeć jak twój facet zakręci się koło interesującej, aktywnej kobiety ja jestem 10 h poza domem, mąż 10-13 h, wieczorami gotujemy, rozmawiamy i mamy jeszcze czas ksiazki poczytac albo film obejrzec. w wolne dni sport, kino, znajomi, odsypianie i relaks. i NIE, nie nudzimy sie:o

Gość znudzona w domu
ale wy dziwni i wresni jestescie. Zapytalam tylko o jakies pomysly na wspolne spedzanie czasu razem wieczorami, a wy od razu mnie wyzywacie i czepiacie sie tego, ze moj maz lubi gotowac.

Gość sdsdasd
zapisz sie na kurs gotowania. nie bedziesz sie nudzia a cos porobis zi nauczysz sie by maz nie gotowal po pracy.

Gość znudzona w domu
a dlaczego len??? Wczesniej bylam aktywna zawodowo, normalnie pracowalam, ale od kiedy sie przeprowadzilam to nie moge jak na razie nic w zawodzie znalezc. A bez urazy ale do miesnego nie pojde

Gość znudzona w domu
ale maz CHCE GOTOWAC! Tak ciezko to zrozumiec?

Gość znudzona w domu
poza tym ja sie nie nudze jak on jest w pracy, ja sie nudze razem z nim, bo chce bysmy jakos razem ten czas spedzali

Gość slaba plec
kupcie sobie monopol :o a jak spedzaliscie razem czas przed slubem?

jeśli JUZ sie nudzisz razem z nim, to ja niestety za dobrze temu związkowi nie wróżę... kurcze, z mężem jestem 6 lat i ciagle za mało czasu na rozmowy, wspolne rozrywki albo po prostu słodkie wspólne milczenie...

To ty chyba nic w tym domu nie robisz. Pewnie masz zajebisty bałagan, no chyba ze mąż sprząta. No bo sorry, jakbyś wzięła się za jakąś robotę w domu, sprzątała go regularnie, gotowała itd. to nie narzekałabyś na nudę :O A poza tym, jak to mąż gotuje obiad? Ty siedzisz całymi dniami w domu jak księżniczka, a on nie dość że haruje na ciebie i na utrzymanie twojej dupy, to jeszcze wraca z pracy i gotuje ci obiad? Twierdzisz, że on chce. Może on nie potrafi ci odmówić? Zastanowiłaś się na tym? Bo wątpię, czy człowiek po całym dniu pracy ma jeszcze ochotę gotować obiad. Obudź się księżniczko, bo życie to nie bajka i weź się za robotę.

zreszta pewnie chłop pada po całym dniu pracy, gotowania i gry w karty, i marzy tylko o śnie, a Ty sie nudzisz i mu rozrywek szukasz:D

Gość KasiaPelasia
Ludzie, u mnie też gotuje pomimo tego, że chodzi do pracy :O Gotuje lepiej i lubi, więc niech gotuje! A co do nudzenia się - znajdź sobie hobby - kurs tańca, fitness, siłkę, czy cokolwiek, co zmusi cię do wyjścia z domu.