Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaonaonaonaonaonaona

NIE CHCĘ DZIECI!

Polecane posty

Widze ze fajnba jatka mnei ominela :-) ale na Kafe nie ma nigdy ''normalnych '' rozmow, wiec spoko, nie ma sie co podniecac :-D :-D

Gość adinnaaaa
masz tu troche swojej winy, bo agresja nie bierze sie z niczego. jesli chcesz kogos przekonac do swojego zdania to podawaj takie argumenty, ktory moga byc atrakcyjne dla drugiej strony. czasami tu widac po niektorych wypowiedziach, ktore matki sa szczesliwe, ze maja dzieci, a ktore sa sfrustrowane i zle, ale na sile probuja po chamsku przekonac jakie to wspaniale doswiadczenie

Gość ale głupie dupy
takie uwagi to kieruj raczej do koleżanki buahahahha

Gość adinnaaaa
trafil swoj na swego

Gość ale głupie dupy
to że dzieci nie zasługują na takie słownictwo chyba nie musi być poparte argumentami (przynajmniej u ludzi na pewnym poziomie) to oczywiste i o tym pisałam

Gość ale głupie dupy
adina wiesz co ty jesteś nie lepsza i sie nie uważaj za taką co rozumy pojadła. do ciebie to ani grzecznie ani w żaden inny sposób argument nie dotrze. zdejmij te klapki co masz na oczach. Swoją drogą chciałabym podyskutować w cztery oczy z tobą bo mam wrażenie że byłaby to krótka piłka

Gość adinnaaaa
jak bys tak zaczela i skonczyla to byloby w porzadku, przeczytaj swoje pozniejsze wypowiedzi to moze zrozumiesz

A niech sobie gadaja jak chce niech beda obslinione, obsrane i wrzeszczce bahory na kafe co sekunde ktos kogos obraza, wiec nie ma sie czym ekscytowac :-)

Gość adinnaaaa
mam podobne zdanie jak buahhhaa a tak do mnie nie skakalas. czyli mozna wyrazic swoje zdanie, nie ruszajac przy tym czyjegos nerwa

Gość ale głupie dupy
adina to ty zrozum że moje późniejsze wypowiedzi były takie jakich oczekiwała koleżanka buahahahhaa - na jej poziomie. Przecież obrażanie kogoś to nic złego. Ironia, kumasz?

Gość adinnaaaa
a dlaczego krotka pilka? czy to na zywo czy na forum tak samo przedstawiam swoje stanowisko. no chyba ze zaczelabys po mnie jechac, wtedy faktycznie bylaby krotka pilka

Gość ale głupie dupy
podobne zdanie może macie, ale buahahahah jest wyjątkowo wulgarną osobą, ty jej przyklasnęłaś rozumiesz?

Gość adinnaaaa
tylko co zdzialalas swoimi wpisami? ona teraz uwaza, ze pisala z jakas prosta dziewucha, nie majaca nic ciekawego do powiedzenia. byla jadka, kazda uwaza, ze wie lepiej i oto caly final

Gość ale głupie dupy
krótka piłka ponieważ uważam że masz mało do powiedzenia od siebie, to co najlepiej potrafisz to przytakiwać innym. też jesteś zdania że można o dzieciach osrańcu powiedzieć itd?

Gość adinnaaaa
to po co na wulgaryzm odpowiadasz wulgaryzmami? czujesz, ze wiesz lepiej to pisz tak zeby kazdemu tak sie wydawalo

Gość ale głupie dupy
adina co ona uważa to mnie nie interesuje. ona jest najlepszym przykładem prostactwa

Gość adinnaaaa
we wczesniejszych wypowiedziach napisalam co o tym okresleniach mysle. dziewczyna, ktora to napisala, ma male problemy zwiazane z niechecia do dzieci. ale to jej sprawa i nie widze sensu rozprawiania na ten temat

Gość ale głupie dupy
będe pisała to co mnie się wydaje a nie to co komuś. Jeśli przyzwolicie na takie traktowanie się wzajemnie to świat nie pójdzie w dobrym kierunku. Buahahha ma córkę i czego ją uczy? jakiego szacunku?

Gość ale głupie dupy
a wracając do tematu - już dawno mam wrażenie że to prowokacja

Gość adinnaaaa
ostatnio na kafe byl dosc popularny temat dot. kobiety, ktora miala juz dzieci wpadla z mezem i usunela ciaze. najsmieszniejsze jest, ze pisala o milosc do swoich dzieci. w takim razie kto jest gorszy. osoba, ktore nie chce miec dzieci i dosc nie milosc sie o nich wyraza? czy kobieta, ktora pisze o milosci do dzieci, a usuwa jeszcze nie narodzone?

Gość adinnaaaa
"dosc nie milo"

Gość ale głupie dupy
Adina - ja nie mam nic do kobiet które nie chcą mieć dzieci, pisałam to wielokrotnie. Nie pozwole tylko na obrażanie niewinnych dzieci! Jak ktoś nie chce mieć potomstwa to nie moja sprawa życze szczęścia tak czy inaczej. Ale jak ktoś dzieci wyzywa od osrańców i bachorów to już mnie szlag trafia

Gość adinnaaaa
autorka jest przynajmniej dosc konsekwentna w swoim wpisie. najgorsze sa te pseudo kochajace matki

Gość ale głupie dupy
zgadzam sie z Tobą oczywiście

Wiecie co, tak się zastanawiam: dlaczego niektórzy CHCĄ mieć dzieci? Pytam, bo prostu jestem ciekawa. Ja sama nie chcę dzieci, zupełnie tego nie czuję i nie rozumiem tego rozczulania się nad dziećmi.

Gość adinnaaaa
miedzy innymi dlatego w co prawie kazda kobiete natura wyposazyla, czyli instynkt macierzynski. czasami tak silny, ze nie da sie o niczym wiecej myslec.

Gość adinnaaaa
czasami to milosc do partnera, chec kochania wiekszej ilosci osob, wpojone wzorce rodzinne, mysli ze tak trzeba, ale powod zeby nie byc samemu na starosc.

Jesteśmy ludźmi i skoro możemy zapanować choćby nad popędem seksualnym, to no chyna nad instynktem macierzyńskim też? Ale instynkt instynktem, jednak dlaczego ludzie chcą mieć dzieci, po co?

Gość adinnaaaa
ale po co panowac nad czyms, co wydaje nam sie osiagnieciem szczescia?

Gość ale głupie dupy
ja po prostu chce mieć dzieci, najlepiej 2. Ale że jest instynkt tak silny że nie mogłabym o niczym innym mysleć to bym nie powiedziała:) W życiu mam jeszcze inne zainteresowania - dokształcam się, spełniam się zawodowo. Dzieci to wielka radość dlatego chce je mieć, po prostu nie wyobrażam sobie inaczej.