Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana lala

meizitang chińskie tabl odchudzające

Polecane posty

Gość zwariowana lala

kto brał-powiedzcie jak wyglądają orginalne,jakiego są koloru-za wszystki informacje dziękuję-chcę kupic na necie ale sporo oszustów-moze ktos zna pewnego dostawcę

Gość ja kupowałam
LIDA na której schudłam 8 kg w miesiąc, były w takim seledynowym opakowaniu z hologramem i tabsy były zielone kapsułki

Gość dj bobik
ja miałam żółe małe podłużne

Gość maturks4
A w środku ptasie gówna, trochę kredy... Czy wam naprawdę tusza na mózg padła?

Gość zwariowana lala
ano padła padła-dziewczyny chodzi mi o konkretne wypowiedzi jaki kolor i kształt mają mizitang czerwone

Gość zwariowana lala
ciągle nikt nic nie pisze zmowa milczenia? mizitang kto brał?

Gość reasumujac zagadnienie
po podrobkach rosna bobrze zęby w czasie powodzi mozna byc odpowiedzialnym za dziury w tamach :D i odstrzelonym

Gość juz ja nie wiem jak to wpisac
ostatnio byl program w tv,ze w tych tabletkach sa jaja i larwy tasiemca, dlatego tak sie szybko chudnie, powodzenia 🖐️

Gość zwariowana lala
ale smieszne-nie interesują mnie ironiczne odpowiedzi

Gość zwariowana lala
większych bzdur nie słyszałam-tak dla waszej wiadomosci lek ten ma w składzie pochodną amfetaminy a nie jakies tasiemce-litosci

Gość zwariowana lala
ok poczytam-tylko ze te tabletki naprawdę mają działanie tak jak meridia i nie mają nic wspólnego z tasiemcami

Gość zwariowana lala
ok poczytałam te tabletki nie mają nic wspólnego z tasiemcem-bzdury jakies

Gość zwariowana lala
???????????????????????????????????????????????kto brał??????????????????

Gość zwariowana lala
i ciągle nic

Gość hej hej
ta meizitang kosztuja 100 a tasiemcowe 1000zl litosci baby autorko meizi ma pomaranczowo zielone kapsulki

Gość tasiemce nie tasiemce
sobie poczytaj jakie spustoszenie dla organizmu sieje amfetamina i jej pochodne. bol w klatce piersiowej i bezsennosc masz jak w banku i modl sie o to, zeby to bylo przejsciowe, a nie wada serca do konca zycia. to jeszcze ci robi sieczke z mozgu i bedziesz zwyczajnie glupia dzialanie tych tabletek polega na sztucznym zwiększeniu ilosci neuroprzekaznikow. dopaminy, neuroadrenaliny.. itp. to są naturalnie wystepujace neuroprzekanizki w naszym organizmie, gdzie sie zwieksza ich ilosc tylko w sytuacjach stresowych, po to aby zmobilizowac organizm do szybkiego dzialania ratujacego zycie i o ile przez kilka minut dzialanie tego jest w porzadku to ty chcesz sie faszerowac lekami, ktore zwieksza ich ilosc na dobre 10h i to dzien w dzien...

to nie sa tabletki dzialajace na metabolizm czy robienie wiekszej kupy tylko leki dzialajace bzposrednio na mogi i uszkadzające go! naprawde nie wiem jakim idiotom trzeba byc, zeby swiadomie chciec sie oglupiac i uszkadzac sobie mózg :o

mózg, a nie na mogi :P *

Gość potwora bagienna
Szczerze?Miałam to brac,ale skutki uboczne mnie mocno odstraszyły.Zaczełam odchudzac sie normalnie,czyli dieta i ruch i są efekty-9kg w 2miesiące

Gość zwariowana lala
wiem jak działają-brałam meridię gdy jeszcze była dostępna-fajnie po niej schdłam 154 kg ale to był dawno -urodziłam dzidzisia i po jakims czasie spasłam się okropnie byłam na diecie protał -zleciały 4 kg i stop-więc nie piszcie mi tu o szkodliwasci bo teraz wszystko szkodzi-na tabletki juz się zdecydowałam interesuje mnie tylko jak one działają faktycznie jak wyglądają itd ile na nich schudłyscie?

Gość zwariowana lala
15 kg a nie 154-poprawka

jesli myslisz, ze wszystko szkodzi w takim samym stopniu to faktycznie amfa ci już mozg przeżarła :D 🖐️ skoro juz raz schudlaś to po co znów tyle jesz i tyjesz? wpadlas w cug godny pozazdroszczenia. najpierw zarcie a poten wszystko zalatwia narkotyki, ale ręcze ci, ze do czasu! po co sie w ogole na drobne rozmieniać? od razu heroine bierz. wiesz, ze od tego sie chudnie najszybciej? a wkoncu wszystko jest teraz szkodliwe :D

zaslugujesz na miano pustostanu. powaznie. jestes osoba ktorej najbardziej na swiecie zalezy na wyglądzie. nawet od zdrowa ten wygląd jest ważniejszy :o

Gość zwariowana lala
tak wygląd jest bardzo wazny-myslisz ze będąc grubą osobą jest zdrowo-niestety nie-nic nie jest takie oczywiste

Gość potwora bagienna
Tylko zastanów się gdzie kupisz te tabletki?Przez internet?Moim zdaniem jest to za duże ryzyko.nie bedziesz znała składu tabletek,nie wiadomo gdzie były przechowywane i czy są oryginalne itd.

owszem wygląd jest wazny, ale tylko dla pustostanu jest on najwazniejszy. jakby ci zalezalo na zdrowiu to niedopuscilabys do przytycia a jesli juz to bys starala sie schudnac w zdrowy i normalny sposob. a to co ty robisz to lecenie na latwizne byle tylko wygladac ladnie nawet kosztem zdrowa... gdyby szkodliwosc otylosci przewazala nad szkodliwoscia narkotykow to chyba by wystarczylo isc do lekarza i bez problemu by sie dostalo kilka gramow amfy czy innego gowna. jednak tak nie jest. sa to substancje zakazane :o

Gość zwariowana lala
jesli nie z neta to gdzie je kupic