Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikruk

2 metry ;/;/;/

Polecane posty

Gość Ikruk

Mam dopiero 16 lat, a 2 metry wzrostu ; / To jest jakaś masakra ; / Na dodatek mam problemy ze zdrowiem, co oznacza, że nie mogę uprawiać sportów ; /. Na dodatek jestem często poniżany i obgadywany ; / Załamka ;(

Gość Ikruk
często zahaczam głową o latarnie uliczne :(

Gość wenus21
możesz iść na modela

Gość niewidoma
idz do endokrynologa

Gość Ikruk
nie (poniżany przez dziewczyny)

Gość Ikruk
Źle napisalem ;p Jestem poniżany przez niektóre dziewczyny, ale to bardzo rzadko. Mnie najbardziej wkurza, jak ludzie się obracają ; /

Gość o zgadzam się.............
oj daj spokój to jest atut ;) pewnie niedługo 'staniesz w miejscu' i nie będziesz rósł .

Gość Ikruk
chyba już tak jest

Gość Ikruk
CO do modela... też o tym myślałem, a jaka jest wasza opinia ?

Gość oonnnnnnnn22222
Ikruk Musisz wyluzować i dać sobie spokój z myśleniem o tym jak dziewczyny się odwracają za tobą i mówią "o ja pierdole jakie wielki" itp. wiem bo mam 205 i kiedyś byłem strasznie chudy więc wyglądałem na takiego ponad 210 i też strasznie mnie to irytowało gdy się tak na mnie patrzyły i komentowały.Teraz gdy nie ma w moim otoczeniu małolat mój wzrost może być nawet atutem,tym bardziej że jest coraz więcej dziewczyn 180 i w górę.Musisz się nauczyć z tym żyć i mieć do swojego wzrostu dystans bo już mniejszy nie będziesz.

no pewnie ;) startuj , pokaż im wszystkim!! :D nie no gigantyzm to na pewno nie levvi nie przeginaj..

Gość oonnnnnnnn22222
Levviatan Levviatan@tlen.pl'; gigantyzm? to nie ciekawa choroba :/ Hehe wiedzę lewiatan nie ma nawet 170 cm i wypisuje brednie hehe

Gość Ikruk
No właśnie wiem, że mniejszy nie będę, chodź syłszałem o operacjach, gdzie można być mniejszym o 5-6 cm. No ale oczywiście takiej się nie poddam :D. Jak będę tak dalej dziwnie oglądany to wyporwadzam sie do usa do rodziny. Tam takich duzo ;p

Gość oonnnnnnnn22222
Ikruk Będziesz tak dalej "dziwnie oglądany" ja też tak mam i to nie znaczy w cale że ktoś na Ciebie krzywo patrzy,tylko niektórzy naprawdę nie widują takich osób jak my i jest to dla nich jakaś swego rodzaju atrakcja.To tak jak idzie na ulicy zjawiskowo piękna dziewczyna-i co nie popatrzysz na nią???

Gość Ikruk
Ba, że patrze :D A ile masz lat i czy masz dziiewczyne ?

Gość Ikruk
albo czy miales ?

Gość oonnnnnnnn22222
Lat mam 22 obecnie nie mam dziewczyny. A co Ci jest że nie możesz trenować??I ile ważysz??

szczerze wolalbym te 165 niz 2 metry . u mnie na roku jest taki jeden ma z 205 cm laski przed nim SPIEERDALAJA z obrzydzeniem na ryju (moze to nie wina wzrostu a wygladu, chuj je wie one zawsze sa pojebane). a w grupie mam typka 165, doopy maja dr oetkera w spodniach, wystarczy tylko o nim wspomniec. Wiec juz wolalbym byc malym ruchaczem niz wielkim kuriozum

o losie :D gdybyś był starszy to bym się koło ciebie zakręciła :D na pewno takie męskie karzełki ci zazdroszczą ;) nie martw się swoim wzrostem ^^ mój brat ma ponad 2 metry i żyje ;P

Gość Ikruk
Znaczy sie mówią, że jestem bardzo przystojny to z twarzy nie mam aż tak źle. Co do wagi to nie wiem, ale mam dyskopatię (wypadnięte dyski w tym 2 chyba pęknięte)

wiesz co ? Tutaj na forum to Cie zdołuje większość bo niektórzy to takie mendy zawistne..sorry na nic nie ma reguły. Ale mimo wszystko lepiej żeby facet miał 2 metry niż 160-170 dla mnie a wiem,że nie jestem odosobniona;)

janekrys: mój chłopak jest niewiele wyższy ode mnie,ja mam 160cm i wolałabym,żeby był z 15 cm wyższy,bo jak ubiorę wysokie szpilki to jestem na równi z nim,jak nie wyższa o kilka cm,niby nic,ale jakby Pan Bóg dał,to bym nie gardziła :)

Gość Ikruk
A najgorsze jest to, że jestem dodaatkowo nięsmiał i brak mi pewnosci siebie ; /

Gość chłopie to na modela ...
mam mase kolegów co mają koło 2 metrów i to naprawdę fajnie wygląda,wybaczcie ale ja bym z kurduplem nie chciala chodzić:O

gimnzajum, liceum - najgłupszy wiek, gdzie tylko liczy się jak kto wygląda, jaki model telefonu, marka ciuchów itp. :) znam 3 chłopaków, którzy mierzą powyżej 200 cm i jakoś nikt ich nie obgaduje, mają fajne dziewczyny :D to, że ktoś się za Tobą ogląda to nie znaczy, że robi to złośliwie - może komuś się spodobałeś, ktoś inny pierwszy raz widzi tak wysokiego nastolatka :) szkoda, że nie możesz uprawiać sportu, bo taka siatkówka, koszykówka... hmmm fajnie :)