Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikruk

2 metry ;/;/;/

Polecane posty

Gość wiemcomówię.
Trudno odpowiedzieć na to pytanie tak naprawdę;) to zależy na jakim etapie kariery jesteś, zależy dla kogo pracujesz... wiadomo, że jeśli masz sesję dla jakiegoś polskiego dwutygodnika to zarobisz dużo mniej niż przy pracy dla zagranicznego pisma modowego np. Krótko mówiąc... na początku można liczyć na niewielkie pieniądze, tj. od 300 do 800zł za sesję. (Za granicą do 2 tys.) Za pokaz mody od 700zł do nawet kilku tysięcy ;) a za kampanię reklamową od kilkudziesięciu do kilkuset tysięcy ... (ale do tego etapu jeszcze nie doszłam - wiem od kuzynki :D ) Ok, ja zmykam spać, bo zmarszczki mi się zrobią!:P Dobrej nocy ;)

nie martw sie, u mnie tez ;) ale nie pozwole żeby ktos nazywał mnie durna baba :P jesli to o mnie chodziło.

Gość Ikruk
Haha spoko :D pa do jutra ::D

Gość zuuziaaa
ehh wlasnie ..przespij sie malenki moze sie obudzisz mniejszy;) ale wiesz kolezanki na faorum beda wiec sie pociesz ajkby co :D

Gość Ikruk
Okii :D

Gość natalka198905
Nie martw sie zdaniem innych ludzi ludzie zawsze maja cos do powiedzenia czy maly czy duzy, moj kuzyn tez jest w tym samym wieku i tez ma 2 metry wzrostu i to jest jego zajebista zaleta, nie ma to jak wysoki facet, przykro troche ze masz problemy ze zdrowiem, a to jakies powazne

Gość Ikruk
dyskopatia, da się wyleczyć, albo zoperować ;)

Gość rozowe pazurki
boooooooooooooooze gdzie sa ci wszyscy 2metrowi faceci???zjadla bym takiego kawalek po kawalku;)

Gość tyuio jk
Chuopie wyluzooj i nie przejmuj się tym,jest spoxA laskami się nie przejmuj bo to pewno dziewice jeszcze:classic_cool:

Gość zuuziaaa
ikruk nie mam nic do ciebie;) zawsze lubialam wysokich facetwo ale jakos mi sie trafil maly..wzrostem oczywiscie;) .mam kumpele co ma 162 a jej facet gra w kosza w usa profesjonalnie i ma 2.20. maja 2 dzieci i zaje...wygladaja razem!!!!!powodzenia malenki od malej zuski!!:*

Fajni są wysocy faceci :):) Kiedyś jednego znałam to miał 210cm wzrostu :D Jak z nim szłam to czułam się taaaka malutka i drobniutka :) Fakt on był troszke za wysoki, ale 2 mety to już nie jest źle ;)

Gość zuuziaaa
karola.. z durna baba nie o ciebie chodzilo:))

Gość tvd^
własnie...gdzie ci 2metrowi faceci się chowają...u mnie same kurduple sięgające mi do pachy 😭 :O a jak juz jakis wyzszy się trafi to albo totalny kretyn albo straszny brzydal 😭 porażka :D chyba muszę do Holandii się wyprowadzić :O

Gość rozowe pazurki
mialam niedawno takiego wielkoluda przez kilka lat i juz facet 185 jest dla mnie nie za wysoki....przy takim 2 metrowym czulam sie jak kruszynka. dziewczyny mi go zazdroscily...eh...

Gość zuuziaaa
karola!!! zle to odebralas powaznie!! luzik oke

no ja tez tych wysokich nie mam na peczki...ale niscy tez potrafia byc sympatyczni i niektorzy takze umieja przyciagnac wzrok dziewczyny : )

Gość mmaaala
najgorsze jest to ze zazwyczaj niscy są ładniejsi :P a wysocy to takie chude tyki , brzydactwa takie pryszczate :P chociaz są wyjątki, taki Zbyszek Bartman np. .. mmm..... :D

Gość torebka w zielone groszki
zazwyczaj? sorry ale nie znam fajnego przystojnego faceta o takim wzroscie z reguły to albo mameje, albo brzydale albo totalne wymoczki :o sorry

Gość stokrotka22*
hej, za duzo ci cm i chcesz być niższy??? ja chcę byc wyższa więc może oddałbyś mi 15cm(w końcu są te operacje jeśli myślimy o tym samym)????? ty będziesz niższy, ja wyższa i oboje będziemy szczęśliwi :):):)

Gość Ikruk
Dokładnie :D :D

Gość Ikruk
A najgorsze jest to, że mnie wszyscy nauczyciele znają (albo przynajmniej kojarzą) i jak np. założę sobie kujonki, to cała szkoła zaraz wie.

Gość moj maz ma prawie 190
a dla mnie moglby miec wiecej, jak zalozy garnitur to wszystkie panny sie ogladaja

Gość Ikruk
Zgadza się, tylko mam problem z kupnem mojego ulubionego garnituru-białego ;D

Gość Madelina
Ja sądzę, że to fajnie mieć chłopaka, który ma 2 metry :D

Gość Madelina
a ile ma lat :) ?