Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikruk

2 metry ;/;/;/

Polecane posty

Gość Ikruk
Dajcie jej spokój.. fajna babka :)... na wszystko to ja nie umiem gadać, chodź bym nawet chciał :D

matheo - chyba jednak nic z tego : ) aż tak mnie rap nie interesuje :P nie sledze najnowszych nowinek.

Gość ppiszzcze coś
A ja mam 170 wzrostu :P I też mam 16 lat. Jestem najniższy w klasie :D

a ty 'mądraaaaaaaa' skoro oceniasz ludzi po dacie urodzenia i imieniu to gratulacje! :o

Gość matheo90
ja mam 184 i szczerze to chyba najlepszy wzrost bo wśród rówieśników jestem jeden z wyższych ,ale też jakos sie z tłumu nie wyróżniam bo jak ktos ma te 1,90 plus to widac to ale i tak wolałbym miec te 2 metry i byc lekko przypakowany (napewno nie chudy) niż byc karłem i miec te 1,70 w kapeluszu

Gość matheo90
i wlasnie jak mialem te mniej wiecej 15 lat to stanąłem z wzrostem no moze jeszcze ten 1-2 cm na rok ale tez doszły fajki ..tak to moze około 1,90 bym mial ...ale trzeba pamietac ze wzrost to nie wszystko

Gość ppiszzcze coś
Wiem, wyróżniam się przez to :P Ale najlepsze jest to, że mam buty w rozmiarze 39 i niektóre dziewczyny (z rozmiarami 40 - 41) mówią, że mi zazdroszczą :D

Gość Ikruk
Paris Hilton ma 42 :D

Gość wiemcomówię.
Dzieci...co wy możecie wiedzieć o modelingu... jeżeli mówicie, że praca modela/modelki to "nie nierobienie" to g..... za przeproszeniem wiecie :D To jest harówa! I żaden leń kariery w modelingu nie zrobi, także zapomnij autorze... no i niestety jesteś ciut za wysoki. Preferowany wzrost wśród mężczyzn-modeli to 185-190 (w porywach do 192)cm ... oczywiście, tak jak wszędzie tak i tu, zdarzają się wyjątki, no , ale raczej o 2-metrowym top modelu jeszcze nie słyszałam :( Jeszcze ten wzrost to może by przeszedł - gdybyś miał wybitnie piękną twarz i nienaganną sylwetkę - jednakże lenistwem nigdzie daleko nie zajdziesz a już na pewno nie w świecie mody... także wybij sobie to z głowy, dobrze Ci radzę:) Naprawdę, śmieszą mnie ludzie, którzy nigdy nie mieli styczności z tym światem a są święcie przekonani, że taki model czy modelka to sobie tylko leży na kanapie, pachnie i ogólnie nic nie robi. Niestety - prawda jest zupełnie przeciwna.

Gość Ikruk
Wg. mnie model w porównaniu z prawnikiem to jedno wielkie lenistwo, ale ok ;)

Gość Ikruk
Z tym lenistwem jakoś powalczymy, spokojnie :D

Gość gośka90k
całkowicie popieram kogos wyżej-dzieci mają bujną wyobraźnie :D myślą, że pieniądze z nieba lecą...thaa... fajnie by było;P

Gość Ikruk
Kto powiedział, że pieniądze lecą z nieba ? Gratuluje inteligentnego postrzegania na "dzieci" :)

Gość wiemcomówię.
Ok, życzę Ci w takim razie, żebyś miał okazję popracować jako model - wtedy sobie zobaczysz jakie to lenistwo. Od razu Cię ostrzegam tylko, że możesz zapomnieć np. o zarywaniu nocy, bo model bez przerwy musi myśleć o tym, żeby nie zaszkodzić swojemu wyglądowi :) Jeżeli nie wiecie o czym mówicie, to nie wypowiadajcie się, błagam. To jest takie lenistwo, że kiedy wracasz do domu, to nóg nie czujesz. A na drugi dzień masz zakwasy (oczywiście, bardziej dotyczy to kobiet - bo musimy biegać od rana do wieczora na 12cm obcasach).

Gość Ikruk
No, faceci też zdarzają się na obcasach :D Dzisiejsza moda jest nieobliczalna :D

Gość wiemcomówię.
Tutaj przyznam Ci rację ;)

Gość Ikruk
A jestes modelką, że tak moge spytać :D ?

Gość wiemcomówię.
Można tak powiedzieć... Pracowałam jako modelka już 5 lat temu, ale musiałam zerwać kontrakt po pół roku... a teraz zaczynam jakby na nowo;) Jeszcze wszystko przede mną (mam nadzieję) :)

Gość Ikruk
Moge wiedziec, iel sie mniej wiecej zarabia ?

Gość Ikruk
Ważne :), ale czy najważniejsze... wątpie

Gość zuuziaaa
ikruk ty chyba sie lubisz zalic i byc pocieasznym przez kobiety...:D:Dtaki wielki chlop i nie moze sobie poradzic ze soba...zakaceptuj ze jestes wielki i tak musisz i zyc. tysiace ludzi pracuje w bankach co maja po 2 metry lub s zkolach czy sklepach..i ???ale nie lepiej siedziec na forum..z durnymi babami:D:D

Gość Ikruk
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony musisz pamiętać, że jestem tylko człowiekiem, też potrzebuję uwag,komplementów, poczucia istnienia :D

Gość Ikruk
U niektórych (jak u mnie) intelignecji nie widac :D