Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikruk

2 metry ;/;/;/

Polecane posty

Gość Malinowa cytrynka
nie no proszę maxmodels? :D przestańcie :) jak masz początkowy zarys mięśni to nawet do myskeny uderzaj :) jak jesteś z wrocka to mogę ci parę adresów zaproponować :)

Gość aliiiienka
co wyscie sie tych 160 cm facetow tak czepiły? hę?

Gość Ikruk
Dawaj dawaj ja Legnica :D

maxmodels na początek żeby ta garstka osób , które sie znają mogła stwierdzić czy ma szanse :) MM to niby portal dla amatorów ale profil ma tam miedzy innymi scout SPP models i innych agencji :)

Gość Ikruk
Cytryna możesz dać adresy, ja Legnica do Wrocławia się podjedzie :D. Możecie wytłumaczyć co to jest te maxmodels ?

Gość Ikruk
Aaa widzisz :D

Gość Malinowa cytrynka
to jest stronka dla pseudo modeli :) lepiej od razu pchać się do zawodowców a nie prosić się nastolatków o zdjęcia :D nie każdy kto ma lustrzankę jest fotografem :D poza tym faktem, w branży śmieją się z maxmodels ;)

Gość Ikruk
Ooo dobrze wiedzieć :D

pseudo modeli bo to strona dla amatorów i nikt nie traktuje tego poważnie. I nie do końca wiesz co mówisz bo na tej stronie ma konto paru "zawodowców" i kilka osób zostało tam zauważonych :)

Gość Ikruk
Ooo dobrze wiedzieć :D

Gość ciepły żółty mocz
co to znaczy ze jestes ponizany??? Nie pozwól na to! Olej ciepłym moczem tych kurdupli nazywając ich zwyczajnie kurduplami. Jak ktoś będzie zadzierać nosa to powiedz, ze z krasnoludkami/kurduplami nie gadasz. Bo ci nie wygodnie tak z góry ;)

Gość Malinowa cytrynka
94% modeli/modelek jest wyłapywanych w centrach handlowych 4% na castingach a zaledwie ten 1% na jakiś stronkach: pseudo-modelingowych :D owe stronki nie są lubiane, ponieważ najczęściej więcej na zdjęciu photoshopa niż samej modelki... dlatego większość szuka mięsa w mieście ;) wiem co piszę bo kawałek czasu w tym siedziałam. a zrezygnowałam bo kłóciło się to ze studiami ;) skompletuję większość adresów i odwiedzę twój post

Gość Ikruk
Będę próbwał :) Jak juz mówiłem biore się za siebie i w tym roku jakieś mięsnie sobie zrobię :D i oczywiscie zęby se wybiele :D bo już mam obiecane :D

Gość Ikruk
A w jakim sensie w centrach handlowych ?

Gość lookatme--
203cm wzrostu to jest troszkę za dużo jak na modela, ale zdarza się , że i tak wysokich biorą także moim zdaniem zawsze warto spróbować - nic na tym nie tracisz przecież a mozesz zyskać. Ale wazne są tez pozostałe wymiary... Aha i radziłabym Ci poczekac jeszcze ze 2 lata, dlatego że rzadko przyjmują chlopaków ponizej 18 roku zycia (poniewaz zazwyczaj mają jeszcze "dziecinne" twarze) No chyba że Ty juz nie masz, to wtedy próbuj ;D

w sensie takim ,ze idziesz sobie i jakiś scout cię wypatrzy :) albo po prostu czasami agencje robią castingi w CH

Gość Ikruk
Co do twarzy, to jeszcze lekkie pozsotałośći dzieciństwa :D, co do wieku tak po 18 dopiero zaczne podjmować kroki :)

Gość lookatme--
A ja nie liczyłabym na łut szczęścia , bo jesli naprawdę zalezy Ci na karierze modela to sam powinieneś o to zadbać a nie czekać aż jakiś scout odnajdzie Cię w centrum handlowym :)

Gość Ikruk
Ale nie mam zamiaru tak robić :D

Gość Ikruk
Tym bardziej, że unikam ludzi, co oznacza, że staram się unikać centra handlowe :D

Gość karola95.
wiec skoro unikasz ludzi i nawet mowiles wczesniej ze jestes nieśmiały to zastanów sie czy faktycznie chcialbys byc modelem? ;) moze lepiej skupic sie na czyms innym? :P

Gość Ikruk
A mozna sobie robić np. rurki na miare ?

Gość Ikruk
1, czy 2 wywiady nie zaszkodzą :D Co do unikania ludzi, to nie to samo :) Będą mnie otaczali wysocy ludzie :) Będę się czuł wtedy jak w raju :)

Gość Ikruk
CO do innych zzawodów to oczywiście masz racje :D. Zastanaiwam się nad innymi opcjami, taki normalnymi np. prawo ;)

Gość ulalaaaaaaaaa
mam 40 km do legnicy :P

Gość karola95.
uu prawo? ciężki kierunek sobie wybrales ;) i ciężko Ci bedzie sie wybic... musialbys byc niesamowicie dobry albo po prostu musisz miec 'plecy' bo w prawie bez tego ani rusz :P inaczej sie nie wybijesz ;)

Gość karola95.
no ale takie jest moje zdanie ;) nie musze miec racji, zrobisz oczywiscie jak uwazasz :P

Gość Ikruk
mam, mam plecy :D