Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikruk

2 metry ;/;/;/

Polecane posty

czym ty się martwisz mój bart ma 2 metry i nie narzeka :) ja sama jestem bardzo wysoka mam 182 cm i nie lubię swój wzrost :P

Gość Ikruk
Kiedyś na pewno będę mógł :D Co do sportu mogę uprawiać pływanie, ale nie zawodowo. Dlatego myślałem nad modelem, ale znowu się zastanwiam czy nie za wysoki ?

Ja mam 155cm wzrostu, jestem drobna i dobrze mi z tym wzrostem, a tobie tych 200cm współczuję, ja tak wysokiego chłopaka też bym wyszydzała

Gość ssylwetkaa
Laski lecą na wysokich, a w szczególności wysokie laski, więc się nie martw. Z resztą pewnie już nie urośniesz za dużo.. a twój tata ile ma wzrostu?

Gość A tak w ogóle
Wzrost to twój atut, wolałbyś mieć 160 cm?

Gość Ikruk
CO do sportów to mogę uprawiać pływanie jedynie, ale nie zawodowo ; / Dlatego zastanawiającym się nad byciem modelem, bo mówią, że mam bardzo ładną twarz, nad mięśniami się popracuje, ale czy 197 ( w prszylsoci pewnie z 203) nie jest za wysoki na modela ?

wiem co mowie. chyba mam oczy i widze jak jest?? Ja mam 182 ale jakbym mial wybierac zalozmy 170 albo 205 to wole to pierwsze. serio

Gość spartanka co to znaczy
niewiele wyzszy ? ma 165 czy 175 czy 180??

Gość oonnnnnnnn22222
Ikruk Stary to widzę że z tobą nie jest tak najgorzej bo raczej nie jesteś strasznie chudy tak jak ja byłem w twoim wieku a to duży plus.Mi bardziej przeszkadzało to że byłem bardzo chudy niż to że mam 2 metry.Więc masz na pewno lepiej niż ja miałem.Musisz podchodzić do swojego wzrostu z dystansem i nie słuchać tego co mówią małolaty-wiem że to twoje rówieśnice,ale one z czasem wydorośleją.

Gość Ikruk
No nareszczie nie wiem co to za zwiecha była. Więc tak,co do sportów to mogę uprawiać pływanie jedynie, ale nie zawodowo ; / Dlatego zastanawiającym się nad byciem modelem, bo mówią, że mam bardzo ładną twarz, nad mięśniami się popracuje, ale czy 197 ( w prszylsoci pewnie z 203) nie jest za wysoki na modela ?

moim zdaniem 2 metry to twój atut lepiej mieć 2 metry niż 160, olej wszystkich, uwierz w siebie:)

Gość ze wzrostem tak jak z
laska albo jest chuda i aseksualna jak przytyje do pewnego momentu robi sie sexi ale pozniej znow chujowa bo za gruba. Istnieje taka wartosc jak optimum, do wzrostu tez sie to odnosi. Jak facet jest naprawde maly to chujowy ale jak jest przerosniety tez jest nieproporcjonalny i dziwny wiec warto aby bozia dala zloty srodek

Gość Ikruk
Dzięki za te miłe słowa :D, ale co sądzicie o tym modelu ;D ?

Gość oonnnnnnnn22222
Jeśli chodzi Ci o chodzenie po wybiegu to raczej odpada,bo przecież dobrze wiesz jak jest ciężko z ciuchami na Ciebie.

wiem ,ze jeden koleś agencji D'Vision ma 196 więc chyba możesz :) na męskich limach sie nie znam jeśli chodzi o modeling

Gość Ikruk
W pewnym stopniiu. Na mnie znaleźć cięzko to tylko spodnie

Gość taka sobie jedna ruda....
Jestem niewiele starsza od Ciebie i zwracam uwagę na facetów o Twoim wzroście, bo lubię kiedy facet jest wysoki. W szkole możesz czuć się dziwnie bo Twoi rówieśnicy zapewne są niżsi od Ciebie ale to kiedyś minie więc się nie przejmuj ;) A co do modelingu... Musiałabym Cię zobaczyć, ale w życiu warto spróbować wszystkiego, więc czemu nie?

Gość oonnnnnnnn22222
Tylko spodnie-a gajerek,koszule,buty itp??No i nie wydaje mi się żeby wszystko tak szyli pod Ciebie,tym bardziej na początku.

Gość Ikruk
No to lekka nadzieja z tym modeligniem jest :) Więc się biore za siebie w tym roku ;D

Gość Ikruk
oonnnnnnnn22222 Tylko spodnie-a gajerek,koszule,buty itp??No i nie wydaje mi się żeby wszystko tak szyli pod Ciebie,tym bardziej na początku. Na mnie nie ma problemu z marynarkami, koszulami, czy butami, moze dlatego ze mam długie nogi, ale rozmiar tylko 45

Gość Malinowa cytrynka
ja tam zwróciłabym na ciebie uwagę :) mam 178 a często pocinam w szpilkach :) więc miła odmiana mieć wyższego faceta :D uwierz mi że za kilka lat bedziesz miał spore powodzenie ;)

Gość taka sobie jedna ruda....
A dowiadywałeś się już na czym to polega? Może w Twoim mieście jest szansa zaczepienia się na jakiś pokaz, wiem, że galerie od czasu do czasu organizują takie rzeczy. Mój znajomy nawet brał w czymś takim udział a jakoś specjalnie przystojny to on nie jest. Tyle że wysoki ;)

Gość oonnnnnnnn22222
Aha no to chyba na modela się nie nadajesz bo nie jesteś zbyt proporcjonalny.

Gość karola95.
ja bym sie tym az tak bardzo nie przejmowała : ) lepiej byc nieco wyższym niz miec problemy ze ma sie 160cm i zadna dziewczyna Cie nie chce... dlatego głowa do gory, nie przejmuj sie! ;)

Gość Ikruk
Fajnie wiedzieć :D. No właśnie poprzez styl staram się nie rzucać w oczy, ale nie zawsze to wychodzi. Ale wy wsyzscy daliście mi wielką pewnośc dziękuje wam :)

Gość Connie.
Pokaz no fotke, jak z buzi wygladasz :)