Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chloe155

Wysyp :(

Polecane posty

Gość Chloe155

Mam taki problem. Ostatnio sporo mnie wysypało, wcześniej pryszcze pojawiały się... no były zawsze, ale MAŁO, pod fluidem antybakteryjnym praktycznie nie było ich widać, ale ostatnio dostałam takiego wysypu... już ze 2 miesiące temu. Nie chce zejść i mam teraz blizny . Ale od dawna pije też soki marchiowo-owocowe [np. Kubusie] codziennie. Czy to może mieć jakikolwiek wpływ ?

Gość Chloe155
pomocy ;

Mysle, ze tak. Mimo wszystko te soki tez zawieraja konsewanty i byc moze jestes na nie uczulona. Moze kup sobie sokowirowke i rob sama soczki? Jasne, ze tez nie wiesz czy marchewka nie rosla na chemii ale przynajmniej unikasz konserwantow. Sprobuj moze poeksperymentowac z siemieniem lnianym? Lyzka mielonego siemienia popita szklanka wody poprawia i uklad trawienny (co ma ogromna znaczenie) i co za tym idzie i zewnetrzny wyglad - skora, wlosy. Wiem, ze NA PEWNO NIE ZASZKODZI a pomoc moze i to niezle ;) Powodzenia!

Gość Chloe155
Dzięki. Myśle, że możesz mieć rację. Na serio odkąd pije to coś, to kompletnie nie chce mi to zejść :( . Mam przyszcze tam, gdzi nigdy nie mialam [czyli tak mniej więcej na lini żuchwy]

A wiesz, ze mam w rodzinie kuzynke, ktora co wieczor zalewa lyzke tegoz siemienie woda, a rano myje twarz tym sluzem. Rzeczywiscie cere ma zawsze rozswietlona ale czy to tylko wplyw siemienia? Sprobuj :) i jeszcze raz - powodzenia :D

Może być to wina tych soczków...one wcale nie sa takie zdrowe, duzo w nich cukru, konserwantów, barwników i polepszaczy...w sumie tez mam koleżanke która ciągle to pije i ma sajgon na twarzy...jesli lubisz takie soki może kupuj takie jednodniowe marchewkowe z MarVitu czy jakos tak...

Gość Chloe155
Dzięki :) Spróbuję. Z tymi barwnikami itd. też prawda. Na tydzien dam sobie spokoj. A mozecie polecic jakis krem na blizny? Nie chce ciagle tego fluidu uzywac..

Gość marianna pe
może ...pij wodę mineralną z cytryną masz tylko blizny czy też dalej krosty?

Gość chloe155
aktualnie blizny, piłam drożdże do tego tabletki visaxinium i mylam twarz po kilka razy dziennie itd. i wlasnie...co teraz z tymi bliznami ? a soczki odstawilam. nie pije juz 2gi tydzien .