Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka,gruba,stara,łysa,

i pierdole was wszystkich facetów równo kijem od szczotki...

Polecane posty

tego nie trzeba matematyką popierać.każdy wie ze oni się bardziej szmaca niz kobiety i tak szmacą bo uważam ze i kobieta i facet moge sie szmacic....

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Ale ty nie odróżniasz takich rzeczy jak średnia czy mediana :O 🖐️ średnia dla płci będzie prawie identyczna mediana pewnie będzie na + dla mężczyzn

Gość rtrttttttttt
W takim razie po co gadać o czymś takim jak średnia skoro to ma gównianą wartość, bo nie odnosi się do życia?

Gość tresc jest faktem
"amandos niekoniecznie, kobiety wraz z wiekiem otwieraja oczy. tyle że jak przestają imponować im kobieciarze, a zaczynaja podobac porzadne, normalne chłopaki, to zazwyczaj mają już nieślubne dzieci albo zjechaną psychikę przez tych, którzy w przeszłości sie nimi bawili. a takie z kolei nie są atrakcyjne dla porządnych facetów i koło się zamyka - zostaje wielka samotnośc po obu stronach. wychodzi że jedynymi wygranymi tej bitwy są właśnie ci kobieciarze... smutne ale prawdziwe "

bo średnia ma swoją wartość, jak wszystko. ale sytuacja jak ze strony UNIMILIA co dałem link że kobiety mają średnio 4 partnerów a mężczyźni średnio 11? no sorry ale ta różnica jest za duża żeby ją wytłumaczyć sex turystyką czy innymi takimi. Bo rozumiem, że to badanie na tle kraju :D

amandos powinien dostać nobla za to twierdzenie;0poważnie;)

Gość amandos
W kwestii statystyki proponuję też rzucić okiem na drzewko wieku w zależności od płci - biorąc tylko pod uwagę wiek seksualnej aktywności jest przewaga mężczyzn (około 12 mężczyzn na 10 kobiet) więc tym bardziej wychodzi na to, iż to kobiety częściej zdradzają, bo jest ich po prostu mniej. No chyba że młodzi faceci kochają się z pomarszczonymi kobietami po 70-tce, które stanowią cała nadwyżkę, ale raczej to niemożliwe. Statystyki zdrad są o d*** roztrzaść bo jak już tu ktoś wspomniał kobiety mniej się tym chwalą od mężczyzn z powodów reakcji społecznej.

Gość amandos
jejku dzieki za pochwaly mojej wypowiedzi :) pisząc to myślałem, że zaraz obrzucicie mnie stekiem bluzg a tu taka aprobata :) od razu milej na serduszku :D

"c tylko pod uwagę wiek seksualnej aktywności jest przewaga mężczyzn (około 12 mężczyzn na 10 kobiet) więc tym bardziej wychodzi na to, iż to kobiety częściej zdradzają, bo jest ich po prostu mniej." wiesz, że to jest NIEMOŻLIWE :D bo wskaźnik urodzeń dla np w polsce jest 1,05 znaczy na 100 dziewczynek rodzi się około 105 chłopców. Więc nie może być 20% przewagi w wieku aktywności seksualnej. Szczególnie, że mężczyźni częściej umierają sprawdź sobie statystykę na stronie GUS w dziale demografia. różnice sa przy narodzinach i maleją z wiekiem a potem ilość kobiet jest większa. Do tego rozkład terytorialny. W dużych miastach kobiet jest więcej niż mężczyzn o kilka % na wsi jest odwrotnie zresztą popatrz na proste oblicznie 20/10 = 2 średnia 20/12 = 1,66 bo ilość partnerów musi być stała. W końcu jak A spał z B to B spał z A. I to przy 20% różnicy w ilości ludzi mamy 20% różcnię w średniej. ergo mężczyźni powinni mieć jakieś 5% więcej partnerek niż kobiety a nie 4 do 11 :P

Gość wlasnie tak a jak
tego nie trzeba matematyką popierać.każdy wie ze oni się bardziej szmaca niz kobiety i tak szmacą bo uważam ze i kobieta i facet moge sie szmacic.... tez sie chcialam zeszmacic ale ten, ktorego sobie wybrałam, :classic_cool: dla testu, czy w ogóle zdolna jestem to zrobic, olał mnie i juz nawet patzrec na facetow nie chce mi sie. porazka :O a wstyd jaki ? nie polecam, oj, na sama mysl lico mi płonie :O

a dlaczego niby mówiąc anonimowo kobieta miała by kłamać?z góry zakładacie że ona skłamie a może mówi prawdę?ze miała np jednego faceta? a facet częsciej skłamie w takim badaniu bo miał np jedna partnerkę i będzie się wstydził bo to przecież męskości odbiera i powie że trzy... ja jednak zostane przy swoich obserwacjach,na znajomych i kolegach,bliskich i dalekich....i ogólnego pogladu na świat gdzie jednak mężczyźni zdradzają częsciej,i maja więcej partnerek...

i jeszcze druga sprawa :D przy takim założeniu "ek seksualnej aktywności jest przewaga mężczyzn (około 12 mężczyzn na 10 kobiet) więc" to średnia dla mężczyzn byłaby niższa od tej dla kobiet. Dlaczego? Bo matematycznie po prostu dzieliło by się to samo przez więcej :P ps. kobiet jest więcej po 50 żeby zaraz nie było

wiesz, że z ostatniego badania w Niemczech wyszło, że średnio co 5 ojciec nie jest ojcem swojego dziecka? A tamtejsze feministki walczyły o zakaz badań DNA na ojcostwo bez zgody matki. Jak myślisz, dlaczego? czyżby wiedziały, że wierność małżeńska kobiet to fikcja ;)

Gość amandos
Może faktycznie pojechałem z tym 12/10 ale nie da się ukryć że facetów w wieku aktywności seksualnej jest więcej niż kobiet. Raz nawet pokłóciłem się o to z nauczycielką biologii, która usilnie przekonywała klasę ze szansa na urodzenie dziecka danej płci wynoszą równo 50.000000000000(0)% Do tego dochodzi emigracja i bardzo popularne związki polek z obcokrajowcami. Nawet jakby było 105 / 100 to gdyby każdy facet "zamoczył" to statystycznie kobiety częściej uprawiałyby seks. Z miastami to też nie do końca prawda, kobiety ciągną do "modnych" miast - Kraków, Warszawa, Wrocław. natomiast w takiej Rudzie ŚLąskiej (centrum 2-milionowej aglomeracji) wypada bodajże 115 facetów na 100 kobiet i to w liczbach bezwzględnych (uwzględniając nieaktywnie seksualnie "mohery")

ciekawe jakie byłby wyniki gdyby to faceci rodzili dzieci?;DDDDDDDDDDDD co druga pewnie nie byłaby matka tego dziecka;D

Gość załłamka
Hehe, spokojnie. Przecież każdy wie jak to jest! "We Włoszech przeprowadzano anonimowe badania na temat: jak często pary małżeńskie uprawiają seks. Wg odpowiedzi kobiet 2- 3 razy w tygodniu. Wg odpowiedzi mężczyzn 7 razy w tygodniu. Naukowy nadal się głowią nad średnią statystyczną". Jak widać do ankiet temperament wszyscy mają podobny.

Ale to nie ma znaczenia gdzie kto wyjedzie i czy połowa polski to konsekrowane prawiczki i dziewice :D. Bo ilość partnerów seksualnych musi być identyczna.... szczególnie w skali całej kuli ziemskiej :P. Bo prostu jak ty masz 3 to 3 inny osoby muszą mieć przynajmniej po 1 (czyli tobie). I nie ma o czym dyskutować. Więc tak patrząc to średnia dla płci powinna być bardzo zbliżona. i nie ma o czym dyskutować :classic_cool: takie gigantyczne różnice jak podają różne pisemka wynikają ze starej zasady: kobieta dzieli ilość partnerów przez 3 a mężczyzna mnoży :P

Gość amandos
Może i masz rację, tylko zwróć uwagę że jesteśmy Polakami, a mniej więcej 1/3 populacji świata (Afryka, południowa i wschodnia azja) to kraje gdzie kobiecie samej nie wolno wyjśc do sklepu, podczas gdy ich męzowie jeżdżą po świecie i zaliczają "wyzwolone" kobiety jedna po drugiej. A jeśli brać tylko Polskę : Jest 105-110 facetów na 100 kobiet (nie licząc moherów) Więc jakby nie liczyć to kobiety częściej uprawiają seks. Bo nawet jakby wszystkie były wierne (:D) to cała męska nadwyżka musiałaby być prawiczkami. A w statystykach wychodzi coś odwrotnego, co jest niemożliwe matematycznie i logicznie. Wniosek - kobiety w ankietach zaniżają ilośc stosunków seksualnych, a co za tym idzie zdrad.

trzeba by było znać odpowiedz na takie pytanie; kogo jest wiecej?prawiczów czy cnotek?(może byc wiecej kawalerów starych ale oni zazwyczaj maja za soba seks,a kobiety?czy wiekszosc starych panien jest cnotkami?bo przeciez nie zaliczały by zaliczyc) czy jest wiecej gejów czy lesb?(a co z biseksualnościa? to też seks....

Gość amandos
I wyjaśniło się nieporozumienie ; Niektórzy nie chcą brać do próby prawiczków/dziewic (tak jakby ich w ogóle nie było na świecie), a inni chcą ich uwzględnić z zaniżającym średnią wskaźnikiem stosunków = 0 W pierwszym przypadku zawsze wyjdzie 1/1 , w drugim wyjdzie wynik na korzyść seksualności kobiet. Cała filozofia :)

Gość monika2222222222222
POPIERAm!!!!!!!!!!!!!!

Gość monika2222222222222
Autorke oczywiscie:)

Gość gość
Trzeba byc suka.

Gość AAidaa
SELINAS dobrze prawisz!!!!

Gość redhead29
Wiecie co?Dopoki sie nie oczytalam na takie tematy,to wierzylam,ze jednak przeciez nie kazdy facet to swinia,ale normalnie nie moge juz trzezwo myslec i widze,ze chyba jednak wiekszosc tak ma...Jak tu zyc z nimi...Byc suczyskiem-niema rady...

Gość gość
Po waszych wpisach widać, że większość z was wybiera/wybrała d*pka, bawidamka czy r****cza. Też mogę na podstawie kilku kobiet napisać, że każda to puszczalska szmata i materialistka :P Dam Ci podpowiedź: Daj szanse może mniej szpanerskiemu facetowi a może okazać się strzałem w dziesiątkę!

Gość gość
można dać szansę owszem, o ile facet się normalnie i w porządku zachowuje w stosunku do kobiety...a nie kręci i uwodzi jedną przekonując ją, że jest wspaniała, a potem leci na niedojrzałą młódkę, która da mu d**y ot tak...to jest żałosne.

Gość gość
Kobieta chce być zimną suką . Ja nie rozumiem co chcesz przez to powiedzieć . To że kobieta jest zimna suką , dla mnie nie jest żadną nowością . Tym wpisem nic nie zmieniłaś - jedynie tylko potwierdziłaś . Pozdrowiam

Gość gość
Ale tu są niektórzy ograniczeni :D To, że facet ma średnie np 5 kobiet, nie znaczy, że kobieta ma tylu facetów. Wyobraźcie sobie, że jest wioska. Żyje tutaj 100 małżeństw. Każda kobieta przed wyjściem za mąż była dziewicą i jest wierna. Każdy z tych stu facetów był 5 razy w burdelu, czyli łącznie spał z 6 cioma kobietami. Prostytutki miały więc 100 facetów, ale żony tylko 1.