Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale sie wkurwiłem

Czemu kurwa nie inicjujecie seksu

Polecane posty

Gość Ale sie wkurwiłem

Miałem dzisiaj tego przykład Czy to kurwa zawsze my faceci musimy wychodzić z inicjatywa w sprawie seksu Czy nie mozecie czasami same przejać inicjatywy w tych sprawach? nie mozecie same zaczać seksu z nami np dobierając sie do nas wkurwia mnie to już że tylko JA to proponuje i tylko JA działam podyskutuje z jakas kobieta na ten temat

Gość taka jedna kobieta 30letnia
chodz do mnie to zainicjuje.... moze masz zimna jakas... i jeszcze sie pewnie z ni ozeniles hehehe.... to teraz nie marudz

Gość oczywiście, że tak
ależ inicjujemy, ale nie zawsze nasza inicjatywa jest pozytywnie odbierana :-)))

To też zależy jak długo się znacie. Czy jesteś śmielszy od niej, czy ona od ciebie i takie tam

oczywiście, że tak to co ty masz zafaceta? Mohera?

Gość Ale sie wkurwiłem
nie ozeniłem sie ale sie z nia spotykam Zawsze ja inicjuje seks Jest fajnie bo jest oral i rózne pozycje nie jest kłodą ale wkurwia mnie że nigdy sama nie wychodzi z taka propozycja i ze nie jest np spontaniczna

Gość oczywiście, że tak
kużwa nie, ale tak po prostu jest.... I co mam zrobić ??????????

Gość Ale sie wkurwiłem
jak nie jest pozytywnie odbierana?

Gość oczywiście, że tak
po prostu.... zmęczenie, jutro ciężki dzień.... i takie tam inne....

Gość Ale sie wkurwiłem
ale ona czyli ta moja to lubi sie kochać wszystko jest git Tylko kurwa nigdy nie chce zaczac sama i to mnie WKURWIA

ehh... to tylko ja namietna jestem chyba w tym miescie.... jak mam faceta... to nie daje mu spokoju... ciagle go pragne ;) jesli jest dobry w lozku, jesli nie, rzucam go

Gość Ale sie wkurwiłem
ALE JA JESTEM DOBRY ma orgazmy jest zadowolona nie narzeka na mnie Ale nigdy sama nie zaczyna w ogóle w uczuciach też nie jest wylewna przytula sie dopiero jak jej powiem moze byś sie przytuliła czasami

No, na przykład ja się o wiele wcześniej budzę niż partner, chcę seksu, więc robię co robię, a on jest zbyt śpiący i mówi, że pobudka później. Wtedy trochę chęci idą się jebać. Albo przyszłam do niego ostatnio o 13, a on dopiero wstał, a ja chciałam się z nim kochać od progu. Weź tu bądź mądry.

Gość Ale sie wkurwiłem
chciałbym by była taka napalona zawsze

Gość Ale sie wkurwiłem
Fajnie żeby tak ta moja robiła tak jak ty :( byłbym bardzo szczesliwy

Gość a ja powiem zeeeee
to w waszej naturze leży, a nie w naszej! to wy jesteście nafaszerowani testosteronem, nie my!! sorry, ale facet, któremu przeszkadza to, ze kobieta nie dominuje wydaje mi się mało męski :O

Gość oczywiście, że tak
więc zapytaj ją, dlaczego sama nie wychodzi z inicjatywą.... Może ma jakieś tokyczne doświaczenia... A moze mamusia jej nawkłądała o głowy, ze to facet powinien.... Jak się dowiesz z czego to wynika, to będzie Ci łatwiej ją przekonać, że może być inaczej...

Gość hbkjugvufvuki
tak wam ciężko zrozumieć, ze część kobiet po prostu nie jara przejmowanie inicjatywy ? po prostu woli jak ty to robisz

Gość Ale sie wkurwiłem
nie chodzi o dominacje kobiety To ja dominuje w zwiazku ja zaczynam ja chce Tylko mówie o tym że CZasami fajnie jest jak panna zainicjuje seks ja to robie cały czas ja chce sesku a ona sie kocha ze mna pozniej mi wypomina ze ja to tylko mysle o jednym ale mojego fiuta ciagnie i to ostro Jestem zniesmaczony ze ona nic nie robi żebym sie na nia rzucił

to porozmawiaj z nia ze chcialbys zeby ona kiedsy zainicjowala sex i po sprawie jesli jest inteligentna to zrozumie twe wkurwienie

Gość Ale sie wkurwiłem
no fakt jest pewny z mamusia zyje bardzo scisle tzn dzwonia do siebie 4 razy dziennie nie ma dnia by z matka na telefonie nie wisiała

Gość Ale sie wkurwiłem
po prostu woli jak ty to robisz ale dlaczego tak jest wyjasnij mi to?

Gość oczywiście, że tak
więc masz odpowiedź... a swoją drogą, możesz zasugerować, że mamusia nie musi we wszystko ingerować...

pewnie ma 16 i dopiero sie rozkreca

Gość hbkjugvufvuki
ale co tu wyjaśniać? z seksem jest jak z jedzeniem - jeden lubi to, drugi tamto i tyle, poza tym przejmowanie inicjatywy przez faceta poniekąd kojarzy się z jego dominacją - a większość woli gdy to facet dominuje - tego chyba nie muszę wyjaśniać?

Gość Ale sie wkurwiłem
ale ona jest inteligentna od dwóch dni jest tak ze ja nic nie robie w kierunku seksu i ona tez zero reakcji z jej strony wiec ja tez połozyłem na to lachę zobaczymy jak to sie skończy? ja sobie konia zwale i bedzie ok zobaczymy co ona wymysli w przyszłym tygodniu? chuj z tym ja już nie zainicjuje seksu zobaczymy jaki bedzie finał?

Gość oczywiście, że tak
jak będzie wisiała na telefonie z mamusią 4 x dziennie, to nigdy się nie rozkręci....

Gość Ale sie wkurwiłem
ma 30 lat a mama to fakt nie wpierdala sie ale czesto do niej dzwoni

Gość oczywiście, że tak
albo Ci na niej zależy i z nią pogadasz... albo ch_j z tym i będziesz zwalał konia.... nie ma innej opcji...

Gość to czemu mi sie nigdy taka
nie trafia ktora ciagle by chciala :o