Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mundialeiro

Co zrobić? Pomóżcie :((

Polecane posty

no wypraszam sobie ;) kocham żużel i szczerze znam tylko jednego faceta z którym moge na temat żużlu pogadać poza tym kocham skoki (nie tylko ze względu na Adasia:P) , biegi, biathlon, narciarstwo alpejskie, tenis czy łyżwiarstwo a ten callanetics to nawet nie wiem co to jest :D

skoro jesteś aż taki nieśmiały to może warto by było nad tym popracować, nie wiem dokładnie jak ale na pewno w necie znajdziesz jakieś porady i osoby które tez maja z tym problem

u mnie w mieście jest obecnie tylko druga liga :( kiedyś dawno temu byliśmy w extra lidze później w I a teraz spadek do II

Gość mundialeiro
ja kiedys chodzilem z wujkiem na sparte wrocław :) pamietam henke gustafsona i hansa nielsena. pamietam tez jak gollob na GP zarobił po ryju od craiga boyce'a za zajeżdżanie mu drogi :D ale przeszło mi bo jestem z regionu gdzie w ogóle nie ma żużla, za to króluje piłka nożna i to na niej się skupiam :) jednak największa frajdę daje uprawianie sportu, biegam, rower, plywanie, niekiedy silownia i bardziej niekiedy wspinaczka :D co do niesmialosci ... ja wiem co niby powinienem robic - mowic glosno, nie krepowac sie, patrzec w oczy, bys wyluzowany. przeczytalem nawet o tym ksiazke pana zimbardo... co mi po tym jak nie umiem tego wykonac? niemniej dzieki za owocne rady w temacie głównym, spróbuję trochę ją przycisnąc do szczerości, jednak ona bardzo się oburza gdy kwestionuje jej prawdomównośc i mówi że ją ranię takimi podejrzeniami :( ide spac , dobranoc :*

no to pa będe jutro jakby co daj znac :) Regres - Ostrów Wielkopolski