Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być mamą

jakie szanse?

Polecane posty

Gość chcę być mamą

hej dziewczyny. Postanowilismy z mężem, że już czas na dzidziusia. Przestaliśmy się zabezpieczać od grudnia, ale jakoś nie popadamy w przesadne liczenie dni. Kochaliśmy się 31.12 około południa, później za ok 5 dni, bo mąż wyjechał. Wyliczyłam sobie później, że owulacje miałam 2, albo 3 stycznia, gdyż nie mam bóli owulacyjnych. Jedyną rzeczą jaką zaobserwowałam jest podwyższona temp ciała mierzona pod pachą- ok 37,1-37,6 st. To mój pierwszy miesiąc starań dlatego jestem bardzo podekscytowana. Wiem, że jeszcze za wcześnie na test. jak myślicie kiedy mogę go wykonać, mówcie o własnych doświadczeniach. jakie mam szanse? pzdr

Gość aaasasasasrrererererer
pod pachą? chyba Cie pogięło...

Gość chcę być mamą
nie pogieło mnie, w pochwie mam 37,8 ale nie mam porównania, bo nigdy wczesniej nie mierzyłam tam wiec nie wiem czy wzrosła czy nie. Podstawową temp. ciała mierzylam pod pachą i cały czas jest podniesiona.

Gość chcę być mamą
16-17.01, mam wrażenie, że czas sie zatrzymał, a ja już nie moge sie doczekać

Gość chcę być mamą
a kiedy robisz test? mnie już korci, ale wiem, ze to za wcześnie, wiec czekam jeszcze tydzień

zrobie po terminie - 19 stycznia jak nie dostane. teraz i tak by nie wyszedł wiec szkoda testu :) Wiem że cieżko tak wytrzymać ale ja już sie przyzwyczaiłam, u mnie testy od 6 miesiecy czekaja w szafie i jakoś wytrzymuje za każdym razem.

Gość zielonaaaaaaaa
chcę być mamą zebys mogla cokolwiek stwierdzic muisz tem mierzyc conajmniej przez kilka cykli dziennie rano zaraz po przebudzenia,pozatym wysoka tem utrzymuje siezawsze do dnia @