Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna00123

Zakątek białkopochłaniaczy, czyli z dietą Dukana za pan brat :)

Polecane posty

flesz80 ja się mieszczę w 42... a było 44/46... byle do przodu... marzenie to 38 lub 36 nawet :) zaczynam wyciągać ciuchy sprzed 3 lat!!!

a wogule to wybieram się na zakupy... kupię ciuchy w rozmiarze 38... i do lata mam się w nie zmieścić.... też mnie nie stać bardzo ale cóż jakoś dam radę :)

Ola dziś się zważę , pewnie jest coś koło 94 kg tak więc bardzo dużo do zrzucenia :( mnie słodycze też gubią niestety...

no to super ze z rozmiaru 46/44 wchodzisz w 42. powinnas byc z siebie DUMNA!!!!!! Oby tak dalej!!!! Napewno dasz rade bo masz mobilizacje. widzisz ze rozmiar sie zmienia:)

kaśka33 to zaczynasz z mojego pułapu z przed roku....będzie oki i dasz radę :)

Kurcze juz sie nie moge doczekac na ta jutrzejsza sciage:):) Ja chcwe juz zaczac!!!! i bede sie z Wmi dzielila efektami!!! Obym dala rade!!!

flesz80 muszę dać ale mam jeszcze kilka dni do dietki bo czekam na okres...

flesz80 dasz napewno... trzymam kciuki :)sama też już bym chciała ale jeszcze kilka dni :)

kobitki to do jutra rana... jestem koło 10... jeszcze 20 minut i do domku w końcu... do męża i dziecka :)

flesz80 każda z nas będzie mieć :) a żeby mięśnie było widać to po spaleniu tłuszczyku polecam a6w... zarąbiste i brzuszek płaski :)

ja w lato się wybieram albo do Grecji albo polska i Jantar welcome:) więc muszę być szczupła do mojego męża :) a wiadomo laska to i mąż szczęśliwszy że będzie mieć foczkę przy sobie ( w dobrym tego słowa znaczeniu)...

to do jutra kobietki i wytrwałości życzę :) bezie dobrze :) papa

przepraszam ale ruch w sklepie mialam do jutra i przy okazji co to to a6 cos tam? na brzuch? tez poprosze o sciage. Buziaki

Ale się dziewczyny rozpisały :) Fajnie, bo to świadczy o tym, że znalazłyśmy wspólny język :) Pożarłam praktycznie na siłę jajko na twardo z sosem chrzanowym na kolację i popijam miętkę :) Mąż powiedział, że schowa mi wagę, bo nie może patrzeć jak ważę się 3 razy dziennie i co chwilkę gadam o diecie :) także ważenie mi wyznaczył w poniedziałki i już, a ja przyznałam mu rację, bo już świruję z tym ważeniem :)

Powinnam jeść dzisiaj już warzywa ale jak pomyślę, to zjadłam z pół marchewki, 20 dag brokuła i to chyba wszystko.. ciągle jogurt, jajka i kurczak, tak się przyzwyczaiłam. A głodu to nie czuję wcale. Jutro się poprawię bo blada jak ściana się robię.

no więc zważyłam się...wynik w stopce...jestem przerażona :( rok temu w styczniu ważyłam 7 kg mniej...DOSYĆ TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!

Martynko dobrze CI idzie . Jestem dumna z Ciebie :) jutro więcej warzyw! Nie zapomnij ;) Twój mąż ma rację jeśli chodzi o ważenie ale jak znam siebie to też pewnie będę co chwilę na wagę wchodziła....

Kasiu, ja sobie wagę po drodze do lodówki postawiłam :D taki mój sposób na apetyt na diecie ;) A niech schowa tą wagę, to komisyjnie w poniedziałki rano będę się ważyła, wstyd mi będzie odpuścić sobie dietkę :)

Hej :) widzę że jestem pierwsza dziś :) Melduję się tak rano bo nie wiem czy dziś będę mogła sobie tak bezkarnie pisać jak wczoraj....okres sprawozdawczy tak więc trochę roboty jest a i kierownictwo łypie na mnie dziwnie okiem ;) dziewczyny czy to możliwe żeby na wadze dziś było 1,5 kg mniej ? moja waga tak mi dziś pokazała, a może to raczej to że wczoraj ważyłam się wieczorem a nie rano???? biorę się za śniadanko : tuńczyk w sosie własnym ( powiedzmy że mniam, mniam.... :) )

Hej, ja też już jestem :) Właśnie piję kawkę i myślę co dziś zjeść. Muszę trochę więcej warzyw przewidzieć, bo jutro znowu samo białko.. Waga schowana, więc nie wiem czy mi ubyło, czy przybyło kg :) Kasiu, pierwszy mały sukcesik już na Twoim koncie gratulacje :) Wczoraj dostaliśmy od znajomych zaproszenie na sobotnią imprezkę, wiec już się boję, że polegnę. Będą 2 "ciężarówki" pochłaniające wszystko ze swoimi facetami, jedna kumpelka chudzinka z mężem, która o dietę nie musi dbać no i my. Wcale się nie cieszę, że się wybieramy...:( wolałabym z moim Miśkiem do kina pójść i kupić sobie sok wielowarzywny do popijania..

Martyna właśnie takich spotkań i ja się obawiam :( pierwsze jutro...no trudno trzeba to jakoś przetrzymać. najgorsze jest tylko te tłumaczenie każdemu że nie jem tego i tamtego bo jestem na diecie....już słyszę te teksty typu: no przecież od kawałka kotleta nie przytyjesz albo jutro będziesz się odchudzać....i tego typu kwiatki ;( Wymigać się nie mogę bo to mój brat...ech ciężko

Martynko popros znajomych zeby na imprezke przygotowali cos pod Ciebie jakies fajne salatki albo jaja bez majonezu:) Dasz rade!!!

hello flesz80 👄 może to i zdrowe podejście z tym brakiem wagi hehehehe ale ja to bym pewnie nie wytrzymała bo ciekawska jestem ....