Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna00123

Zakątek białkopochłaniaczy, czyli z dietą Dukana za pan brat :)

Polecane posty

luska ja mam bardzo podobny do tego co pokazałaś, koło ma 5 kg i faktycznie jest fajny :)

właśnie zjadłam obiad :) jezu normalnie boskie uczucie :) warzywka mniam mniam :) wolę już kilogram na tydzień na naprzemiennej niż uderzeniówkę i 5 kilo....

na ten rowerek jest 5 lat gwarancji, wiec nie moze byc chyba mega dziadostwem???? Niestety wiecej kasy , na cos lepszego nie mam:(

flesz okaże się jak zamówisz i pojeździsz troszkę :)

a tak a pro po znalazłam meridię 15 od osoby prywatnej za 60 zł, dobrze że w wawie odbiór to zobaczę czy to faktycznie ta sama... wiem wiem znam skutki uboczne, ale ja stosowałam i działała super na mnie zwłaszcza przy wysiłku fizycznym :)

luska i się nie popsuł po miesiącu :) Ja jestem ze swojego mega zadowolona, i od dzisiaj rower w pon śr i piątki a biegi we wtorki i czwartki :) weekend mam wolny :)

ja mam sasiadke ktora chciala schudnac mniej wiecej 5-8 kg i brala meridie, dobrze bylo gdy jadla tylko listek salaty dziennie, a teraz (nadal trzyma diete!!) gdy sie nie glodzi, waży ok 130 kg :/

ja najbardziej się boj jesli chodzi o ten rowerek, że mi się łydy takie umieśnione zrobią :P

luska bo po meridii trzeba zachować nawyki żywieniowe, ja po niej nawet grama nie przytyłam, także chwalę sobie.... a co do rowerka to z tymi łydkami ciężko wyczuć tak naprawdę, ja wolę bieganie chyba niż rowerek bo te łydki inne...

ej no laski bez przesady z tymi łydki! Wszystko trzba z głową robić:) Jakbyście Bog wie ile na tym rowerku trenowały, to wtedy mozemy mowic o łydkach, a tak wydaje mi sie ze nie ma sie czego obawiac:)

flesz może masz rację ;) te 1,5 h na rowerku nie zaszkodzi.. myślalam jeszcze o czyms innym, jakims sprzetem do domu, bo nie chce mi sie wychodzic. No i nic do 300 zl nie przyszlo mi do glowy ;)

dzwonilam do tego sklepu i ten rowerek ma wage kola zamachowego 5 kg, to dobry tak? a cos innego do 300zl to moze steper? zajebisty na posladki i biodra

5 kg to dobry :) no i ja na przyklad mam ograniczone miejsce na ten rowerek, a on wydaje sie byc raczej mniejszy niz "za duzy" :) zaraz zobacze ten steper ;) bo może trzeba zakupic.. "smukła sylwetka na wagę złota!" :P

ja proponuuję stepper.... podobno super jest właśnie na nogi i pośladki :)

co tam kobitki?? pracujecie cieżko? ;) ja niby tez :) zrobilam sobie salatke z surimi, kanapke i serek waniliowy.. zjadlam serek i jestem najedzona jak nie wiem co!! fajnie :) zamowilam juz ten rowerek, mam nadzieje ze jutro juz bedzie.. jeszcze pobiegam z psem wieczorkiem bo labki lubia ruch, a ze ona ma 9 miesiecy ma straszna frajde jak za nia biegam ;)

ech nie zapracowane, ja dziś udaję że pracuję :) a co do biegów to ja dziś wieczorem też :) mam nadzieję że nogi nie skręcę i żaden psiak mnie nie pogoni :)

za 20 minut uciekam do domku. Bede dzis tworzyła obrazy na szkle. Moj szef sobie wymyslil zeby na butelkach z winem malowac....masakra. Wytrwalosci zycze. Buziaczki i do jutra( jestem od 9tej)

Flesz to ja życzę powodzenia :) Malowanie na szkle jest boskie :) I jakie fajne :)

witam,moja rada:szkoda czasu na rowerek mam taki w domu na chwile jezdziłam i to bez sensu bo pracują tylko nogi lepiej orbitrk lub steper cała się wtedy ruszasz, albo buty i pobiegać.biegam,bieganie rusza wszystkie czesci ciała wszystko skacze jest najlepsze. Rowerka nie polecam.

sufitówka u mnie rowerek dał super efekty bo brak cellulitu no i brzuch mniejszy dużo był.... ale wszystko zależy od upodobań naszych :)

kurcze korci mnie żaby orbitreka kupić sobie... są fajne nawet i się tak zastanawiam :)

Hej dziewuszki!! Co u was? Ja niestety pochłąnęlam z rana mufinke.. tak pieknie wygladała w tym sklepie.. :( mam wyrzuty sumienia

Witam i o samopoczucie pytam:) Powiem Ci Ola, że malowanie na szkle jest fajne jak robisz to dla siebie. Co innego cos fajnego tworzyć , a co innego malowaćlogo konspolu:/ masakra jakas. Ja po dwoch kawach narazie. a jak tam u Was? AAA no i 3 dzien bez papierosa:)

hej luska... oj tam oj tam :) więcej ruchu o 5 minut i spalisz tą muffinkę :) ja się trzymam ale nie wiem co zrobić z wieczorami.... jak wracam do domu to konia z kopytami bym zjadła a jest 19, wczoraj zjadłam serek wiejski ze szczypiorkiem lekki, dziś mam jogurt z otrębami, rybkę z piekarnika i tuńczyka w sosie własnym... tego tuńczyka zjem przed wyjściem z pracy żeby nie być bardzo głodną, no i dzisiaj rowerek 30 minut... wczoraj nie pobiegałam ale miałam marsz 20 minut od przystanku do domu więc uznaję że jest oki i jakiś wysiłek fizyczny był :)

flesz ale to też jakiś rodzaj twórczości :) tylko że zamówionej :) mam @ laski i poprostu nie do życia jestem, jakaś taka rozlazła i wogule ech....

waga stoi i 85 cholera na niej.... mam nadzieje że po @ się ruszy w dół choć troszkę... dietki przestrzegam rygorystycznie :) powiedzmy oczywiście :)

Właśnie moja szefowa przyszła do biura, no i stwierdziła że sporo schudłam, bo brzuszek i wogule jakoś tak inaczej, a to 2 kilo dopiero :) ale to mnie motywuje do dalszego działania :)

Ola skoro widac efekty to pewnie wiecej schudlas niz 2 kg. Tak trzymaj!!! Ja od rana wcinam pestki dyni:)