Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielona_gruszka

Żak - technik administracji - warto?

Polecane posty

Gość gość
Słyszałam, że Delta Edukacja organizuje noc zapisów 29 sierpnia, więc w końcu będzie okazja zapisać się na jakiś kierunek, bo tak to zawsze praca albo coś i czasu nie było

Gość gość
Ooo tak, Deltę polecam :) uczę sie w niej już ponad rok i na prawdę spoko szkoła :)

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne Gdańsk, prowadzi rekrutację jesienną (JESIEŃ 2017) na kierunki takie jak: -higienistka stomatologiczna -technik masażysta 0zł - technik administracji, 0zł - technik bezpieczeństwa i higieny pracy, 0zł - technik informatyk, 0zł - technik usług kosmetycznych 0zł - manicurzystka/pedicurzystka - dietetyk - instruktor fitness Jeśli chcesz spełnić swoje marzenia i podnieść kwalifikację serdecznie zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą w sekretariacie Gdańsk , ul. Długa 70/71. tel.: 58 320 56 66, 58 324 88 44, 513 195 722

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne ma bogatą ofertę edukacyjną! Podczas gdy inne szkoły skończyły nabór, my prowadzimy go dalej! Posiadamy w ofercie blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNOŚĆ - szkoły w centrum miasta i pracownie wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wykładowcy! - INDYWIDUALNE PODEJŚCIE - ceny na każdą kieszeń! Wydajemy też legitymacje i zaświadczenia do ZUS! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne ma bogatą ofertę edukacyjną! Podczas gdy inne szkoły skończyły nabór, my prowadzimy go dalej! Posiadamy w ofercie blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNOŚĆ - szkoły w centrum miasta i pracownie wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wykładowcy! - INDYWIDUALNE PODEJŚCIE - ceny na każdą kieszeń! Wydajemy też legitymacje i zaświadczenia do ZUS! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Gość gość
Nie polecam we Wrocławiu. Przez dwa lata nic się nie nauczyłam. Straciłam tylko czas i pieniądze na dojazd. Dla nich liczy się tylko obecność na zajęciach.

Gość Pawelkaszczuk
Ja też byłam we Wrocławiu na kierunku technik administracji i się nie zgadzam. Dużo się nauczyłam i znalazłam po tym kierunku spokojnie pracę. Jeśli ktoś tak pisze to chyba przez to, że sam ma olewatorskie podejście, bo można przejść przez ten kierunek i niczego się nie nauczyć, ale można też się zaangażować i dużo z tego wyciągnąć :)

Gość Izax

Pewnie, że warto, ale zastanów się nad wyborem odpowiedniej szkoły, bo wiem, że nie każda policealna się przykłada do praktyki. Ja poszłam do ŻAKA i nie żałuję, bo nauczyciele są zaangażowani i wiele wyniosłam ze szkoły. Troche teorii było, ale uczyli nas wykorzystywać ją w pracy, a nie bezsensowne wkuwanie na pamięć....