Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

moje przeklęte obsesyjne pragnienia REAKTYWACJA

Polecane posty

Gość master XXXX
a ja bardzo proszę nie rozpalać klopf! To moja uległa-sam ją potrafię rozpalić i utrzymać w temperaturze wrzenia przez cały wieczór. zrozumiano?

gdyby klopf nie była Twoim projektem, nie byłoby tu Was obojga:-))) ech, master, marzysz... ;) wyjdż trochę na świeże powietrze, samo minie;) cudowna aura na zewnątrz! .

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

Witam Dlaczego najciekawsze są wpisy, kiedy ja się kładę spać? :) "http://www.youtube.com/watch?v=GWAeFnmRl4o chciałoby się wykrzyczeć, czytając Cię ( jest też o PUKANIU do drzwi" odi.et.amo. - oj dlaczego, czytając moje posty, przychodzi Tobie na myśl: "Niekochana" Chylińskiej? Aż tak wydaję się zdesperowana? :( Co do pomarańczy, to najlepiej jest nie karmić trolla- zawsze skutkuje.

witaj, to była jakaś taka moja ogólna refleksja nad całością, twój nik to pukanie'', więc jakby automatycznie w głowie jakaś nutka zaświtała, wszystko wzmocnione dobrym, wyrazistym dżwiękiem, obrazem, słowa tu nie odgrywają wielkiej roli. Ja Cię nie znam i nie jestem wyrocznią w żadnej ze spraw tu poruszanych, nie chcę nią być. Dla mnie to zabawa konwencją, słowem, odskocznia i przeniesienie w inny świat, czasami ;) W stopce masz.. Szukam'', a znając temat dogłębnie, jest w nim morze desperacji, poszukanie niesamowitości, sporo błędnych interpretacji, brak dystansu, zdrowego rozsądku, itp. Ja podchodzę do wszystkiego tutaj dość humorystycznie, bo sporo za mną, i jeśli miałabym służyć jakimiś radami to bardzo chętnie wyrażę swoją opinię. "Bierzcie i pijcie", drodzy i mili Forumowicze;) pozdrawiam serdecznie :-D

Bardzo refleksyjne... Szulkin, myślę, że chcąc dodać sobie splendoru, trochę tu pojechał tanią reklamą powołując się na Wellsa, no ale nie o to przecież tu chodzi ;) Społeczeństwo totalitarne, w którym władzę tu odgrywają akurat media.. dosć łatwy i prosty przekaz, podporządkowanie i bezsilność. Najstraszniejsze, że dzieci także to nie omija, uczą się od rodziców, z mediów, to jest wszędzie. One uważają to za normę, przerażające dla mnie słowa tego biednego chłopca, jego uległa, ale podyktowana jakąś ogólną psychozą unoszącą się gęstą mgłą nad miastem postawa, wynikająca z lęku i braku nadziei. Zycie w systemie jest jak rak, nie ucieknie nikt, tym bardziej najmłodsi. Każdy system to gwałt na indywidualności, życie w zbiorowości narzuca go automatycznie, z tym trzeba się nauczyć mądrze żyć, od pierwszego dnia narodzin.. smutne, cóż.

Znam kino Szulkina od lat i chyba na wylot, może na przelot i Wells został wzięty tak jak legenda o Golemie, którą reżyser, także świetnie zinterpretował. Nie ma tutaj moim zdaniem, jakiegoś pozerstwa, ale zabawa tematem i zasłona dymna, bo w końcu ten film przede wszystkim był o PRLu. Ten chłopiec na sznurku, wypowiada, niestety ponadczasową prawdę. Jednorazową interwencją nie można zmienić panującego porządku, można go naruszyć, ale nie wyprostować. Marsjanie chyba o tym także wiedzą, więc się nie wtrącają. Na tym tle Marsjanie wypadają być może lepiej :D Sprawdźmy ;) http://www.youtube.com/watch?v=jzY099ihULs&feature=related Ja już wolę Szulkina, jakoś tak swojsko :D dziecko na sznurku, wódeczka http://www.youtube.com/watch?v=Q3nMXTf85J0&feature=related dupeczka, nawet dupeczki! http://www.youtube.com/watch?v=xXSeljKpGpc&feature=related I przecież jak powiada pan śledczy, kara bez zbrodni, to niemoralne :classic_cool: http://www.youtube.com/watch?v=Ksqix4QA-o8&feature=related To są świetne filmy i nikt ich nie ogląda. Może są mało marsjańskie ;)

Stalińska mnie drażni jak mało kto. Nie istnieje jeszcz w ówczesnym świeci określenie na jej płeć. Pointa dobra ale niech do cholery ktoś inny to wypowiada. Marsjan z innego Marsa zobaczę jutro. Szulkin-the best Dobranoc

odi.et.amo. :) Teraz wszystko jasne. Przez chwilę, wystraszyłam się, że byłam zbyt nachalna w stosunku do Przeklętego Pragnienia, chciałam tylko pobudzić ten topik, no i założyciela topiku też, do życia. Szkoda żeby taki topik przepadł, tak świetnie pisaliście, zwłaszcza na początku. Będę Was podczytywała regularnie, zwłaszcza, że nie mam wykształcenia humanistycznego i dla mnie jest niezwykle ciekawa Wasza wrażliwość i postrzeganie pewnych rzeczy.

Witaj, klopf! CEL miałaś bardzo dobry bo zaowocował efektami :-D Czyli nie jest tak żle z Twoim humanistycznym przygotowaniem, behawioralnie spisałaś się na medal ! Myślę, że powinnaś GO jak najbardziej kontynuować, w sumie jakby nie było to rodzaj zabawy i takie gierki słowne i prowokacje są bardzo fajne. Temu służą fora. A im więcej piszących, tym ciekawiej i każdy może wrzucić swoje trzy grosze ;) pozdrawiam słonecznie :-D

P:P : O zasłonie dymnej nie pomyślałam, ale to bardzo logiczne; Widać tu prosty mechanizm, jak każdy interpretuje i widzi pierwszoplanowo własne priorytety ;D chodzi mi oczywiście o potencjalnych odbiorców sztuki ;)

Biedna ofiara popkultury :O Pewnie znajdą się jacyś nieszczęśnicy, którzy będą się nią fascynować :D Gdy widzę taką "złą", to przychodzi mi do głowy, jakby jej zła natura wypadła w konfrontacji z przeciętnym gangsterem :D

Gość że się wtrącę___
tak samo można powiedzieć że ludzie fascynyjący sie bdsm są ''biednymi nieszczęśnikami''