Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeklęte pragnienia

moje przeklęte obsesyjne pragnienia REAKTYWACJA

Polecane posty

Chcę a właściwie to w jakim celu ten worek chcesz zakładać?

jak się mogę wtrącić to chciałabym napisać że według mnie najfajniejsze duszenie nie jest workiem a rękami albo jakimś sznurkiem żeby slady zostawiał. tylko tyle ;)

no tak verita, masz rację ale tu sprawa rozbijała się o to, że szatynki(której chciałam założyć worek) nie widziałam.Miałam obawy, że może jest mało urodziwa.Ten worek mógłby nam pomóc przełamać lody. :-)

A gdybyście miały oczy przewiązane jakąś szarfą czy szalikiem? Tak na początek? Chyba też pomogłoby lody przełamać.

chcę, tak tylko wtrąciłam na marginesie ;) a szatynka dowiedziała się i uciekła? ja raz zostałam potraktowana reklamówką i było to dla mnie tak traumatyczne przeżycie że staram sie je wyprzeć ;) i jak pomyślę o tej reklamówce robi mi się słabo :( zostałam skrzywiona :(

Albo po to, żeby nieczuła się jakoś specjalnie wyalienowana.

Będę tutaj z pewnością wyrazicielem szerokiej opinii, gdy nie oglądając się na kłody rzucane pod nogi i wbrew mentalnemu oporowi szerokich, ale nie dominujących kręgów nieprzyjaznych, by nie powiedzieć wprost, wrogich, bez zwlekania, fałszywego wstydu, zbędnej kokieterii, jednoznacznie zasygnalizuję myśl, która przecież nie tylko mnie nurtuje i wręcz wypełnia, która jest oczywistym wnioskiem i tezą, treścią i formą, o której nie wolno mówić półgębkiem, bo domaga się ona jasnego sformułowania: http://www.tinyurl.pl?1IaGtwL6 :classic_cool:

Gość amelka13579
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl

Gość .,,marusia,,.
chce mi się seksu...

Gość och nie
och nie komputer mi się zawiesił

Gość klopf klopf klopf
Ciekawa jestem czy w realu, PP jest tak obiecujący jak w świecie nierzeczywistym?