Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu kurna chodzi

Koleżanka kąpie swoje dzieci raz, dwa razy w tygodniu !! Uważa, że ja robię źle.

Polecane posty

Gość do jagoda 369
aleś głupia. współczuję temu niewinnemu dziecku co ma się urodzić.

Gość jak tam smierdziuuszki
zaczyna sie robic coraz cieplej :-D

Gość Mnie się to spodobało ! :D
:D guguk Umarłąm ze śmiechu wyobrażając sobie jak klasyfikujecie co macie umyć w tej umywalce albo w misce... Stoi pani sobie w łazience w bieliźnie i obwąch*je sobie np. pachy. Stwierdza, że nie capią jeszcze więc ich nie myje. Nastepnie wykonuje zamach nogi na ścianę, nachyla się i obwąch*je swoje krocze. Tu pojawia się problem: śmierdzi czy nie śmierdzi? W celu zweryfikowania tej rozbieżności udaję się do swojego małżonka, przed jego oczami zadziera nogę i rozkazuję: "Wąchaj!" Aby się nie pomylić co było myte a co nie pani nanosi na ciało odpowiednie oznaczenia tzn. pszczególne części ciała opisuję datą i godziną kiedy fragment ciała został umyty co by nie zostać posadzonym za czyściocha i broń Boże nie umyć tej samej łopatki 2 razy w tygodniu bo jak wiadomo łuszczyca, grzybica i wszystkie inne klęski zywiołowe gwarantowane. Ogólna zasada: dpóki nie latają nad tobą z zamiłowaniem muchy, jesteś bardzo czystym człowiekiem:

Gość lkfodkfodkf
:D Niech żyją miskowe panie :D

Gość klaudiuszka23
ale wiecie co? Te co się myją codziennie w misce (swoim brudzie) są i tak lepsze od tych co robią to raz na dwa dni:D. Jak wcześniej przeczytacie temat to są tam wpisy o oszczędności wody. Ktoś zaczął się bronić że gdyby miał się codziennie myć i wlewać codziennie dziecku wodę do wanienki to nie wyrobiłby na rachunki....o kurna mać, ten tekst mnie rozbił całkowicie :D....żenująca wypowiedź

Gość halllynkamalinka
fuj ale prosienta

Gość To co to za mycie?
wybiórczo????? to pościel, ręczniki i rzeczy osobiste też tak pierzecie, tylko tam gdzie brudne??? to znaczy piorę bluzkę tylko pod pachami, bo reszta przecież czysta???! o fuck! :O

Gość gość
A ja bym chciała kąpac sie odziennie ale na mojej wsi nie ma podlaczonego gazu wiec ciepla wode mozemy sobie tylko nagrzac w garnkach (zyjemy skromnie, internet to luksus):( Żeby napełnic wanne trzeba tych garnków 5. Wiec codzinnie myję buzię w zimnej wodzie, jeden garnek wody wlewam do miski, namaczam gabke nabieram plyn. Napieniona gabka nacieram calo i splukuje woda z miski. Myje sie cala ale nie kapie sie w wannie pelnej wody :( Wlosy myje w zimnej :( Gdybym miala normalnie ciepla wode z krany to kapalabym sie codziennie chetnie. Nie mam.

Gość gość
Ja kapie codziennie, niewyobrazam sobie inaczej. Znajoma myła dzieci w taki sposób, że raz czy dwa na tydzień kąpiel a reszta dni "podmywanie" i te dzieci smierdzialy specyficzne, fuj. W ogóle słowo podmywanie mnie brzydzi.

Gość gość
mmnnnmmmnmmn

Gość gość
A ja pracuję w przedszkolu i czasem czuję jak dzieci niezbyt ładnie pachną potem. O dziurach w skarpetkach to już nie wspomnę. Ostatnio dziecku żółć się z uszu wylewala bo rodzice nie mieli czasu umyć. Średnio fajnie.

Gość gość
Kąpiel u nas codziennie.