Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość almeeti

MÓJ FACET I ZAKŁADY BUKMACHERSKIE

Polecane posty

Gość almeeti

Ktoś obcy może spojrzy na to trzeźwym okiem, bo ja już nie wiem, może faktycznie jestem głupia i nie mam racji. Mój partner, z którym jestem 3 lata i z którym prawdopodobnie mam spędzić resztę życia od jakiegos czasu zaczal grac w zakladach bukmacherskich. Najpierw byly to drobne kwoty - 2, 3, 5 zł. Z czasem 10, 20 zł. Miesiąc temu wyprowadził się do rodziny, gdzie chciał szukać pracy. Tam założył sobie konto i przez internet zaczął grać. Jako że nie chce mi nic mówić o swoich prywatnych sprawach włamałam się na to konto (tego nie komentujcie:P ) i zobaczyłam że wpłaca tam duże kwoty i za nie gra. Póki co za około 500 zł gra. Może bym się nie czepiała, ale jak mieszkał ze mną to zawsze mi mówił, że nie będzie chodził do restauracji bo nie ma pieniędzy, nie pojedziemy do kina bo nie ma pieniedzy. Kompletnie nigdzie mnie nie zabierał, nic nie kupował, a kwiaty widziałam tylko 2 razy w roku. I mam pretensje. Czy słuszne? Mam zostać jego żoną, a on zachowuje się jakbym do niczego nie miała prawa głosu:(

Gość trzy listki herbaty....
Tez tak mialam z moim facetem, tylko , ze moj sie przyznal do tego , ze jest hazardzista..Ciezka sprawa bo mozliwe, ze potrzebna mu bedzie terapia..Na razie to 500 zl , a za chwile moze byc 2000zl, nie lekcewaz problemu i pogadaj z nim o tym, trzymam kciuki :)

A mieszkacie(liscie) razem ??Ja tez jestem ze swoim 3 lata.. :) Podejrzewam, ze nie chcac Cie martwic zataja przed Toba pewne fakty ;) moze po prostu sie wstydzi swojego problemu..

Gość almeeti
Ja mu powiedzialam o tym ze wiem za ile gra i ze robi to codziennie. Powiedzialam ze ma wybrac, albo ja albo zaklady. Wybral zaklady. Chyba wiecej nie mam nic do napisania.

Czyli nie jestescie juz razem??

Gość AekiKaiejn
Wszyscy milionerzy tak zaczynali - ryzyko i zabawa. Myślisz że lepiej przejebać kwiaty na Ciebie na kino i restauracje? Nie, lepiej inwestować a filmy sciągać z netu. Jak będzie już miał kupe siana to sobie będzie w laskach wybierał na pęczki (bo ciebie rzecz jasna nie będzie, odejdziesz bo nie ma kwiatów ani kina)

Gość almeeti
Powiedzialam mu, ze nie chce byc z kims kto dba tylko i wylacznie o wlasne przyjemnosci i ze ma wybrac. Odpisal mi w smsie tylko "zegnam". Tyle po 3 latach związku. Wieczorem jednak jakby minelo mu wszystko i napisal "Dobranoc Kochanie". Ja juz nie wiem jak mam z nim zyc.

Nigdy w zyciu nie zrozumiem czemu kobiety sa tak posesywne I zaborcze. Zostawiasz faceta bo nie dawal Ci kwiatow i nie zabieral do kina jak byl bezrpbotny. Swietna motywacja. Jednoiczesnie zadasz by w dowodzie milosci zrezygnowal z jedynego byc moze zrodla utrzymania jakie teraz ma. Niesamowicie logiczne. Kurde, nie rozumiesz, ze jak facet nie ma pracy to sie stresuje, tak? I musi wybierac na co przeznaczy pienaidze, na wszystko nie starczy. Zamiast schizowac, sprawdzilabym czy wygrywa I ile traci. Jesli teraz gra juz za 500 to wniosek jest, ze raczej dobrze mu idzie tak? Chyba ze wpadl w spirale odrabiania strat, to jest rzeczywiscie grozne. Ale ty o nic nie pytasz tylko go skreslasz. Niedobrze mi jak mysle o takich babkach jak ty, I niedobrze mi jak mysle o facetach pantoflach. Po co byc z kims jak prowadzi to tylko do tepienia tej osoby, czynienia swoim pantoflem? Ty go tresujesz I sama jestes tak zaplatana, ze nawet nie widzisz, jakim tyranem jestes. Zycze facetowi z calego serca zeby znalazl kogos lepszego. Oczywiscie nie mam was prawa oceniac, ale co mi w sumie szkodzi to zrobic? ; ]

Gość gość
Kompletne statystyki piłkarskie można znaleźć na stronie www.playsport.pl. W serwisie publikowane są wyniki z ponad 100 różnych lig, dzięki czemu strona stanowi znakomite źródło wiedzy dla osób obstawiających mecze u bukmachera.

Wiem, że niektórzy na tym zarabiają a inni zadłużyli sie i teraz próbują odkuć. Nie jest to bezpieczne więc jeśli planujesz z nim przyszłość to przestań być księżniczką skoro chłopak jest bezrobotny i pomóż mu żeby tego nie wpadł w jeszcze większe problemy

Gość gosciówa z bukmacherki
To ja może z innej strony. Pracuję w bukmacherce od kilku lat, ludzie u mnie obstawiają. Nie, to nie jest sposób na zarobek, nie usprawiedliwiajcie gościa. W ten sposób właśnie traci się pieniądze, dziewczyny, żony, rodziny. I robi się długi. Bo najpierw przegrywasz, później chcesz z powrotem swoją kasę, ale cały czas przegrywasz. Owszem, można się na tym dorobić, ale wyłącznie mając znajomości - bo sport to kasa, wszelkimi rozgrywkami rządzą mafie, wiele spotkań jest ustawionych (sprzedanych). A w hazard bardzo łatwo wpaść, łatwiej niż w alkoholizm, ale wyjść już dużo trudniej. Rozumiem autorkę, bo jeśli facet nie miał kasy na cokolwiek dla niej (halo ludzie kwiaty to żaden luksus!) a na grę miał, to znaczy, że problem jest, a autorka to nie jeczaca baba, jak ktoś wcześniej napisał. A jego żegnam - no cóż, gość wie, że źle robi, ale winę lepiej zrzucić na nią, cóż, ten typ tak ma. Pozdrawiam ;)

Gość marzena124
Ja też ostatnio przyłapałam chłopaka jak typuje na stronce http://betonline.net.pl/ . Co robić? Doradźcie coś!

Gość ddrre
Dla mnie numerem jeden informacji piłkarskich jest serwis, który znajdziesz tu playsport.pl. Na jego stronach zamieszczane są tabele z aktualnymi wynikami meczy ponad stu lig piłkarskich. Zaawansowane statystyki piłkarskie to moim zdaniem sposób na poprawienie trafień w zakładach bukmacherskich.

Gość gość
Hazard z tego nigdy nie bylo nic dobrego. Jedyni ludzie ktorzy na tym zarabiaja to bukmaherzy albo osoby ustawiajace wyniki lub zwyczajnie jakos wykorzystujace slabe punkty systemu (kiedys gosciu zarabial na tym ze kola do ruletki byly minimalnie mniej rowne). Dzisiaj w dobie komputerow i algorytmow zawsze sie na tym przegra. Bukmaherzy niestety na swoich uslugach maja mase analitykow ktorzy wyliczja stopien ryzyka ze nawet w razie wpadki przy jakims cudzie nad wisla przebitka zawsze byla duzo nisza niz szanas awygranej. Z zakladem bukmacherskim sie nie wygra bo to tak jakby obstawialo sie wynik na kostce 1-6 a przebitka była x3. Chocby nawet kostka była nierówna i co 20 rzut wypadał częściej jakiś to i tak kurs niweluje każdą różnicę na korzyść bukmachera. Z drugiej strony obstwaiająć cud nad wisłą w danej dziedzinie to bukmacherzy dają często jakieś śmieszne przebitki x10 albo x100 a szansa jest równa wygranej w totka. Nawet wielcy gracze jak widzialem maja duze problemy z uzyskiwaniem jakis dochodow z tej dziedziny. Najczesciej uciekaja sie do roznych sztuczek pokroju przekupstwo.

Gość Marek876t
Obstawianie zakładów bukmacherskich to nic złego. Ja sam typuje zakłady i wygrywam. Nie ma w tym nic strasznego. Na stronie: http://bukmacherka.net można zarobić konkretne pieniądze, dlatego też warto zagrać. Polecam ;)

Gość gość
To najgorsze zło.Mój facet tez zaczynał od małych kwot,Później coraz Większe,nabrał kredytów,każda pensja na zakłady szła,okradł bliskich żeby mieć za co grac,ale problemu oczywiscie nie widzi.Uciekajcie dziewczyny od takich.Życie z hazardzista to piekło .

Gość restokeren
Jest tu sporo złego, ale ja chyba i tak spróbuje - nie planuję tu inwestować całego majątku i sądze, że będę się kontrolować. A może uda się wygraaać :D Zwłaszcza, że ostatnio w moje ręce wpadł fajny kupon - https://blogbukmacherski.pl/fortuna-kod-promocyjny/ :D