Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawa i ja

Ile wzrostu maja Wasze dwuletnie dzieci?

Polecane posty

:) Tak jak w temacie: Ile wzrostu maja czy mialy Wasze dzieci w wieku 2 lati ile waza? Pytam z ciekawosci. Moja corka ma 89 cm wzrostu i wazy 11,5 kg. Wyglada jak slodka frytka ;) Jestem ciekawa jak jest u Was?

Moja na bilansie 2latka miała 94 cm i ważyła 14kg teraz ma 2 lata i 10 miesięcy ma 97cm i 16kg:) szczupła jest i wysoka po tatusiu:)

mała_agatka duży chłopczyk :D kawał chłopa :P mojej kuzynki synek ma 94 i 15kg,w lutym skończy 2 lata

moja ma 89 cm i 12,6 kg dla porownania ja na bilansie dwulatka mialam 92 cm i 14 kg

Gość kijevna
mojego dwulatka zmierzyłam w jego urodziny - miał 92cm i 13,5kg wagi, 7 tyg. później byliśmy u pediatry - 89cm i 14kg wagi... nie wiem o co kaman;)

no wielki jest :P mógłby nieco lżejszy być, bo ciężko się go już nosi i podrzuca :P ale nie wygląda na pulchnego i na pewno taki nie jest, brzuszek ma chudziutki, żebra widać :P tylko na buzi pucuś, ale to po mamie ma :P

O,ile odpowiedzi -dzieki Babki :) . Mylslam ,ze moje dziecie jakies wysokie jak na swoj wiek -ale widze ,ze nie , ze w normie prawie , moglaby troszke przytyc- pracujemy nad tym. W sumie to ja nad tym pracuje ,ona raczej nie ;). Pozdrawiam i czekam na reszte dwulatkow :)

Gość kijevna
z wagą to chyba róznie bywa - też się martwilam, bo słabo przybrał od czasu jak poszedł do przedszkola, wszystkie żebra można mu policzyć - generalnie niby chudzinka, ale jednak widzę, że wagę ma wcale nie najmniejszą - może ubity po mamusi;)

Gość mama LIVKI
moja ma 2 lata w lutym wazy 8950 a mierzy 81 cm

mamo livki - wlasnie takie dzieci tzn o takich gabarytach ;) czesto spotykamy i z moich obserwacji wynika,ze jest takich dzieciaczkow wiecej niz tych wyzszych! Dlatego tak mnie dziwi to ,ze jest tu tyle dzieciatek o wzroscie mojej cory. :) No i dobrze - Gdyby wszyscy byli identyczni byloby nieco nudno ;)

Gość moja ma
94 cm i 12,5 kg martwie się tą wagą...nie jest jakoś bardzo szczupła,,,wszyscy mówia że "w sam raz" ale jakieś 2 kg mogłaby więcej ważyc...bo je różnie raz okropnie grymasi innym razem je więcej...bilansując wychodzi więc średnio

Gość yhjig
moj ma 94 cm wzrostu i 15 kg, ale 2 lata konczy za 4 miesiace

Gość mój dwulatek....
ma 86/87 cm i waży niecałe 12 kg

Gość nak nak
94 cm i 16 kg chłop jak dąb- nie po mnie bynajmniej:)

moja na bilansie 2latka miala wzrost 84 waga 9800

Gość xcvbnm,n
Moja na bilansie dwylatka miała - 91 cm - 12,5 kg

o jej naprawde macie duze te dzieci :) moja jest strasznie drobna w porownaniu z Waszymi dziecmi mam nadzieje ze jeszcze dogoni rowiesnikow :)

Gość edyta93
Mój synek w kwietniu skończy 2 latka ma 81cm i waży 9600..

Gość //czekoladka//
ooo... A moj ma 98 cm i wazy 17 kg. Chlopczyk pod koniec grudnia 2 latka skonczyl:)