Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorolowooo

suknia ślubna dla mamy podzielcie sie doswiadczeniem

Polecane posty

Gość kolorolowooo

planujemy slub koscielny, mamy 2 letniego synka wciaz rozwazam jaka suknie kupic i ty pytanie? ile srednio kosztuje suknia slubna w salonie a ile wypozyczenie? powiedzcie mi dorgie mamy czy jezeli nosze rozmiar 42/44 to np w wypozyczalni beda sam ebrzydkie suknie bo ladne sa tylko dla szczuplych kobiet?

ja nie kupuje typowej sukni ślubnej. mam kilka typów: http://moda.allegro.pl/piekna-satynowa-suknia-l-40-z-koronka-hit-i1400694845.html (raczej nie biała) albo taka http://moda.allegro.pl/szyfonowa-eksklusiv-hit-xs-s-sliwkowa-2-sztuki-i1401676800.html (jakiś inny kolor, bo śliwkowy mi nie pasuje :P) kolor raczej beżowy, albo kremowy. nie chcę bieli, welonów i innych cudów.

Gość kolorolowooo
JA TEZ ECRU TYLKO NIE WIEM JAKA, JA BEDE MIALA WESELE NA 120 OS.

nie prawda, że nie ma ładnych sukien w rozmiarze 42-44. Ja potrzebuje 40-42 i fakt ciężko coś przymierzyć (wszystko jest 36-38), ale w salonie w którym przymierzałam szyją suknie na mnie bez względu na to czy kupuje czy wyporzyczam

Gość kobieta z marsa
Miałam dokładnie taką jak z drugiego linka agatki. Kremową. Ślub cywilny.

u nas raczej skromne wesele na 60 osób. mąż cały czas się zastanawia nad jego rozszerzeniem o rodzeństwo swojego ojca, no i ich dzieci ale to wtedy robi się 137 osób, dokładnie. ojciec ma 7 rodzeństwa, do tego ich żony, mężowie, dorosłe dzieci z żonami, mężami....koszmar! ja nie chcę, ale jak on bardzo będzie chciał to się zgodzę. moich gości wychodzi 16 osób, reszta jego :P