Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dręczy mnie.....

wkurza mnie to ze moj facet nie spał nigdy z inna!

Polecane posty

Gość dręczy mnie.....
kto? ja? :/

Gość dręczy mnie.....
mam wierzyć w to że koleś przez całe życie będzie miał tylko jedną partnerkę seksualną? i żadnych innych doświadczeń? to nierealne!

Gość dręczy mnie.....
no chyba już bardziej realne niż jedna próbujesz cukierka smakuje Ci, ale na choince wisi wiele rodzajów, próbujesz następnego jest gorszy, kolejnego i też jest nie bardzo, w końcu trafiasz na tego najlepszego i jesz tylko tego i taki partner by mnie satysfakcjonował, tylko czemu kurwa po 6 latach to do mnie dociera?

"próbujesz cukierka smakuje Ci, ale na choince wisi wiele rodzajów, próbujesz następnego jest gorszy, kolejnego i też jest nie bardzo, w końcu trafiasz na tego najlepszego i jesz tylko tego " zjesz zupę szczawiową, potem ogórkową potem grzybową i grzybowa jest najlepsza ale ile czasu mozna jeść tą samą (d)zupę? litości!

Gość dręczy mnie.....
czyli wniosek jest jeden - nie ma facetów wiernych jednej kobiecie tak?

nie, to znaczy że założenia są błedne można kochac jedną kobietę cale życie ale można pozwalać sobie nawzajem na kontakty z innymi, w tym seksualne i mówić sobie o tym dlaczego akurat seks rzekomo jest zdradą? moze to wlaśnie jest chore

Gość dręczy mnie.....
prowadzisz taki związek?

Gość Igoełka
Dręczy mnie... Sama sobie stwarzasz problemy!!! I sama takim myśleniem i podejrzeniami wpędzisz go w ramiona innej... !!!! Facet jest w porzadku, a Ty się czepiasz, bo coś tam sobie wydumałaś...

nie :) ale mówię, że milość do jednej osoby jest mozliwa na całe zycie przsy czym nie ma powodu, żeby nie pozwalać sobie - w pełnym zaufaniu - także wzajemnie na kontakty seksualne z kimś innym

Gość dręczy mnie.....
Igoełka mylisz się moja droga, wcale nie czepiam się, on nawet nie wie że takie cos w mojej głowie siedzi. Mystery_ - dla mnie chore to to

Gość Igoełka
To nie takie proste, bo seks często wiąże się z miłością. Poza tym prowadząc takie rozwiązłe życie można zarazić czymś siebie i partnera/partnerke.

Gość Igoełka
Dręczy mnie... Ale jak takie coś siedzi w Twojej głowie, to wkrótce zacznie się przekładać na Twoje zachowanie względem niego. Myślisz, że nie wiem jak to jest, jak człowiek sobie ubzdura cos w tym stylu?

Gość dręczy mnie.....
a myślisz ze ja chce żeby to we mnie siedziało?

Gość Igoełka
Ja tam bym się cieszyła, gdyby nie miał nikogo przede mną. Wiesz jakie czasem bywają problemy z eks? :)

Gość Igoełka
Domyślam się , że nie chcesz. Ale spróbuj zmienić sposób myślenia, bo to Wam może zaszkodzić.

Gość Igoełka
Myślę, że są faceci, którzy potrafią mieć jedną partnerkę przez całe życie. Jeżeli on Cie kocha, to nawet jeśli byłby ciekawy seksu z inną, to miłość to Ciebie będzie te pragnienia hamować. A Ty ze swojej strony możesz postarać się urozmaicać seks. Np. jakaś peruka w innym kolorze włosów niż Twój własny... Będzie ok :)

Gość Igoełka
Nie nakręcaj się kochana takim myśleniem, bo tylko się będziesz męczyć. Wiem, że jak to jest, gdy jakaś taka myśl się człowieka uczepi, ale spróbuj spojrzeć na to z innej perspektywy -tej jaśniejszej. Poszukaj plusów tego, że on nie miał nikogo przed Tobą. Każda sytuacja ma plusi i minusy :) Pozostaje Ci tylko wiara w jego miłość, zdrowy rozsądek i wyznawane przez niego zasady... Ja już stąd znikam :) Zyczę powodzenia... Trzymaj się...

dręczy mnie..... => W najlepszym przypadku cię rzuci. W najgorszym: zdtadzi i rzuci.

Gość dręczy mnie.....
prorok się znalazł :)

Też kiedyś byłem prawiczkiem. Moja pierwsza też miała kilku wcześniej. Nie chciałem z nią zostać.

Gość dręczy mnie.....
To po co się oświadczył mi niedawno?

Dziewczyno szukasz dziury w całym,kocha cię i z tego powinnas byc zadowolona ze jesteś jedna jedyna

dręczy mnie..... => Bo jest tchórzem i boi się, że innej nie znajdzie. Spoko, kiedyś nabierze pewności siebie. Prawiczki pod wpływem strachu i różnych dziwnych hormonów i neurotransmiterów buzujący jeszcze przez pewien czas od straty prawictwa pieprzą różne bzdury...

Gość dręczy mnie.....
Prawiczki pod wpływem strachu i różnych dziwnych hormonów i neurotransmiterów buzujący jeszcze przez pewien czas od straty prawictwa pieprzą różne bzdury... ale to już ponad 6 lat!

dręczy mnie..... => Widać ten jest bardziej tchórzliwy i podatny na chemiczne uzależnienia od innych :o :P

Gość dręczy mnie.....
pierdzielisz synuś że aż głowa boli :P

Gość dręczy mnie.....
lepiej byc pawikiem do końca życia??