Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

321Mysza

Mamy i przyszle Mamy mieszkajace w Niemczech

Polecane posty

hej ja juz nie pamietam ile mialam juz usg, ale sporo. na pocczatku w ogole nie bylo widac zarodka, bo wg miesiaczki termin powinnam miec 3 czerwca ale pozniejsze usg wykazalao ze duzo pozniej bo 15.06. i nie wiem czy to jest powod tak czestego usg, co wizyte czyli raz w miesiacu. teraz mialam co 3 tygodnie, bo w szpitalu pod katem podwojnych nerek, bo moj syn sie z takimi urodzil, wiec musieli sprawdzic. no i 3 lekarzy powiedzialo ze bedzie dziewczynka, choc zaden na 100%, ale ponoc z dziewczynkami bywa trudniej :)

hej Ewcia fajnie, ze sie odezwalas :) nie wiem czy juz ci gratulowac corki czy wolisz poczekac az potwierdza na 100% ;) ? Fajnie, ze z twoim maluszkiem wszystko dobrze... a z tymi terminami to jest tak jak z tymi kulami armatnimi ludzie strzelaja a Pan Bog kule nosi. czyli gin daje termin a malich i tak swoje ;)

Gość a ja z bawarii
no u nas bedzie dziewuszka :) potwierdzone dwukrotnie poki co. bylismy u doradcy-niestety na zadne bonusy finansowe sie nie zalapujemy bo za duzy gehalt mamy ehh jestem w trakcie przekonywania sie do szpitalu ktory jest najblizej nas i do wyboru kursu i poloznej.podobno mam sie juz rozgladac. a wy jak???

Gość maharet
Orientujecie sie ile kosztuje wizyta z USG w 30-32 tygodniu?

Gość maharet
A tak mniej więcej?

Gość maharet
I jeszcze jedno.Położna która przychodzi po porodzie to na jak długo?ile godzin jest?

Gość mama x2
HALO :) ja mieszkam w Niemczech i rodze w pazdzierniku moje drugie dzieciatko :)

Gość kaska84
hallo wszkoda, ze juz nikogo tu nie ma. Ja rodze w grudniu, tak swiatecznie:) strasznie wiele mam pytan!! no i strach tez jest..