Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaa23

pociąg seksualny

Polecane posty

marry queen Jeśli się już zaczyna taką zabawę, to nie ma wyboru :D Tym bardziej z Tobą, bo coś zbyt łatwo mi tu KK przed monitorem machasz :D Niezdecydowana zaczełaś topic na smutno i niezdecydowanie a tu taki rozwój sytuacji ;) I jeszcze Ci powiem, że suczka ma słuchać, a nie dyskutować, że trudno się zakłada, że się poci. Nie dość, że jesteś nadpobudliwa, to jeszcze krnąbrna. Trzeba Cię ostro trzymać, wychowywać i karać! Może zaprzeczysz? ;)

Gość niezdecydowanaaa23
trzeba! :D

Gość niezdecydowanaaa23
jestem bardzo niepokorna :D i zaspokojona ,zrobiłam sobie dobrze i idę spać a jutro do pracy jako nieskazitelna hostessa o czystych myślach :D

Ty bestio :D Fajny filmik. Widziałem, chyba też z tej serii, jak ta czarna z kręconymi włosami prowadziła po NY drugą dziewczynę, która miała włożony wibrator, sterowany drogą radiową. Ta pierwsza stała w jakiejś odległości i ciach tej drugiej orgazmik na środku ulicy :D To było chyba gdzieś w okolicy giełdy, w każdym razie ludzi mnóstwo. Świetny numer, w sam raz na niepokorną suczkę.

Gość niezdecydowanaaa23
a mi się ta zbiorowa scena podoba oj przeklęty chyba będę większą dewiantką niż ty :D miałam parę układów raz byłam z 3 facetami

Wiesz, nie lubię oglądać innych facetów, gdy sam mam erekcję :D Nie będę się licytował na dewiację, bo muszę mieć tu jakieś tajemnice ;) ale zapewniam Cię, że jestem nieźle szurnięty. Nie chcę się wtrącać, ale Twój facet, to chyba nie bardzo ma pojęcie o Twojej naturze?

Gość niezdecydowanaaa23
nie no mnie też Ci faceci z filmy nie kręcili sam fakt że była scena zbiorowa mnie podniecał ale lepiej z jednym który mnie pożądnie zerżnie niż 2 lub 3 którym cieńko idzie

Gość niezdecydowanaaa23
poznaliśmy się dość niedawno w pazdzierniku wie że jestem nimfomanka i miałam wielu partnerów ale uważa że to czego ja chce jest chore i że jestem przegięta i wiecznie napalona woli się nie wdawaćw szczegóły mojej przeszłości

Ja z rozczuleniem wspominam dwie panie, jedną ze straponem i tę ciekawą wymianę pozycji. Miała być jeszcze trzecia ale się wystraszyła. Dosłownie zwiała :D a przedtem to najgłośniej wołała czego to ona nie zrobi :D Idę spać bo mnie dewiacje rozniosą na strzępy I życzę abyś sobie sensownie poradziła ze swoim problemem. Potem się wygłupialiśmy ale przedtem napisałem wszystko w oparciu o moje doświadczenia, obserwacje innych i jakąś tam wiedzę wyniesioną z książek.

Gość niezdecydowanaaa23
wiem dzięki za pomoc na pewno wiem jedno bez zajebistego seksu zwariowała bym idę spać i chcę żeby mi się przyśniły obroże, liny i szpilki baaardzo wysokie :D

wie że jestem nimfomanka i miałam wielu partnerów ale uważa że to czego ja chce jest chore i że jestem przegięta i wiecznie napalona To znaczy, że Ciebie nie rozumie i nigdy nie zrozumie. Chyba jednak żyjecie w utajonym konflikcie, który i tak wybuchnie. Powiem Ci na koniec tak: kocha się za coś. Nie przeciw czemuś (pomijam przeciwności zewnętrzne) co jest w Tobie w nim. Kocha się także za to, że ktoś daje nam radość o której marzymy. A jeśli o tym nie marzymy, to nie możemy za to kochać i jest konflikt. Mówi się wtedy tak jak Ty na początku napisałaś: kocham ALE... Zawsze jest jakieś "ale" jednak gdy jest duże... Sama wiesz. Pozdrawiam :) Może jutro pogadamy 🖐️